Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ανεπιθύμητη η τρόικα στην Ελλάδα


«Ανεπιθύμητους στην Ελλάδα» χαρακτηρίζουν τους εκπροσώπους της τρόικας, σε ανακοίνωσή τους εν όψει της έλευσης του κλιμακίου της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ στη χώρα μας, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Είναι προφανές ότι η τρόικα επισπεύδει το ταξίδι της, προκειμένου να δώσει γραμμή στη μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη ώστε οι προγραμματικές δηλώσεις που θα έλθουν για συζήτηση στη Βουλή, να απηχούν τις θέσεις των τοκογλύφων δανειστών», υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Οι εκπρόσωποι της τρόικας είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα. Είναι ο καθένας τους ξεχωριστά persona non grata, από όλους εμάς που πιστεύουμε αταλάντευτα ότι τα Μνημόνια που επέβαλλαν με τη στήριξη των Ελλήνων πολιτικών εντολοδόχων τους είναι ισοπεδωτικά για την χώρα ή αυτοκτονία για την Ελλάδα, όπως πρόσφατα είπε ο νομπελίστας οικονομολόγος Στίγκλιτς», αναφέρουν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Συνέχισε να μιλάς, Πάνο Καμμένε, κι ας σ' έχουν κομμένο από τα μέσα. Τίποτα δεν πάει χαμένο και μια μέρα θα σε θυμηθούν πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κια οι υπόλοιποι τι λένε;
    Ειναι persona grata; Ειναι επιθυμητοί;
    Θα μου πείτε ποιός ασχολείται μ'αυτά. Εδώ καταφέραμε και βγηκε πλειοψηφία οι υποστηρικτές του μνημονίου. Οφείλουμε να σεβαστουμε την αποψη του εκλογικού σώματος. Οι άλλοι είτε μειοψηφία είναι είτε δεν ψηφισαν άρα δεν έχουν λόγο.
    Περαστικά στη Ελληνική δημοκρατία. Νοσεί βαθύτατα.
    Γι΄αυτό το λόγο οι Αρχαίοι ημών προγονοι στην αθηνα είχαν προβλέψει την εφαρμογή του μέτρου του "εξοστρακισμού" για την προστασία του πολίτευματος της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ΔΕΝ ειναι πλειοψηφια . Αυτοι λενε οτι ειναι .
      Η πλειοψηφια θελει να δικαστουν και τιμωρηθουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .

      Τωρα για τον Καμμενο και τους αλλους αυτοκαλουμενους Πατριωτες , ας μαζεψουν αυτους που τους ψηφισαν και να πανε στο αεροδρομιο να κλεισουν τις πορτες και να τους διωξουν .
      Αν το κανουν θα παμε και αλλοι . Και αν δεν παει ΚΑΝΕΝΑΣ , ας πανε μονοι τους οι ηγετες-σωτηρες με τα πρωτοπαληκαρα τους και να μας δειξουν τον δρομο της Λευτεριας . Αν δεν το κανουν , ας κανουν στην ακρη και να μεγαλη μπουκια να τρωνε (μιας και μπορουν ακομη) , μεγαλες κουβεντες να μην λενε , διοτι ροδα ειναι και ΑΡΧΙΣΕ να γυριζη .

      ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ'Ω ΕΤΑΧΘΗ .

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]