Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συλλήψεις και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην σύνοδο Bilderberg 2012


Με πληροφορίες από RT News, Prison Planet και Infowars.


Περίπου 150 εκπρόσωποι της διεθνούς ελίτ προσήλθαν στον χώρο του ξενοδοχείου Westfields Marriot στο Chantilly της πολιτείας Virginia, χθες, Πέμπτη, 31 Mαΐου, 1η μέρα της ετήσιας συνόδου της Λέσχης Bilderberg για το 2012. Επίσης παρόν, έξω από τον χώρο του ξενοδοχείου, ήταν πλήθος διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις απόρρητες δραστηριότητες της λέσχης. Χθες βράδυ η αστυνομία της κομητείας του Fairfax προέβη σε δύο συλλήψεις διαδηλωτών. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και διεξάγονται συνεχώς σωματικές έρευνες ακτιβιστών που καταφθάνουν στον χώρο.

Δημοσιογράφοι και ακτιβιστές είχαν μεταβεί στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο Westfields Marriott, που δεν απέχει πολύ από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον, από νωρίς την Πέμπτη, με σκοπό να δουν ποιοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι, επιχειρηματίες και άλλα μέλη της διεθνούς ελίτ θα καταφθάσουν στον χώρο για την φετινή διοργάνωση.

Ένας δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Times δήλωσε σε συναδέλφους του σήμερα το πρωί ότι η αστυνομία είπε σε έναν φωτορεπόρτερ της εφημερίδας: "Οποιαδήποτε προσπάθεια να πλησιάσετε το κτίριο είναι πιθανό να οδηγήσει στην σύλληψή σας".

Τα τελευταία χρόνια εικάζεται ότι η επιλογή των ηγετών των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας είχε προαποφασιστεί και συμφωνηθεί από ισχυρούς, κεκλεισμένων των θυρών, κατά την σύνοδο της Λέσχης Βilderberg. Αυτή την εβδομάδα στην πολιτεία Virginia, οι κερδοσκόποι έχουν συμπεριλάβει στην ατζέντα της συνόδου το ζήτημα της επιλογής του κατάλληλου υποψήφιου που θα στηριχθεί στις επικείμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ, αλλά και το όνομα εκείνου που θα επιλεγεί να κατεβεί στο πλευρό του υποψήφιου Mitt Romney.

Σε δήλωσή του, ο Alex Jones, του διαδικτυακού καναλιού Infowars, τόνισε: "Οι πολιτικές που καθορίζουν τις διεθνείς εξελίξεις προαποφασίζονται σε αυτή τη σύνοδο, η οποία είναι μια από τις σημαντικότερες της διεθνούς ελίτ". Χθες, Πέμπτη, ο Jones πήγε στο Chantilly της Virginia, με οπερατέρ και άλλα μέλη του συνεργείου του, για να καλύψει ζωντανά τις δραστηριότητες της φετινής συνόδου.

Πριν την έναρξη της συνόδου, το μόνο πρόσωπο που επιβεβαιώθηκε από το ξενοδοχείο ότι είχε αποδεχθεί την πρόσκληση για τη σύνοδο του 2012 ήταν ο Καναδός πολιτικός Alison Redford. Η μυστικότητα είναι χαρακτηριστική. H λίστα των συνέδρων της συνόδου του 2011 συμπεριελάμβανε ονόματα όπως αυτό του διευθύνοντος συμβούλου της Google, Eric Schmidt, του προέδρου της Παγκόσμιας Τράπεζας, Robert B. Zoellick, του προέδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jean-Claude Trichet, της βασίλισσας Βεατρίκης της Ολλανδίας και του υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Με μια αιφνιδιαστική αλλαγή τακτικής, ωστόσο, η Λέσχη Bilderberg κυκλοφόρησε φέτος δική της λίστα λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της συνόδου, αναρτώντας στην ιστοσελίδα της κάποια από τα ονόματα των επίσημων προσκεκλημένων. Ωστόσο, από τη λίστα που δημοσίευσε η Βilderberg στην ιστοσελίδα της απουσιάζουν τα ονόματα των μόνιμων συνέδρων Henry Kissinger και David Rockefeller, οι οποίοι θεωρείται βέβαιο ότι θα περάσουν τουλάχιστον μια φορά από το ξενοδοχείο Westfields Marriott.

Η δημοσίευση αυτής της (σίγουρα όχι πλήρους) λίστας υποδηλώνει ότι η λέσχη έχει θορυβηθεί από τον αυξανόμενο όγκο των διαδηλώσεων που γίνονται εναντίον της, αλλά και των δημοσιευμάτων με πληροφορίες γύρω από την ατζέντα των συζητήσων που διαρρέουν κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να έχουν αποφασίσει να δώσουν φέτος την εντύπωση ότι υπάρχει μια κάποια "διαφάνεια".

Ο Alex Jones ανέφερε ότι είδε ο ίδιος προσωπικά τον Henry Kissinger να προσέρχεται στο ξενοδοχείο. Επίσης αρκετοί ακτιβιστές ανέφεραν ότι είδαν τη Γερμανίδα καγκελάριο Αngela Merkel να καταφθάνει στον χώρο του ξενοδοχείου.

Την (σίγουρα όχι πλήρη) λίστα των επίσημων προσκεκλημένων της φετινής συνόδου, όπως δόθηκε από την ιστοσελίδα της λέσχης Βilderberg μπορείτε να την δείτε εδώ και εδώ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. H παρουσία του Γιαννίτση στην σύνοδο (διορισμένου προέδρου ΕΛΠΕ - Ελληνικά Πετρέλαια επί ΓΑΠ) μας λέει πολλά για τα σχέδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]