Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι δολοφονίες αθώων συνεχίζονται - "Έσβησε" βρέφος 19 μηνών στο Ωνάσειο


Η ιστορία δεν είναι σημερινή. Κάθε άλλο μάλιστα. Ξεκίνησε από το φθινόπωρο του 2011, αλλά κανείς δεν παρενέβη για να σταματήσει αυτό το αίσχος, που δεν απέχει καθόλου από τα εκτελεστικά αποσπάσματα των ναζί στη διάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου. Σχεδιάστηκε και ξεκίνησε η υλοποίηση αυτού του σχεδίου, επί υπουργείας Λοβέρδου (που ως επιτυχημένος ήθελε να γίνει υπουργός και της κυβέρνησης Σαμαρά!!!), ο οποίος φαίνεται πως βρήκε περισσότερο πρόσφορο (οικονομικά για την κυβέρνηση ή για άλλους, ίσως θα πρέπει να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη για να ρίξει φως) να κλείσει την Παιδο-καρδιοχειρουργική κλινική του Αγία Σοφία, από το να επιτρέψει την συνέχιση λειτουργίας της, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε τραγικούς γονείς που η φτώχεια τους δεν τους επέτρεπε να αγωνιστούν για να σώσουν τα παιδιά τους.

Είπαμε, όμως, πως η κυβέρνηση της τρόικας και οι υπηρέτες της, βλέπουν τους ανθρώπους σαν αριθμούς και όχι το αντίστροφο. Έτσι, αφού φρόντισαν να "στείλουν" στο Ωνάσειο (που δεν έχει εξειδικευμένους παιδο-καρδιοχειρουργούς) τους φτωχούς γονείς, ξεκίνησε το μεγάλο δράμα. Ένα δράμα απώλειας αθώων βρεφών, που έπεφταν θύματα των επιλογών Λοβέρδου και της οικονομικής πολιτικής της τρόικας, της ανθρωπιστικής Ευρώπης και άλλων γελοιοτήτων που μας σερβίρουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Εμείς, ρωτάμε:
  • Πόσοι νεκροί, πόσοι αθώοι, πόσα βρέφη, θα πρέπει να θυσιαστούν στον βωμό της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης, για να χορτάσουν τα θηρία;
  • Πόσους Έλληνες πρέπει να θρηνήσουμε για να μπορέσουν οι υπόλοιποι έντρομοι συμπολίτες μας να κατανοήσουν πως στον κατάλογο της εξολόθρευσης βρίσκονται και οι ίδιοι;
  • Πόσο αίμα πρέπει να προσθέσει αυτή η χώρα στις δεξαμενές των τραπεζών, για να αισθάνοντα ασφαλείς οι πλουτοκράτες ναζί που ανέλαβαν την διακυβέρνηση της Ελλάδας;
  • Πόσο αξίζει η ζωή ενός βρέφους για τον Λοβέρδο, τον Σαμαρά και τους υπόλοιπους περιχαρείς διασώστες μας;
  • Με πόσες ζωές αποτιμούν την υποταγή τους στους σύγχρονους εξολοθρευτές και εκτελεστές των Ελλήνων;
Διαβάστε το θλιβερό γεγονός, όπως αυτό δημοσιεύθηκε "στα ψιλά" του ηλεκτρονικού τύπου και αναρωτηθείτε: Μήπως το επόμενο θύμα θα είστε εσείς ή το παιδί σας;

Ένα βρέφος 19 μηνών που έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια, εξέπνευσε κατά τη διάρκεια καρδιοχειρουργικής επέμβασης στο Ωνάσειο.
Όπως κατήγγειλε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεhttp://www.blogger.com/img/blank.gifων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Δημήτρης Βαρνάβας και η εκπρόσωπος των γονέων καρδιοπαθών παιδιών Χρυσάνθη Κοκολάκη, υπήρξε καθυστέρηση 18 ημερών στον προγραμματισμό της επέμβασης.
O λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι το βρέφος ήταν ανασφάλιστο, ενώ η κατάσταση του παιδιού επιδεινώθηκε μέχρι να ληφθούν οι σχετικές γραφειοκρατικές αποφάσεις και τελικά κατέληξε κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
Πηγές του Ωνασείου αλλά και του Παίδων υποστηρίζουν ότι το παιδί χειρουργήθηκε στον δέοντα χρόνο και βάσει του επιστημονικού πλαισίου που υπάρχει για την πάθησή του.

Κωνσταντίνος


Διαβάστε επίσης:


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Αυτό είναι το άρθρο της ημέρας, της εβδομάδας και του μήνα. Τα παιδιά των κακούργων που μας κυβερνούν στο ρυθμό της τρόικας, αν είχαν ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, σίγουρα θα βρίσκονταν μέσα σε λίγες ώρες στην γνωστή καρδιολογική μονάδα του Τέξας ή στο Mayo Clinic. Tα παιδιά των απλών Ελλήνων απλά δεν υπάρχουν στην καθημερινή ατζέντα τους.

    Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει έλεος για εμάς, πατριώτες. Και δεν συγκινούμαστε με τις δηλώσεις για περικοπές 30% των αποδοχών των υπουργών, τη στιγμή που άλλα τόσα και βάλε θα κυκλοφορούν κάτω από το τραπέζι. Ο ανοιχτός λογαριασμός μας με αυτό το συνάφι που λυμαίνεται τη χώρα και τον λαό της δεν έχει κλείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περικοπες ονομασαν τωρα τα καθρεφτακια .
    Ας ετοιμαστουμε και ας παψουμε να ασχολουμαστε με τους Εφιαλτες .
    Αυτοι , πηραν θεση διπλα στον θρονο του Περση και δεν θα ξεκουμπιστουν τα βρωμοσκυλα ,και χιλιες εκλογες και αν κανουν , αν δεν τους παρουμε με τις πετρες .
    ΟΛΟΥΣ .
    Οι αλλοι ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ τον Γ'ΠΠ και εμεις ελπιζουμε οτι τα χθεσινα καθαρματα μετανοίσαν που μας πουλησαν και θα πραξουν το ορθον .
    ΦΥΣΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ . Αυτοι δεν ειναι μεσα στον βουρκο , αλλα ειναι ο ΙΔΙΟΣ ο βουρκος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ (ΔΙΝΕΤΑΙ) Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ?!?!?
    ΔΕ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ?!?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]