Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

[VIDEO] Ο Πάνος Καμμένος στον Παπαδάκη για όλους και για όλα!



«Δεν υπάρχει θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ» τόνισε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ANT1 ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη απειλή για κομματικές...σκοπιμότητες κάνουν κακό στη χώρα.

Επίσης σημείωσε ότι πρέπει όχι να αναδιαπραγματευτούμε αλλά να καταγγείλουμε το Μνημόνιο γιατί οδηγεί την χώρα στην καταστροφή και το λαό στην εξαθλίωση. «Σύμφωνα με το Μνημόνιο το 2015 το χρέος μας θα είναι 500 δισ. ευρώ και αν χρεοκοπήσουμε σύμφωνα με το Μνημόνιο και θα έχουμε τις συνέπειες του αγγλικού Δικαίου». «Πρέπει να ενημερωθούμε σήμερα για την πραγματική κατάσταση της ρευστότητας της χώρας και αν είναι όπως λένε τόσο άσχημα τα πράγματα πρέπει άμεσα να καταγγείλουμε το Μνημόνιο.»

Εμείς λέμε να ζητήσουμε να κηρυχθεί απεχθές μέρος του χρέους και πιστεύουμε ότι η Ευρώπη το συζητούσε κάτι τέτοιο αφού είναι καλύτερο από τη διαγραφή ολόκληρου του χρέους ακι την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 






 netakias
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. απανοτους πανο και τους καψαμε τα προδωτακια τρεχουν και δεν φτανουν ορε δεν ειμαστε κιτιδες ουτε ραγιαδες θα σας καψουμε δοσολογακια εμπρος ελληνες μπροστα να διωξουμε το 4 ραιχ απο την πατρηδαμα ςκαι μαζι με αυτους και τα βαπιρ τα συνεργατακιατους και να τους κρεμασουμε μετα ορε μην κιοτευετε μπρος στον σαρα και μαρα που κανη κουλουτουμπα στην κουλοτουμπα και τωρα μαζευει και την θεωδορα να σας ξεγελασει το συστηματακη να τον βγαλετε πρωτο ορε εκτελεστετον τον οροδωτη του 93 και του 11 μια φορα προδωτης απαξ προδωτης ορε θα σε προσκηνησει θα σε πουληση παλη ορε νεοδουλη την καθεσε μορε και τον ακους πιον ορε αυτο σο συνοθηλευμα που εχει δηπλατου παλη προδωμενος θα εισαι οπως εγω και δεν τον ανεχομαι αλο για αυτο καμενο να τον καψω κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]