Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

H αλά-καρτ δημοκρατία του Κάρολου Παπούλια

Από την Υπατία, στον Παππούλια και στην Χρυσή Αυγή

Έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή δεν έχουμε κύριε Παπούλια;

Υπάρχει ίση μεταχείριση για όλους στην Ελλάδα κύριε Παππούλια ή δεν υπάρχει;

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, σέβεται ή δεν σέβεται την ψήφο των Ελλήνων;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να τηρεί, να σέβεται και να εκτελεί το Σύνταγμα της χώρας;

Δεν είναι η πρώτη φορά που με εκπλήσσει αρνητικά ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Βέβαια δεν είναι ο μόνος πολιτικός άρχοντας της των τελευταίων χρόνων της παρακμής και του εξευτελισμού που ζούμε ως κοινωνία, που δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, όμως ως πρόεδρος της Δημοκρατίας φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη.

Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στην Βουλή και μάλιστα με ποσοστό μεγαλύτερο άλλων κομμάτων, όπως του Κουβέλην του Μάνου ή της Ντόρας, φαίνεται να έκανε το πολιτικο-οικονομικό δημοσιογραφικό κατεστημένο της θολούρας και της παρακμής, να τρίζει από τα θεμέλια του.

Είναι η πρώτη φορά που αισθάνθηκα ότι η ψήφος μου έχει αξία.

Το 7% που πήρε η Χρυσή Αυγή φάνηκε να έχει πολύ μεγαλύτερη αξία στα μάτια της κοινωνίας, από τα ποσοστά που άλλα κόμματα που μας παρουσιάζονται χρόνια τώρα ως αποτελεσματικά.

Θα πρέπει να αισθάνονται ακόμη πιό δυνατοί οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, όχι γιατί η Χρυσή Αυγή θα τους διορίσει στο δημόσιο ή θα τους μοιράζει λεφτά, αλλά γιατί μόνο η παρουσία της Χρυσής Αυγής φάνηκε μέχρι τώρα να κάνει πραγματικά το κατεστημένο να τρίζει από τα θεμέλια του.

Η άρνηση του προέδρου της δημοκρατίας να δεχτεί τον Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής, κύριο Μιχαλολιάκο, είναι η απόδειξη της έλλειψης Δημοκρατίας που έχουμε στην χώρα μας.

Αυτή η ανθελληνική πολιτεία που ζούμε, δέχτηκε να συζητήσει με τους παράνομους μετανάστες της Υπατίας, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει με τους 440.000 Ελλήνων που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας, αυτή σας η άρνηση, είναι η απόδειξη του εκφυλισμού της Δημοκρατίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Ελπίζω ο Ελληνικός λαός στις ερχόμενες εκλογές να δώσει ακόμη περισσότερες ψήφους στην Χρυσή Αυγή, γιατί μόνο έτσι θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της παρακμής που χρόνια τώρα ζούμε.

Νέος Χρυσαυγίτης



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τι τον ρωτας τον γερο προδοτη ;
    Αν ειχαμε Δημοκρατικο πολιτευμα , θα ηταν κατ'αρχας αυτος σε αυτη την καρεκλα ;
    Αποδειξη οτι δεν εχουμε δημοκρατια ειναι η καταντια ΟΛΩΝ ΜΑΣ .
    Ποτε δεν ελευθερωθηκαμε . Οταν ελευθερωθουμε τοτε θα εχει νοημα να μιλαμε για πολιτευματα .
    Το καθε πραγμα στον καιρο του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο φερομενος ως προεδρος της Ελλ. Δημοκρατιας πολεμησε τους Ελληνες στο ανταρτικο του ΚΚΕ το 1948-49 στην Κονιτσα. Επομενως μην περιμενετε να ειναι αμεροληπτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]