Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προειδοποίηση Μεντβέντεφ με φόντο την σύνοδο G8



Σε προειδοποίησή του προς τους Δυτικούς, πριν από τη μετάβασή του στις ΗΠΑ για να μετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G8, ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε: "Οι 'βεβιασμένες' στρατιωτικές επεμβάσεις μπορεί να φέρουν εξτρεμιστές στην εξουσία, περιφερειακές συγκρούσεις, ακόμη κι έναν πυρηνικό πόλεμο".

RT News, RIA Novosti
Aπόδοση: Ας Μιλήσουμε Επιτέλους

"Οι συνέπειες των βεβιασμένων στρατιωτικών επεμβάσεων σε τρίτες χώρες οδηγούν συνήθως στην άνοδο εξτρεμιστών στην εξουσία ", δήλωσε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, μιλώντας σε νομικό φόρουμ στην Αγία Πετρούπολη, προτού μεταβεί στις ΗΠΑ για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στη σύνοδο κορυφής της Ομάδας των Οκτώ στο Καμπ Ντέιβιντ.

Τα σχόλιά του αυτά αποτελούν σαφώς έναν υπαινιγμό για τη συριακή κρίση, αλλά και για τις νέες τακτικές υποδούλωσης χωρών γενικότερα, τις οποίες η Μόσχα έχει καταδικάσει επανειλημμένως.

"Κάποια στιγμή, οι ενέργειες αυτού του είδους, οι οποίες υπονομεύουν την εθνική κυριαρχία, μπορούν να οδηγήσουν σε έναν ευρύ περιφερειακό πόλεμο και ακόμη και σε προσφυγή σε πυρηνικό πόλεμο", πρόσθεσε.

Ο Μεντβέντεφ εκπροσώπησε τη Ρωσία στη σύνοδο της G8 την Παρασκευή και το Σάββατο, καθώς ο ισχυρός άνδρας της χώρας, Βλαντίμιρ Πούτιν, αποφάσισε να μην μεταβεί, επικαλούμενος το πρόγραμμά του για τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της χώρας.





Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]