Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι ναζί και οι χαζοί


Επειδή μας έχουν κουράσει κάθε μέρα με την ίδια καραμέλα περί ναζί κτλπ έχω να απαντήσω στον Μπένυ, στον Σα(χλα)μαρά, στον κονφερασιέ, στον Ανεξάρτητο Νεοδημοκράτη και στα 3 ορφανά του Μαρξ τα εξής… Αν αυτός:

- Που δακρύζει όταν ακούει τον Εθνικό Ύμνο

- Που νιώθει υπερήφανος που γεννήθηκε Έλληνας

- Που θέλει πίσω την Πατρίδα του από τους εκατομμύρια λαθρομετανάστες

- Που θέλει να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι που έφτασαν την χώρα μας σε αυτό το χάλι

- Που έχει υπηρετήσει με Τιμή τον Ελληνικό στρατό

- Που θέλει να δώσει μια Ελπίδα στην Ελληνική νεολαία για να μην εγκαταλείψει ακόμα μια φορά την χώρα

ονομάζεται από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που βλέπει την άνοδο των Ελεύθερων Ελλήνων της Χρυσής Αυγής σαν το απόλυτο κακό, “ναζί” τότε δηλώνω ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Σε κάθε άλλη περίπτωση ονομάζω αυτούς που το διαδίδουν συκοφάντες και αυτούς που πιστεύουν ότι υπάρχουν το 2012 στην Ελλάδα Ναζί, ΧΑΖΟΥΣ.

Οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν υψηλότατο επίπεδο νοημοσύνης και είναι οι πιο ψαγμένοι απ΄ όλους, δεν πέφτουν στην παγίδα σας.

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και ΤΙΠΟΤΕ άλλο!

Παναγιώτης Ηλιόπουλος
Υποψήφιος Νομού Μαγνησίας
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Απο ...υψηλότατο επίπεδο νοημοσύνης "μεγάλε", δεν χωράει καμμία αμφιβολία περί τούτου! Πρόσεχε μόνο μην περνάς κάτω απο τίποτα γέφυρες, πόρτες, γείσα κλπ κλπ. Υπάρχει κίνδυνος να τρακάρει το ...υψηλότατό σου επίπεδο πουθενά και νά ΄χουμε κι άλλα!... Α, και πού΄σαι; Χαιρετίσματα στον Φύρερ σου! Θα ρθει κι αυτουνού η ώρα! Της γελοιοποίησης εννοώ! Ε, ρε γλέντια και...γέλια που χουμε να κάνουμε απο Δευτέρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θ’ αμφισβητήσω αγαπητέ υποψήφιε τη χαζομάρα που δέρνει ένα συντριπτικό τμήμα της κυρίαρχης (και εθελόδουλης - για να μην πω τίποτα βαρύτερο) πολιτικής τάξης. Καθήκον όμως του κάθε Έλληνα είναι ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ τον "πατριωτισμό" εκείνων που καταθέτουν εδώ και τουλάχιστον μια 25ετία στεφάνια στους ΣΦΑΓΕΙΣ του Διστόμου, των Καλαβρύτων, του Χορτιάτη και δεκάδων άλλων ελληνικών χωριών. Εκείνων που τιμούν με αντιπροσωπείες και χαιρετισμούς τα μνημόσυνα των ναζιστικών κτηνών που ευθύνονται για εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους Ελλήνων, των παππούδων μας και των πατεράδων μας.

    Δεν αναφέρομαι φυσικά στους αφελείς που εν τη αγνοία τους θεωρούν… "πατριωτικό" το κόμμα της χρυσής αυγής. Αναφέρομαι στην ηγεσία αυτού του μορφώματος που τιμά τους ΣΦΑΓΕΙΣ και καταστροφείς της χώρας μας. Αλήθεια, πόσο αφελής ή πόσο χαζός (μια που αναφέρθηκες σε "χαζούς") μπορεί να είναι όποιος πιστεύει ότι αυτοί που λατρεύουν τα ναζιστικά γερμανικά κτήνη που αιματοκύλισαν τον τόπο μας και το λαό μας, θα μας σώσουν τώρα από τους… απογόνους(!!) εκείνων των σφαγέων, δηλ. από τους σημερινούς Γερμανούς που έχουν παρόμοια ναζιστική νοοτροπία με τους πατεράδες τους και τους παππούδες τους των SS;

    Δεν μ’ ενδιαφέρει φίλε αν "δάκρυζε" ακούγοντας τον εθνικό ύμνο ο ταγματασφαλίτης συνεργάτης των Γερμανών, πριν βιάσει, σφάξει ή κάψει Ελληνίδες και Έλληνες συμπολίτες του. Όπως δεν μ’ ενδιαφέρει αν 'δακρύζει" ακούγοντας τον εθνικό ύμνο ο σημερινός λάτρης εκείνων των εθνοπροδοτών. Γιατί όταν λατρεύεις εθνοπροδότες, λίγο απέχει να τους μιμηθείς μόλις δοθεί η κατάλληλη εντολή.
    Κι η πλάκα είναι ότι την κατάλληλη εντολή θα την δώσουν και πάλι οι ίδιοι: Τα παιδιά και τα εγγόνια εκείνων των γερμανικών κτηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το υψηλοτερο επιπεδο νοημοσυνης , ευκολα διακρυνεται αν διαβασης την ωραια απλη και καθαρη τοποθετηση του αρθρογραφου απο τις βαρ βαρ βαρ αρες μαρες των αλλων δυο .

    Οτι και να πειτε βρε ΧΑΖΑ , ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ , ΑΡΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .
    Τα εγγονια των συνεργατων του "40 και των μαυραγορητων ειναι , και μερικα αλλα ρεμαλια που τα μαζεψαν απο τον δρομο ...δημοκρατικα ... βεβαιως βεβαιως και εστεισαν ενα θεατρο και σου ειπαν φαει δημοκρατια Μ@@@@Α !
    Και πολλη ασχοληθηκα με Ζομπι .

    Υ.Γ Δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση μαζι τους , αλλα δεν τρωω και κουτοχορτο . Απο την στιγμη που τους πολεμουν ΟΛΟΙ οι Εφιαλτες , ειναι αρκετο να ξερω οτι πραγματι αγαπουν το Εθνος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν διαφωνώ καθόλου με τον Ανώνυμο που γράφει ότι "Τα εγγονια των συνεργατων του "40 και των μαυραγορητων ειναι , και μερικα αλλα ρεμαλια που τα μαζεψαν απο τον δρομο ...δημοκρατικα ... βεβαιως βεβαιως και εστεισαν ενα θεατρο και σου ειπαν φαει δημοκρατια"...

    Έτσι ακριβώς είναι. Αυτό όμως δεν αναιρεί τις προθέσεις των χρυσαυγιτών. Ούτε και το οτι εντέλλονται απο τα ίδια κέντρα να αποτελέσουν την πέμπτη φάλαγγα για την κατάπνιξη του λαϊκού κινήματος, προβάλλοντας - δια του πατριωτισμού... τρομάρα τους - διχαστικά συνθήματα και πρακτικές με σκοπό να οδηγηθούμε σε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ. Γεωργιε "Φωτεινε" ταχεις μπερδεψει λιγο νομιζω , οπως και ο αλλος που βιαστηκατε να βγαλετε το φαρμακι σας και τα βαρ βαρ βαρ , αρες μαρες κουκουναρες .
    Δεν σου κανει καμια εντυπωση οτι ΟΛΟ το σαπιο συστημα , ειναι εναντια στο μονο Πατριωτικο λογο ;
    Τα εβραιοκατουμενα μμε ; Δεν σου λενε τιποτα ;
    Αυτοι δεν καταφεραν και εφεραν τους εφιαλτες ; Αυτοι δεν εκαναν πλυση εγκεφαλου στους αμορφωτους ;
    Διαβασες αλλη ιστορια εκτος των δολοφονων "συμμαχων" για να μαθεις τι ακριβως συνεβη ;
    Γιατι λοιπον ενας ΝΟΗΜΩΝ να πιστεψη τους εφιαλτες , τους αθεους και ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ; Σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ .
    Οταν σου λεει ο αλλος ειμαι δημοκρατης τον πιστευης , και ας ειναι οι πραξεις του φασιστικες και ναζιστικες , ανθελληνικες και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ.
    Οταν ομως σου φωναζουν οτι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ εσυ σαν παπαγαλος λες φασιστες φασιστες φασιστες .
    Ο Θεος να μας λυπηθη που στηριζουμε τους αθεους και καταδιωκουμε τους Πατριωτες .
    Αλλα ομως ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ολα αυτα . Συντομα θα δεις τουμπανιασμενους στο δρομο και σφαγμενους και η αιτια δεν θα ειναι αυτοι οι ξεφτιλισμενοι , αλλα ΟΛΟΙ εσεις που τους ψηφιζετε και πολεματε καθε τι Ελληνικο .
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ .

    Υ.Γ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ .
    Οσο για το ποιος ειναι χαζος και βλακας , κοιτα γυρω σου και δες ποιοι τα προκαλεσαν και ποιοι τους εδωσαν την εξουσια να τα κανουν .

    ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ .
    ΠΑΤΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιά τα μαρτυρικά Καλάβρυτα, Δίστομα κλπ. μόνο ένας Τολμπούκιν θα μας εξηγούσε τι επίπτωση είχε η θυσία τους.ΝΑΦΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]