Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

"Μηκέτι αμάρτανε"!

Φίλε Νεοδημοκράτη και Πασοκτζή

Έχει γίνει Ηλίου φαεινότερο ότι τα κομματικά σας ινδάλματα, σκόπιμα και προγραμματισμένα. υπερχρέωσαν τη χώρα.

Όχι μόνο για να κατακλέψουν, όσο μπορούσαν περισσότερα, αλλά και να καταστήσουν αναπότρεπτο το ξεπούλημα της πατρίδας μας την εξαθλίωση του λαού της.

Προκειμένου εξάλλου να εξασφαλίσουν τα κλοπιμαία και το άνετο ξεκοκάλισμά τους φρόντισαν να δημιουργήσουν, για χάρη τους, και τα απαραίτητα νομικά προγεφυρώματα.

Θεσπίζοντας, με υπερβάλλουσα πονηρία και καιροσκοπισμό, τις διάφορες ασυλίες και παραγραφές. Ακόμη και μέσω του Συντάγματος.

Με πρωτεργάτες, όπως λέγεται, τον τωρινό κομματάρχη του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο και τον κ. Προκόπη Παυλόπυλο, από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας. Για ν’ αποδειχθεί, κι απ’ αυτήν την πλευρά, πως ήταν πάντοτε «σόι το βιλαέτι»!

Για να διατηρούν δε επ’ άπειρον την εξουσία χάλκευσαν τους πλέον ανήθικους καλπονοθευτικούς εκλογικούς νόμους.

Με το προνόμιο των 40 και 50 βουλευτών για το πρώτο κόμμα. Και άλλες υψηλού επιπέδου διαστροφές.

Προκειμένου να καταργήσουν ουσιαστικά τη δημοκρατία και να εγκαθιδρύσουν μια υποχθόνια και δολοφονική δικτατορία, για χάρη δική τους και των σιωνιστών και ναζιστών τοκογλύφων.

Για να ξεζουμίζουν, χωρίς τέλος το λαό και να ξεπουλήσουν, μέχρι τέλους, την πατρίδα.

Γιατί πατρίδα γι’ αυτούς είναι ο μαμωνάς ο δικός τους και των τοκογλύφων. Και βέβαια ζωή τους και ευτυχία τους είναι η δυστυχία, η δική μας και ο θάνατός μας.

Και είναι τα γεγονότα και οι πραγματικότητες αυτές, μόνο μερικά από τα δείγματα, που δείχνουν σαφέστατα ότι έργο των κομματικών ινδαλμάτων σας είναι το διαρκές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας.

Και το διαρκές αυτό έγκλημα είναι και δικό σας.

Μέχρι τώρα τα κομματικά σας ινδάλματα μπορεί να σας εξαπατούσαν, γιατί φορούσαν, πάνω από τα λυκοτόμαρά τους, προβιές.

Τώρα όμως, που πέταξαν τις προβιές και φάνηκαν, όχι μόνο τα λυκοτόμαρά τους, αλλά και τα άπληστα λυκόδοντά τους, λογικά και φυσιολογικά δεν μπορούν να εξαπατήσουν κανένα. Παρά μόνο αυτούς, που θέλουν να εξαπατηθούν…

Κι αν μέχρι τώρα είχατε κάποια δικαιολογητικά, για να τρέχετε ξωπίσω τους, τώρα δεν έχετε κανένα.

Μας έκλεβαν τόσα χρόνια κι εσείς τους χειροκροτούσατε και τους ψηφίζατε.

Τώρα ξεπουλάνε την πατρίδα μας κι εσείς τους ακομπανιάρετε κουνώντας τις σημαίες της προδομένης πατρίδας.

Μας γδύνουν και πάλι εσείς συνεχίζετε. Μας γδέρνουν κι εσείς επιμένετε. Μας κατασπαράζουν κι εσείς τους ζητωκραυγάζετε. Μας συντρίβουν τα κόκαλα και μας ρουφάνε το μεδούλι. Κι εσείς είστε έτοιμοι να τους ξαναψηφίσετε.

Ο Χριστός, μετά τη θεραπεία του, για τριάντα οχτώ χρόνια παράλυτου, για τον οποίο γίνεται λόγος στην αυριανή ευαγγελική περικοπή, του είπε:

«Μηκέτι αμάρτανε, ίνα μη χείρόν τι σοι γένηται»!

Μήπως τη σύσταση αυτή του Χριστού θα έπρεπε να την ακούσετε κι εσείς;

Γιατί η ιστορία βρίσκεται στα χέριατου Θεού. Και μπορεί, κάποια στιγμή, να φτάσετε κι εσείς σε κατάντημα χειρότερο απ’ αυτό, που καταντήσατε τους άνεργους, τους άστεγους, τους πεινασμένους…

Ακόμη κι εκείνους που με την απόγνωση οδηγήσατε στο απονενοημένο διάβημα.

Και τους οποίους ουσιαστικά δολοφονείτε εσείς και τα κομματικά σας ινδάλματα!…

Παπα-Ηλίας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Είπε ο γέροντας Παΐσιος :

    Να παρακαλούμε να φωτίζει ο Θεός ανθρώπους όχι μόνο στην Εκκλησία, αλλά και αυτούς που κυβερνούν, να έχουν φόβο Θεού, για να μπορέσουν κάτι να πουν.

    Και έγραψε ένας σχολιαστής :

    Τον παρακαλούμε, τον παρακαλούσαμε, αλλά τώρα μας έχουν για πούλημα, ανθρώπους και γη, οι κυβερνήτες.

    "Αν μας έλεγε κανένας αυτείνη την λευτεριά οπού θα γευόμαστε, θα περικαλούσαμε τον Θεόν να μας αφήση εις τους Τούρκους άλλα τόσα χρόνια, όσο να γνωρίσουν οι άνθρωποι τι θα ειπή πατρίδα, τι θα ειπή θρησκεία, τι θα ειπή φιλοτιμία, αρετή και τιμιότη. Αυτά λείπουν απ όλους εμάς, στρατιωτικούς και πολιτικούς. Της πρόσοδες της πατρίδας της κλέβομεν, από υποστατικά δεν της αφήσαμεν τίποτας, σε ῾πηρεσίαν να μπούμεν, ένα βάνομεν εις το ταμείον, δέκα κλέβομεν."(Μακρυγιάννης)

    http://kyprianoscy.blogspot.com/2012/05/blog-post_994.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν, δυστυχώς, τους ενδοιασμούς για κάτι τέτοιους συλλογισμούς, πάτερ. Μόνο την πτώση τους και την κατρακύλα θα συναισθανθούν, αν και όποτε έρθει. Η ιστορία βρίσκεται στα χέρια του Θεού, όπως λέτε, και με αυτή τη γνώση ελπίζουμε ότι ο Θεός, που δοκιμάζει τους Έλληνες επειδή τους αγαπά, θα μας βοηθήσει να βρούμε τον δρόμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]