Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εάν εφαρμόζαμε την Σαρία, θα ήταν κάποια λύση...


Καζάνι που βράζει έχει γίνει η Πάτρα, μετά την δολοφονία του 29χρονου Θανάση Λαζανά. Η οργή των κατοίκων, σωρευμένη επί χρόνια, είναι έτοιμη να σκάσει σαν βόμβα και να δημιουργήσει ένα σκηνικό αποκάλυψης, το οποίο είναι πάρα πολύ πιθανό πως θα μετακυληθεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Η Πάτρα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου...

Βέβαια, οι αριστεροί προοδευτικοί και ανθρωπιστές (η αυτοανακήρυξή τους σημαίνει αυτόματα πως όλοι οι υπόλοιποι δεν είμαστε ούτε προοδευτικοί ούτε ανθρωπιστές…;) είχαν κάψει ολόκληρη την Αθήνα για τον άδικο θάνατο του Αλέξη, αλλά στην περίπτωση του Θανάση Λαζανά δεν βρήκαν να πούνε ούτε μία κουβέντα, ούτε μία διαδήλωση, ούτε μία ανακοίνωση μέσω των ΜΜΕ (τα οποία τον Δεκέμβρη του 2008 καλούσαν τους πολίτες να βγούνε στους δρόμους για να… ρίξουν την κυβέρνηση των δολοφόνων) δεν έγινε, έστω και για τους τύπους, έστω και χωρίς δάκρια, έστω για… πολιτικούς λόγους!!!

Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα έχει γίνει πληγή που καταστρέφει την οικονομία, δημιουργεί οξύτατα προβλήματα στον κοινωνικό ιστό μέσω της «ειδικής εγκληματικότητας» (π.χ. βιασμός ζώων ή απαγωγές και βιασμοί ομοεθνών τους), αλλά και της γενικότερης εγκληματικότητας, η οποία έχει εκτοξευθεί στα ύψη, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ΜΚΟ και της Ελληνικής Αστυνομίας (η οποία προφανώς εκτελεί εντολές άνωθεν). Η Αθήνα έχει πάψει προ πολλού να είναι πρωτεύουσα της Ελλάδας, ενώ θα μπορούσε ο κάθε επισκέπτης της να υποθέσει πως βρίσκεται σε κάποια πόλη της Ασίας. Η δημιουργία γκέτο και η αδιαφορία των αρχών έχουν βοηθήσει στην όξυνση του όλου θέματος, ενώ η Δικαιοσύνη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες της γηγενούς κοινωνίας, λόγω των ιδιαίτερων νόμων, αλλά κι επειδή τα σωφρονιστικά ιδρύματα βρίσκονται με υπεράριθμους κρατούμενους, λόγω αυτής της αύξησης του μεμονωμένου ή και του οργανωμένου εγκλήματος.

Το όλο πρόβλημα έχει καθαρά πολιτική φύση, αφού μέσα στα πλαίσια του ανθρωπισμού επιβάλλεται όχι μόνο να αποδεχόμαστε την –ατιμωρητί- παράνομη είσοδο των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, αλλά οι γηγενείς πολίτες της χώρας είμαστε υποχρεωμένοι να μην αμυνόμαστε καν σε περίπτωση που γίνουμε θύματα επίθεσης κάποιου «μετανάστη» (το λαθρο αφαιρέθηκε για να μην υπενθυμίζει την παράβαση αλλά και την τιμωρία που ποτέ δεν επιβλήθηκε). Πριν έναν χρόνο, περίπου, η ΕΛ.ΑΣ. είχε εκδόσει και ειδική ανακοίνωση μέσω της οποίας δινόταν συμβουλές προς τα θύματα, προκειμένου να μην κινδυνεύσει η ζωή τους!!!

Κι ενώ η χώρα δείχνει να καταρρέει κάτω από το βάρος της παραβατικής συμπεριφοράς των εισαγόμενων νέο-ελλήνων (ο νόμος περί ιθαγενείας αποτελεί ό,τι πιο προκλητικό υπήρξε ποτέ ως νομοθέτημα εις βάρος γηγενούς πληθυσμού), η πολιτεία αδρανεί, ενώ σε αρκετές των περιπτώσεων βρίσκονται «πρόθυμοι ηλίθιοι» που προκειμένου να αποδείξουν πως δεν έχουν «εθνικιστικές τάσεις», προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Βέβαια, την ίδια στιγμή, ο στοχευμένος ανθρωπισμός τους γίνεται δολοφονική ενέργεια απέναντι σε πολίτες της χώρας που –περιθωριοποιούνται –αλλά και στοχοποιούνται- στο όνομα της… παγκοσμιοποίησης!!! Μάλλον, οι Έλληνες πολίτες δεν "χωράνε" στην έννοια του ανθρωπισμού των επαγγελματιών ανθρωπιστών...

Μήπως, λοιπόν, αυτοί που από την πρώτη στιγμή της παράνομης εισόδου τους στην Ελλάδα, δεν δείχνουν να σέβονται ούτε την χώρα, ούτε τους πολίτες, ούτε τους νόμους, θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν με την δέουσα προσοχή και με την φιλοξενία του Δία; Μήπως θα έπρεπε να μην δικάζονται για τις παραβάσεις τους με τους νόμους της Ελλάδας, αλλά με τους νόμους της Σαρίας; Με αυτήν μεγάλωσαν, αυτήν ξέρουν, αυτήν πρέπει και να σέβονται… εάν θέλουν να σέβονται τουλάχιστον κάτι. Σαρία, λοιπόν, ως μέγιστη ένδειξη σεβασμού προς τον πολιτισμό και την θρησκευτική τους κουλτούρα. Μήπως, λοιπόν, θα έπρεπε να καθιερώσουμε ειδικό ποινολόγιο για τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών, ως ένδειξη του απόλυτου σεβασμού προς την κουλτούρα τους; Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουμε να κόβουμε το χέρι του κλέφτη, να κόβουμε το μόριο του βιαστή, να μαστιγώνουμε ή να λιθοβολούμε όποιον ή όποια με τις πράξεις της προσέβαλε την κοινωνία; Μήπως θα έπρεπε να κόβουμε τα κεφάλια ή να κρεμάμε (με τέτοια οικονομική κρίση δεν ενδείκνυται ο πυροβολισμός επειδή οι σφαίρες κοστίζουν…) εκείνους που είτε δολοφόνησαν είτε αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν κάποιον;

Για κάποιους, πιθανόν να είναι ειρωνική και προκλητική αυτή η πρόταση. Οι ίδιοι, ίσως, δεν θεωρούν προκλητικό το να γίνονται οι Έλληνες πολίτες θύματα της αγριότητας λαθρομεταναστών εγκληματιών, χωρίς το δικαίωμα της αυτοπροστασίας (απαγορεύεται από το νόμο να… επιτεθείς σε εκείνον που θέλει να σε βιάσει, να σε δολοφονήσει, να σε κλέψει, να σε ατιμάσει και να σου καταστρέψει ισόβια την ψυχολογική ισορροπία και υγεία). Για τους ίδιους, είναι πιθανόν πολύ φυσιολογικό το να βλέπουμε ισλαμιστές να αυτομαστιγώνονται δημοσίως (πρέπει να σεβαστούμε τα έθιμά τους), αλλά τους είναι ακατανόητο να εφαρμόσουμε επάνω τους –σε ένδειξη μέγιστου σεβασμού- τον μοναδικό νόμο που γνωρίζουν, την Σαρία!!!

Λοιπόν, επειδή έχει κυλήσει πολύ νερό στο συγκεκριμένο αυλάκι κι επειδή δεν είναι λίγοι εκείνοι που θησαύρισαν ή πλουτίζουν μέσω των λαθρομεταναστών, υπάρχει η γενική αίσθηση πως η Ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο εξευτελισμό, οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να ανεχθούν περισσότερη βία και απειλές στην καθημερινότητά τους, στην εργασία και στο σπίτι τους. Και όταν οι γηγενείς κάτοικοι αυτής της χώρας αποφασίσουν να σταματήσουν τα εις βάρος τους αίσχη, θα ανοίξουν την πόρτα που σήμερα συγκρατεί την οργή τους και τότε το «θέαμα» θα είναι πρωτόγνωρο…

Ας φροντίσουν, λοιπόν, οι θεσμικά αρμόδιοι, να επαναφέρουν την τάξη (όχι εις βάρος των Ελλήνων) για να μην βρεθούν σε πάρα πολύ δύσκολη θέση… Η βόμβα «λαθρομετανάστες» ενδέχεται να κρύβει πολλά μυστικά, που δεν αφορούν μόνο τους λαθρομετανάστες… και εάν αρχίσουν να βγαίνουν στους δρόμους αυτά τα «μυστικά», η κόλαση θα μοιάζει με… κατασκήνωση παρθένων κορασίδων… Όποιος δεν θέλει να δει το καζάνι που βράζει επικίνδυνα, ας ετοιμαστεί να αναλάβει τις ευθύνες του για όσα δεν μπόρεσε να κατανοήσει. Και εάν οι πολιτικοί επιμένουν να παίζουν το παιχνίδι του ανθρωπισμού, πολύ σύντομα θα διαπιστώσουν πως δημιούργησαν τον δικό τους εφιάλτη… Στην Ελληνική μυθολογία υπάρχει ο Ξένιος Δίας, αλλά υπάρχει και η επιστροφή του Οδυσσέα στην Ιθάκη...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Ο μόνος νόμος που ισχύει δυστυχώς είναι ο νόμος της Νέας Τάξης, ο ίδιος νόμος που έχει διογκώσει τον πληθυσμό της χώρας κατά 30% μέσα σε λίγα χρόνια. Όλοι έχουν καταπιεί την γλώσσα τους και δεν ντρέπονται ούτε όταν μας δίνουν τον αριθμό των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους. Τα νοσοκομεία είναι υπό κατάληψη και τρέμεις μην πάθεις τίποτε εσύ και οι δικοί σου... Έπρεπε ο λαός αυτός να είχε ανακλαστικά και αντιστάσεις την κατάλληλη ώρα. Είναι πολύ αργά και πολύ φοβάμαι ότι τον πραγματικό λόγο που τους έφεραν εδώ δεν τον έχουμε δει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η καραμπινα,
    η τρομο και πεινα!
    για να μην αναληφθουμε ολικως,
    ας φερθουμε ελληνικως.
    της Αναληψεως σημερα.
    χρονια πολλα σ ολους τους ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα εχουμε δει !
    Ο λογος ειναι να μεινουν και να εξαφανισουν απο προσωπου γης τον Ελληνα.

    Γρηγορειτε .
    Ειναι παντου και κοντα στα 6.000.000 εκατομμυρια .Ειναι δολοφονοι βαρβαροι και το σφαξιμο και ο βιασμος ενος Χριστιανου ειναι ευλογια αλλαχ !
    Γρηγορειτε .
    Τους αμολυσαν κατα μπουλουκια , με πολυβολα να ληστευουν δηδεν περιπτερα .
    Βιαζουν οτι βρουν μπροστα τους χωρις ΚΑΜΙΑ σκεψη . Δεν ειναι ανθρωποι σαν και εμας .
    Γρηγορειτε .
    Καντε τα σπιτια σας μικρα φρουρια και περιπολα τα βραδυα στις γειτονιες .
    Κλειστε τις τηλεορασεις και δειτε τους ταλαιπωρημενους συνελληνες .
    Μετανοίστε και προσευχηθητε , διοτι μονοι μας δεν θα τα καταφερουμε και θα αφανιστουμε .
    Ψηφιστε ΜΟΝΟ εκεινους που εχουν σημαια τους την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ και μιλουν ΜΟΝΟ για Πατριδα , θρησκεια και Οικογενεια . ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι οργανα του εχθρου και γι 'αυτο ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ δεν σταματησε το γκρεμισμα και τον ΒΙΑΣΜΟ της Πατριδος .
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ειπε κουβεντα για τον ξεφτιλισμο των Ιερων και Οσιων του Γενους . Απεναντιας βαπτιστηκαν προοδευτικοι και δημοκρατες και κατακρεουργησαν τις σαρκες μας και γευτηκαν το αιμα μας .
    Οσοι τους ψηφισουν , το αθωο αιμα των παιδιων και των γεροντων στα κεφαλια τους .
    ΝΕΜΕΣΙΣ , μην ξεχνατε .

    Μαλλον τελευταν η μη καλως ζην .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσφατα (νόμος 4055/2012) κατάργησαν τη δικαστική απέλαση καταδικων για πλημμελήματα, με ψήφους ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ (παρόν ψήφισε το ΚΚΕ). Με τους ισχύοντες νόμους (ειδικά το Ν. 3904/11 του Καστανίδη) κανείς δεν πάει φυλακή για ποινη έως 5 έτη, ενώ με ευνοικά μέτρα αποφυλακίζονται οι κακούργοι γρήγορα. Αυτά για να δούμε πως θέλει το κράτος να αντιμετωπίσει τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καστανίδης απάλλαξε εγκληματίες για να τους διορίσει στο δημόσιο, τι ψάχνεις...

      Διαγραφή
  5. ¨Ολοι είναι υπεύθυνοι....
    Με τις ευλογίες των μισελλήνων προδοτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ....ανθρωπιστικών ομάδων, όχι μόνο αλλοιώνουν τον πληθυσμό της χώρας, αλλά διαλύουν κάθε έννοια έννομης τάξης και οικονομικής επιβίωσης στην Ελλάδα μας.
    Κανείς δεν τους κάλεσε, πήδηξαν την μάντρα και μπήκαν μη σεβόμενοι τίποτα και θα συνεχίσουν μέχρι να μας ξεκληρίσουν μέχρις ενός.
    Καπάκι περαν των άλλων, Ελληνοποιήσεις, δωρεάν περίθαλψη στα Νοσοκομεία μας σε βάρος των Ελλήνων,τουλάχιστον να υπάρχουν ένα δύο Νοσοκομεία μόνο για αυτούς και όχι η διασπορά τους παντού, έκρηξη των λοιμωδών νοσημάτων κλπ,όλοι οι παραπάνω απόφάσισαν να τους φτιάξουν και Τέμενος, όχι απλό τζαμί στην Αθήνα με έξοδα του Ελληνικού Λαού.
    Είδατε πόσες ορθόδοξες εκκλησίες υπάρχουν/ανεγείρονται στα μέρη τους ?
    Να υπάρξει άμεσα αυστηρός Νόμος, που θα φυλακίζει και θα δημεύει περιουσίες όλων αυτών οι οποίοι εκμεταλεύονται τους ανθρώπους αυτούς, ενοικιάσεις κοτετσιών, μαύρη εργασία, πορνεία κλπ.
    Επίσης άμεσα να γίνει Νόμος που θα ορίζει ποσόστοση 1-2% για τους λαθρομετανάστες με προσωρινή άδεια παραμονής στη Χώρα μας, ανάλογα με τις ανάγκες.
    Τελικά εδώ που φθάσαμε η λύση είναι να επέμβει ο στρατός, σφραγίζοντας τα σύννορα και μαζεύοντας τους όλους,οχι δεν είναι ακραία λύση, είναι η μόνη λύση!!!
    Αυτός είναι και ο σκοπός της ύπαρξης του, να υπερασπίζεται την Ελλάδα μας σε καταστάσεις επιδρομής από άγρια στίφη.
    Μετά το μάζεμά τους, να μεταφέρονται σε καλώς φυλασσόμενα ξερονήσια, ό ένας πάνω ατον άλλο και όποιοι δεν μπορούν εκεί, να επαναπατρίζονται άμεσα.
    Ούτε ρατσιστής είμαι, ούτε μισάνθρωπος και θλίβομαι για την άθλια κατάσταση που βιώνει μεγάλη μερίδα αυτών των ανθρώπων.
    Αλλά είμαι Έλληνας και πρέπει να ζήσω και εγώ και οι λοιποί συνέλληνες με κάποιες συνθήκες, ησυχίας, προοπτικής και ασφάλειας στην Χώρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι μια ηδη απασφαλισμενη ωρολογιακη βομβα που κανονιζουν να εκραγει στα μετοπισθεν, οταν θα δεχτουμε επιθεση απο απεναντι.Θα ισχυριστουν οτι ερχονται να προστατευσουν τους ομοθρησκους τους απο τον ρατσισμο μας και θα τους βαλουν να δημιουργησουν αντιπερισπασμο εσωτερικα.Φωτιες και λεηλασιες θα ειναι στην ημερησια διαταξη.Ειναι παλιο το σχεδιο και το γνωριζουν εξω.Νομιζετε οτι τυχαια ο Πουτιν δηλωσε μολις ανελαβε οτι θα προστατευσει οποιον ορθοδοξο λαο του το ζητησει;Να παρακαλαμε να μη γινει η πατριδα μας θεατρο ξεκαθαρισματος λογαριασμων.Να προσευχομαστε μαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα να λάβουμε μέτρα ΤΩΡΑ !!!
    Φτάνει πιά !!!
    Εδώ τα προδοτικά τομάρια έχουν κάνει και αντιρατσιστικό Νόμο,πόσο ακόμα θα τους ανεχθούμε ?
    Σωστό να επέμβει ο στρατός ώστε να τελειώνει και να ξεκαθαρίσει οριστικά η όλη αυτή υπόθεση.
    Όλα τα άλλα ειναι της πλάκας...
    Και μη τολμήσουν οι αριστερόστροφοι δήθεν κοπροανθρωπιστές να πούν λέξη, είναι και αυτοί πρόδότες και καθάρματα και πρέπει να λογοδοτήσουν μαζί με τους άλλους για εσχάτη προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί προσωρινή διαμονή; Με έξοδα τίνος; Καμία διαμονή, σοβαρή φύλαξη των συνόρων και γενική απαγόρευση εισόδου για όλους. Ως μουσουλμάνοι γιατί δε μένουν στην λατρεμένη τους Τουρκία; Γιατί πληρώνουμε χρυσάφι για την άμυνά μας τη στιγμή που τα σύνορά μας είναι ανοιχτά και μπαίνει μέσα όποιος θέλει; Φταίμε όμως και εμείς, όταν μιλάμε, συναναστρεφόμαστε και αγοράζουμε από αυτούς. Δεν είναι για λύπηση και κακώς που η εκκλησία τους περιθάλπει με τα δικά μας χρήματα. Γιατί όλοι τους όταν έρχονται γνωρίζουν που πηγαίνουν και επομένως δεν είναι καημένοι. Γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν έχει δουλειές, αλλά ελπίζουν στο εύκολο κέρδος και τον πλουτισμό του παρεμπορίου και της παρανομίας. Αφήστε τους λαθραίους και τους πολιτικούς που σπέρνουν τη νέα τάξη τύπου Νταλάρα μόνους τους να βράσουν στο ζουμί τους. Γυρίστε τους την πλάτη. Δεν κομπλάρω να με πουν ρατσιστή τα καθίκια της νέας τάξης, γιατί σίγουρα από πίσω δεν με λένε ρατσιστή αλλά μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]