Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ρωσία θα απαντήσει με αντίμετρα, εάν οι ΗΠΑ δεν υποχωρήσουν στο θέμα της αντιπυραυλικής άμυνας

Η Ρωσία μπορεί να αναπτύξει ακόμη αυστηρότερα αντίμετρα, εάν μετά την έναρξη του συνεδρίου του Υπουργείου Άμυνας της ΡΟ στο θέμα της Ευρωπαϊκής Αντιπυραυλικής άμυνας, οι ΗΠΑ δεν αλλάξουν τα σχέδιά τους για την εγκατάσταση του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας στην Ευρώπη, γράφει η εφημερίδα «Κομμερσάντ».

«Αυτό το συνέδριο είναι ο άσος της ΡΟ. Έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο, δύσκολο έργο, μαζέψαμε πολλά παραστατικά υλικά. Και εάν δεν καταφέρουμε να πείσουμε τις ΗΠΑ να διορθώσουν τα σχέδιά τους τώρα, στο μέλλον αυτό θα είναι πιο δύσκολο να γίνει. Μετά το συνέδριο θα δώσουμε στους αμερικανούς κάποιο χρόνο για να το σκεφτούν και θα περιμένουμε την τελική απάντηση», – επεξήγησε η πηγή της εφημερίδας στο Γενικό Επιτελείο της ΡΟ. Τι θα συμβεί εάν οι ΗΠΑ δεν συμφωνήσουν με τα επιχειρήματα της ΡΟ, η πηγή αρνήθηκε να προβλέψει.

«Με αυτό το σενάριο την τελευταία λέξη θα πει ο γενικός επικεφαλής στρατού», διευκρίνισε η πηγή.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]