Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα καλούδια της Νέας Πασοκρατίας (γιατί θα ψηφίσω Νέα Πασοκρατία)

Ένα νέο κόμμα δημιουργήθηκε. Ένα κόμμα που θα φέρει την ελπίδα στους πολίτες. Ένα κόμμα με πρόσωπα άφθαρτα, με πολιτικούς που δεν σκέφτονται πρώτα το καλό του εαυτού τους, μετά το καλό των δανειστών και στο τέλος το καλό του κόμματος, παριστάνοντας ότι σκέφτονται και το καλό των πολιτών.

Ένας αξιόπιστος πολιτικός, που ο λόγος του είναι συμβόλαιο, είναι στην αρχηγία του.
Πρόκειται για το κόμμα Νέα Πασοκρατία. Και αρχηγός ο Μπενοσφουγγαράκης.
Όλοι μαζί να στηρίξουμε τον Μπενοσφουγγαράκη. Ναι στην Νέα Πασοκοκρατία γιατί:

Θα μας οδηγήσει στην επιτυχία ενός τρίτου, τέταρτου και πέμπτου μνημονίου. Οι τράπεζες πρέπει να σωθούν και θα σωθούν.

Έχει ένα όραμα για μια πανευρωπαϊκή γερμανική κυβέρνηση δίνοντας μας την χαρά να δουλεύουμε άνευ μισθού για το καλό των πολυεθνικών και των γερμανικών συμφερόντων.

Θα μας απαλλάξει από την γραφειοκρατία που είναι εμπόδιο για την επιχειρηματικότητα. Χωρίς κανένα εμπόδιο θα προσφέρουμε γη και ύδωρ στις γερμανικές και άλλες αποικιοκρατικές εταιρείες για να μπορούν να αναπτύξουν την οικονομία της χώρας τους.

Θα μας απαλλάξει από τις ξεπερασμένες ιδέες περί κοινωφελών εταιρειών και εθνικού πλούτου. Χωρίς χρονοτριβή θα χαρίσει, δίνοντας και επιδοτήσεις για μια πιο γρήγορη εξέλιξη, την ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΠΑΠ, ΟΣΕ, πετρέλαια, φυσικό πλούτο κλπ.

Θα δημιουργήσει ένα τεράστιο project από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Το σχέδιο είναι οι πολίτες αυτής της χώρας να αναζητούν την τροφή τους όπως οι πρωτόγονοι άνθρωποι και αν δεν βρίσκουν να την αναζητούν στους κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται πέριξ των κατοικιών των πλουσίων. Αναμένεται ότι χιλιάδες εύποροι ευρωπαίοι τουρίστες θα έρθουν στην χώρα για να δουν το θέαμα.

Για τους πιο απαιτητικούς τουρίστες θα υπάρχουν ζωντανές παρακολουθήσεις αυτοκτονιών.
Μάλιστα η κυβέρνηση θα κάνει και προσφορές: στις 2 αυτοκτονίες η 1 δώρο.

Ειδικό εισιτήριο θα υπάρχει για την παρακολούθηση της πτώσης πρώην συνταξιούχων στον Καιάδα.
Οι πολίτες αυτής της χώρας θα έχουν την ευκαιρία κάθε 23 Απριλίου, εθνική επέτειο όπου γιορτάζουμε την άφιξη της τρόικας, να επισκέπτονται την κινητή μονάδα ευρώ. Σε αυτήν την μονάδα θα υπάρχουν σε κορνίζες χαρτονομίσματα των ευρώ αλλά και κέρματα. Οι πολίτες θα μπορούν πρώτον να θυμηθούν τι ήταν αυτό το «ευρώ» και δεύτερον για τους πιο πιστούς θα δίνεται η δυνατότητα να προσκυνήσουν μπροστά στο Άγιο Πενηντάευρο.

Εκείνη την μέρα θα εκφωνεί πύρινο λόγο ο Πρετεντέρης ενώ τα παιδιά θα μπορούν να προμηθεύονται, δωρεάν παρακαλώ, μια πλαστική κούκλα με την μορφή του Καψή.

Ζήτω ο Μπενοσφουγγαράκης. Ζήτω η Νέα Καταστροφή.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ;

Για να τιμωρήσω την Νεαπασοκρατία θα ψηφίσω Μαυροτζαφέρη. Είναι ο πολιτικός που αποχώρησε από την συγκυβέρνηση επειδή δήθεν διαφωνούσε με το μνημόνιο 2 αλλά είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τα ίδια κόμματα ώστε να εφαρμόσουν αυτά για τα οποία διαφωνεί.

Και μετά στέλνετε εμένα στον ψυχίατρο ως σχιζοφρενή γιατί το πρωί λέω ότι είμαι ο Ναπολέων και το βράδυ ο Ρομπέν των δασών.

Και για ακόμα καλύτερη αντίδραση θα ψηφίσω χρυσά αυγά. Γιατί σε μια χώρα που είναι αποικία της Γερμανίας είναι απαραίτητο να υπάρχουν στην βουλή της ναζιστές αντιπρόσωποι.

Όταν ο Μπενοσφουγγαράκης σου λέει ότι σε κοιτάει στα μάτια να είσαι σίγουρος ότι το χέρι του είναι στην τσέπη σου.

Σενάρια θέλουν τον Αβραμό να γίνεται Παπαδήμιος. Σαφέστατο το υπονοούμενο. Δεν θα έχουμε πρωθυπουργό αλλά καγκελάριο. Στην πρώτη επίσημη αποικία της Γερμανίας.

Σε οριακό σημείο βρίσκεται το ΚΚΕ. Είναι στο όριο του 8% και όλοι στον Περισσό τρέμουν μη και το ξεπεράσουν. Πώς να το διαχειριστούν μετά;

Ξέρεις τι είναι να έχεις τόσους καινούριους ψηφοφόρους; Πρόβλημα. Μέχρι να τους μάθεις μπορεί να περάσει ο χρόνος και να χάσουμε την επανάσταση.

Αποδεδειγμένα όλοι όσοι υπηρέτησαν την κυβερνητική εξουσία στην χώρα μας είναι αποτυχημένοι. Η αποτυχία τους αποτυπώνεται στην καθημερινότητα μας. Γι΄ αυτό οι πολιτικοί και οι πολιτικές που μας οδήγησαν στην καταστροφή θα πρέπει να εκμηδενιστούν.

Πόσο ηλίθιοι είμαστε που θα επιβραβεύσουμε τους ανίκανους; Θα το δούμε το βράδυ της Κυριακής…

Μικρός Φωκίων
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ομορφάντρα μου, ερχόμαστε τρέχοντας !
    Όχι ακριβώς για να σε θεοποιήσουμε, αλλά για να σε ξεσκ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]