Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάγκαλος: Μπορεί να έχουμε και καραμπουζουκλίδικη κυβέρνηση

“Μπορεί να υπάρξει μια κυβέρνηση ελληνική, ή εάν θέλετε να την πω επαναστατική, ή θέλετε να την πω ρηξικέλευθη, ή θέλετε να την πω “καραμπουζουκλίδικη”, η οποία βγαίνει και λέει “ακούστε, εγώ δεν γουστάρω, έχω άλλα μυαλά, άλλες απόψεις, άλλες ιδέες. Δεν δέχομαι τις συμβάσεις, δεν τις εφαρμόζω, δεν τηρώ τις υποχρεώσεις που ανέλαβα”»…
Τάδε έφη Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος για άλλη μια φορά υπήρξε χειμαρρώδης σε συνέντευξη που έδωσε στο Βήμα FM.

Όπως είπε «το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει πλέον ως σοβαρή πολιτική δύναμη, όχι μόνο λόγω του εκλογικού ποσοστού». Όπως εξήγησε, «υπήρχαν κι άλλα δείγματα κατάπτωσης και διάλυσης. Δεν υπήρχαν εκπρόσωποι του κόμματος στα εκλογικά τμήματα. Σχεδόν πουθενά. Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ήταν κλειστά σε όλη την Ελλάδα».

Ευθύνες για τη διάλυση του κόμματος επέρριψε και στους υποψηφίους βουλευτές του κόμματος. Όπως χαρακτηριστικά είπε, «επιδόθηκαν σε άνευ προηγουμένου σταυροθηρία, αδιαφορώντας τελείως για το συμφέρον του κόμματος. Ασχολιόντουσαν μόνο για το προσωπικό τους συμφέρον. Για την προσωπική τους επιβίωση».

Ο κ. Πάγκαλος έκανε και μαι μικρή αναδρομή στις επιθέσεις που έχε δεχθεί από το ΣΥΡΙΖΑ: «Εγώ δέχτηκα επιθέσεις από τον κ. Τσίπρα και τους τραμπούκους του, υπό την μορφή του ξυλοδαρμού. Μου πέταξαν καρέκλα, μου πέταξαν γιαούρτι και ήταν μπροστά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και καθοδηγούσαν τους τραμπούκους. Δύο δήμαρχοί του ήταν επικεφαλής στα γεγονότα που άρχισαν τον κύκλο των τραμπουκισμών και μετά συνοδεύτηκαν αυτά από πλήθος άλλων τραμπουκισμών κατά πολλών στελεχών του ΠΑΣΟΚ».

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα και την προτίμηση που έδειξε το εκλογικό σώμα στον κόμμα του Αλέξη Τσίιπρα, είπε πως «αυτός που άνοιξε το δρόμο στη φασιστική φλυαρία γύρω από κάποιου είδους ξένη κατοχή επί της χώρας και δοσίλογων συνεργατών των ξένων κατακτητών είναι ο Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου, ο οποίος επιβραβεύτηκε από τους πολίτες γι αυτή, ακριβώς, τη συμπεριφορά του, γιατί ήταν μεγάλο το πάθος του κόσμου εναντίον της πολιτικής που περιελάμβανε τα μνημόνια και που αναγκαστήκαμε εμείς να εφαρμόσουμε και να υπερασπιστούμε και ψήφισε τους πιο ακραίους».

Ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης εκτίμησε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης, ενώ σημείωσε ότι αν δεν εκπληρώσει η χώρα τις υποχρεώσεις της υπάρχει κίνδυνος να μην ανταποκριθούν κι οι Ευρωπαίοι στις δικές τους, σε ό,τι αφορά την επόμενη δόση του δανείου.

Σε ότι αφορα το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Πάγκαλος είπε πως «είμαστε λαός που αρνούμαστε να καταλάβουμε την πραγματικότητα και να την συνειδητοποιήσουμε».


Σχόλιο ιστολογίου: Κύριε Πάγκαλε, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να έχουμε και καρα-μπουντρούμικη (που θα στέλνει κατευθείαν στην φυλακή) κυβέρνηση. Το έχετε σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο; Έχετε σκεφτεί πως ενδέχεται να είστε από τους πρώτους "πελάτες" μίας κυβέρνησης που θα αποδώσει τις ποινικές ευθύνες που αναλογούν στο πολιτικό προσωπικό του παρελθόντος; Αρχίστε, λοιπόν, να εξαντλείτε τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε το καρά (τουρκική λέξη που σημαίνει "μαύρο) και το μπουντρούμ (επίσης τουρκική λέξη που σημαίνει "κελί") και μετά μπορείτε να επανέλθετε με τις ό,ποιες ρητορίες σας... Προς επίρρωσίν σας, χρησιμοποιήθηκαν τουρκικές λέξεις, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχετε επιδείξει για την γείτονα χώρα.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. τα ληγμενα και μεταλλαγμενα να τα αποφευγουμε.
    μπορει να κανουν μεγαλη ζημια .
    να ασχοληθουμε παρακαλω με κατι ποιο φρεσκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φοβουνται οι δολοφονοι του Εθνους . ΤΡΕΜΟΥΝ .
    Αλλα ειναι αργα .
    ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ .
    Και να δουμε ποσα θα παρουν στο ΤΑΦΟ τους απο αυτα που αρπαξαν .
    Εχω ξαναπει οτι σαν ανθρωπος τους λυπαμαι σαν Χριστιανος τους συγχωρω , ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝ ...ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]