Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η αριστερά εκτρέφει την Χρυσή Αυγή

Ο κύριος Τσίπρας ήξερε, ότι από την στιγμή που θα έβαζε τους λαθρομετανάστες στην Υπατία, θα κέρδιζε της εκλογές και αυτός και η Χρυσή Αυγή.

Η αριστερά γνωρίζει πολύ καλά, ότι για να υπάρχουν ψηφοφόροι που θα την στηρίζουν, πρέπει να υπάρχουν πολλοί εξαθλιωμένοι πολλοί φτωχοί, πολλοί απάτριδες, πολλοί μετανάστες και άνεργοι.

Όσο ανεβαίνει η ανεργία τώρα, ανεβαίνουν και τα ποσοστά της αριστεράς, γι αυτό και η αριστερά υποκινεί πάντα σε παράλογες απαιτήσεις τους εργαζόμενους, γνωρίζοντας ότι αυτό θα οδηγήσει στο κλείσιμο των επιχειρήσεων.

Όσοι περισσότεροι εξαθλιωμένοι μετανάστες υπάρχουν στην Ελλάδα, τόσο περισσότερους εξαθλιωμένους θα βάζει η αριστερά υπό την προστασία της.

Όσες περισσότερες υπατίες και απεργίες πείνας από τους μουσουλμάνους οργανώνονται στην Ελλάδα, τόσο περισσότερο κερδίζει η αριστερά.

Η αριστερά δεν θέλει να υπάρχουν στην Ελλάδα ούτε νοικοκυραίοι, ούτε μεσαία τάξη, γιατί αυτοί ποτέ δεν αποτελούν δικούς της ψηφοφόρους.

Ο στόχος της αριστεράς ήταν πάντα τα άκρα, γι αυτό και όλες της οι θέσεις στο παρελθόν ήταν ακραίες.

Έτσι σήμερα η αριστερά, κατάφερε μόλις διαλύθηκε η μεσαία τάξη και εκτρέφοντας την ανασφάλεια και το χάος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της υποστήριξης της στους μετανάστες, έσπρωξε τους υπόλοιπους Έλληνες στην Χρυσή Αυγή.

Η νύχτα έχει αξία, όταν υπάρχει και η μέρα.

Οι φτωχοί ξεχωρίζουν, όσο υπάρχουν πλούσιοι.

Οι κακοί υπάρχουν, γιατί υπάρχουν οι καλοί.

Η αριστερά για να υπάρχει, χρειάζεται την Χρυσή Αυγή.

Γι αυτό ποτέ η αριστερά δεν είπε ένα ξεκάθαρο όχι στην λαθρομετανάστευση, επειδή χωρίς τους λαθρομετανάστες δεν ανεβαίνει η ανεργία των Ελλήνων, ούτε η ανασφάλεια και αν δεν ανέβει η ανεργία και η ανασφάλεια, δεν υπάρχει ούτε αριστερά, ούτε Χρυσή Αυγή.

Ο Καζαντζάκης γράφει:
"Σιγά σιγά, χωρίς να το 'χω διόλου συνειδητά στο νου μου, οι δυο μορφές, Χριστός κι Αντίχριστος, έσμιγαν. Δεν ήταν λοιπόν ετούτοι οι δυο, προαιώνιοι οχτροί, δεν είναι ο Εωσφόρος αντίμαχος του Θεού, μπορεί ποτέ το Κακό να μπει στην υπηρεσία του Καλού και να συνεργαστεί μαζί του; Με τον καιρό όσο μελετούσα το έργο του αντίθεου προφήτη, ανέβαινα από σκαλί σε σκαλί σε μια μυστική παράτολμη ενότητα. Το Καλό και το Κακό, έλεγα, είναι οχτροί, να το πρώτο σκαλοπάτι της μύησης. Το Καλό και το Κακό είναι συνεργάτες, αυτό είναι το δεύτερο, το πιο αψηλό σκαλοπάτι της μύησης. Το Καλό και το Κακό είναι ένα! Αυτό 'ναι το πιο αψηλό, όπου ως τώρα μπόρεσα να φτάσω σκαλοπάτι".
Εγώ λοιπόν, δεν λέω ότι η Χρυσή Αυγή είναι το κακό, ούτε ότι η αριστερά είναι το καλό, όμως τα δύο αυτά, αλληλοϋποστηρίζονται.

Χωρίς την αριστερά δεν υπάρχει Χρυσή Αυγή και χωρίς την Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει αριστερά.

Αυτά τα δύο, αλληλο-βοηθούνται!

Είναι αδέρφια. Δεν είναι εχθροί. Για να αναδειχτεί το ένα πρέπει να έχει αναδειχτεί και το άλλο.

Ο κύριος Τσίπρας ήξερε, ότι από την στιγμή που θα έβαζε τους λαθρομετανάστες στην Υπατία, θα κέρδιζε της εκλογές και αυτός και η Χρυσή Αυγή.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Υπάρχει όμως μία βασική διαφορά. Η Χρυσή Αυγή - έστω και με πρωτόγονο τρόπο - ενεργεί υπέρ των Ελλήνων, ενώ η Αριστερά - σε όλες τις μορφές της - συμπαρατάσσεται με τους λαθρο-εισβολείς. Αν το έκανε από ανθρωπισμό, θα μπορούσα να το κατανοήσω έστω κι αν δεν θα το επικροτούσα. Το κάνει όμως από καιροσκοπισμό και συμφεροντολογία.

    Να περιμένετε τετραπλασιασμό των ψήφων της Χρυσής Αυγής σε μία τριετία. Τότε δεν θα υπάρχει τρύπα για να χωθούν οι "προοδευτικοί" του Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κai την μεσαια ταξη ΣΑΦΩΣ δεν την διελυσαν τα ακρα..
    θεωρω προαπετουμενη την αλληλοϋποστηρίξη...
    μπας και βρουμε καποια ισορροποια..αφου την τσαλαπατησανε και αυτη μαζι με πολλα αλλα..

    Σημερα 10 κορυφαίοι οικονομολόγοι & σύμβουλοι μαζί με τον γκουρού των σοφών έστειλαν επιστολή στην Μερκελ να κάνει στροφή 180 μοιρών...

    ΤΩΡΑ η Αριστερά χρειαζεται & επιβάλλεται να σπρώξει τον καπιταλισμό να κάνει το μεγάλο άλμα στην ιστορία..

    Επεσαν οι μασκες και ισοπεδωθήκανε οι καιροσκοπικές πολιτικές.. δεξιές & αριστερές ιδεολογιες..αφού παγκοσμιως και απο δεσπόζουσα θεση καταχραζει & τρομάζει βγάζοντας και την γλώσσα κοροϊδεύοντας.. ο ΟΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ..αρκει ΠΛΟΥΤΟΣ ΝΑΝΑΙ..!
    ..Υποπτο το ΚΚΕ & ανεπαρκης η Αριστερα ?
    Ο κραυγαλεος ΕΝΟΧΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ (..πού αν μη τι άλλο οφείλει να ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ την ΑΙΓΛΗ του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ..)

    εστειλε "αδιαβαστο" τον ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ σε ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΗ ΦΙΛΙΚΟ περιβάλλον μαζί με την περίφημη & επιδιωκόμενη "ΛΑΙΜΑΡΓΗ" παγκοσμιοποίηση...

    (ετσι μεσα απο τους θεσμικους φορεις -βλπ. ολοι οι πρωθυπουργοί των μνημονίων έχασαν- )

    επιβάλλεται να τους αναγκάσουμε πρώτα εμείς (ως το πειραματοζωο) στην χώρα μας & με όλες τις δυνάμεις ..

    (επιδεικνύοντας τα αποτελέσματα του πειραματόζωου)

    να κανει το "μεγαλο αλμα" (καταστρέφοντας ενα μεγάλο κομμάτι ένοχου πλούτου)..

    μαζι με την επαναπροσέγγιση της περιφημης παγκοσμιοποιησης αλλα και της αριστεράς από τα αριστερά της..

    ..αφού ο καπιταλισμός μας πείρε & τα "σώβρακα"..

    αφού με τον εικονικό πλούτο.. χρεωνει & βάζει χέρι στους Πορους των Λαων..αρπάζοντας κυριολεκτικα τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ..

    .έκανε τον κύκλο του..

    τα δικαιολογημένα διογκωμένα άκρα.& συριζα-συ.ριζ.α.μπορούν να στοχεύσουν την ισορροπία ?

    αισθάνομαι Μπερδεμενος στην χώρα μου αφου περιβάλλεται από ένα πέπλο-περιτύλιγμα άκρατου καπιταλισμού..αλλά και ένα καρά-κομουνιστικό δημοσιονομικό backgraunt..όπου ο πληθυσμός να τρεχει & να φιλα κατουριμενες ποδιες-οπως λεει & ο Λαος) να στριμώχνεται στην κρατικοδίαιτη νοοτροπία..αφού το κράτος εκτος των αλλων εξακολουθει να είναι ο καλύτερος.. εργοδότης..πελάτης..κλπ., αλλά παράλληλα και να κραυγάζει η παντελής ελειψη εμπιστοσύνης μεταξύ τους..των πολιτών -κράτους.
    Αν συμβει το ΑΝΑΠΟΔΟ..λετε να ..να βρεθεί η πολυπόθητη ισορροπία ..?

    Τσαλαπατήθηκε το κέντρο και βρεθηκανε διογκωμένα τα άκρα με κοινό στόχο..να επαναφέρουν εστω την λελογισμενη & στοιχειώδεις ισορροπία

    Ο ανταγωνισμός μεταξύ των άκρων οφειλει να κάνει αναγκαστικη ανακωχή...γιατί "οφείλει στον ανθρωπο" να γίνει μια γροθιά απέναντι στον καλπαζοντα,αλόγιστο, άπληστο, ένοχο & εικονικό πλούτο..να ΕΠΑΝΟΡΘΟΣΕΙ.την ζημια που προκαλεσε..και οχι να την ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ..

    γιατί ΣΑΦΩΣ δεν θα είναι Αποδεκτός από τους Ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]