Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν πήραν κανένα μήνυμα


Βλέπουμε μετεκλογικά στα τηλεοπτικά παράθυρα τα ίδια πρόσωπα της διαπλοκής να λένε ότι πήραν το μήνυμα των εκλογών κ.λ.π.

Πώς γίνεται να πήραν οποιοδήποτε μήνυμα αν ακόμα και τώρα υποστηρίζουν τις "διορθωτικές αλλαγές", την έκδοση ευρωομολόγου,και λέγοντας οτι ”κάναμε λάθη”;

Οχι δεν κάνατε λάθη απλά ο στρατηγικός σχεδιασμός της πολιτικής σας ήταν η παράδοση της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους.

Δεν πήραν κανένα μήνυμα και συνεχίζουν τα κομματικά τους επιτελεία να διαπλέκονται στο σκοτάδι.

Γνώμη μου είναι ότι θέλουν να παγιδέψουν τον Τσίπρα με το πρόσχημα ότι θέλουν να τον στηρίξουν, έτσι ώστε οταν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις με τους έξω, αυτοί θα εμφανιστούν και πάλι ως σωτήρες λέγοντας ότι εμείς σας τα λέγαμε.

Με αυτό τον τρόπο θα αποδομήσουν τις αντιμνημονιακές δυνάμεις διεκδικόντας και πάλι ρόλο στο μεταπολιτευτικό σκηνικό.

Ή κατάσταση είναι πολύ ρευστή, τα παιχνίδια που παίζονται είναι χοντρά στο παρασκήνιο, και θέλει μεγάλη προσοχή απο τις υγιείς δυνάμεις του αντιμνημονίου για να μην πιαστούν στον ιστό της αράχνης που εξυφαίνουν τα ξεπουλημένα κομματικά ιερατεία της διαπλοκής.

Ιωάννης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ποιες διαπραγματεύσεις με τους έξω; Οι έξω το έχουν εξ αρχής ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν διαπραγματεύσεις αλλά χρήμα, και αν όχι χρήμα,θέλουν γη και ύδωρ. Τι ακριβώς θα διαπραγματευτούμε; Περισσότερες δόσεις; Διαφορετικό επιτόκιο;Τι θα διαπραγματευτεί ο Τσίπρας και με ποιον; Με τη Ζίμενς και τους υπαλλήλους της; Για να ζήσει η Γερμανία και να τα τινάξουμε εμείς; Για να επιπλεύσουν οι τραπεζίτες και να πεθάνουν οι Ελληνες; Πότε επιτέλους αυτός ο λαός θα παύσει να έχει αυταπάτες; Να πει "δεν διαπραγματεύομαι καμιά ψευδοοφειλή που αποδέχτηκαν τα εδώ τσιράκια σας, δεν χρωστάω και δεν πληρώνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να καταλαβει του εχουν ανιξει τον πισηνο τοσο πολυ οι ξενοι που δεν καταλαβε την μικροτσουτσουνια του ελλην θα την καταλαβει στις επομενες εκλογε ςο εφιαλτις του ελληνικου λαου ετσι τους κανουν τους προδωτες οι γερμανοτσολιαδες τους πηδανε και μετα τους πετανε παραλιγο να μην βγει ουτε βουλευτης εαν ηταν με σταυρο σηγουρα δεν εβγεναι ο μπασταρδοπουλος λαε προχωρα με ψηλα το καιφαλι καμενο και σηγουρα θα καουν κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορε τον πηρε παρτουζα ενας ολοκληρος λαος και ο μουλος δεν καταλαβε τιποτα για φαντασουσου τι πατηναρι ειναι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]