Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παρθενορραφή της ΝΔ

Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης

Μετά από χιλιάδες “επί χρήμασι” εκδόσεις τού (πάλαι ποτέ) σφριγηλού κορμιού της, η Νέα (που ποτέ δεν θα γεράσει, αλλά θα πεθάνει ακαριαία) Δημοκρατία (άλλο σύντομο ανέκδοτο), επιχειρεί παρθενορραφή, προκειμένου να ξεγελάσει τον μουστερή, με τον οποίο θα συναντηθεί (στις 17 Ιουνίου) με προοπτική να έλθουν “εις γάμου κοινωνίαν”.

Έτσι, παρακολουθούμε αυτές τις μέρες την πολύφερνο νύφη, να παρθενοράβεται με ντούρα κλωστή Ντόρας, να αλείφεται με απολειφάδια Καρατζαφέρη, να ψηλώνει και να ψωμώνει με τακούνια Ψωμιάδη, να σιλικονάρει το ηθικό της με μπλέ δηλώσεις Σόϊμπλε, να μποτοξάρει το πεσμένο της ήθος με το πληρωμένο (των “κουμπάρων”) πλήθος, να προμοτάρει το όραμα της επανακατάκτησης της βασιλεύουσας “κεντρο-δεξιάς παράταξης” και να ετοιμάζεται για τη μεγάλη μέρα (οι ώρες οι καλές).

Όμως ο μουστερής, μετά από την εξαπάτηση που υπέστη σε πολλούς πρόσφατους αρραβώνες του, όπου, μάλιστα, αντί κορασίδος τού προέκυψε (επανειλημμένως) μουστακαλής (και μάλιστα θεριακλής), είναι πολύ αμφίβολο να εξαπατηθεί πάλι. Δηλαδή, θα ζητήσει να “θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων”.
Μέ άλλα λόγια, να βεβαιωθεί με δακτυλοσκόπηση περί της παρθενίας της.

Οπότε, αντί τσούπρα*, μάλλον θα προτιμήσει Τσίπρα.


*τσούπρα : το κορίτσι, η κοπέλα
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]