Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι οι "φίλοι" τρέμουν το εκλογικό αποτέλεσμα; Γιατί τους φοβίζει η Δημοκρατία;

Παρέμβαση του IIF δείχνει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ή κυβέρνηση τεχνοκρατών

Δυο σενάρια που δεν απέχουν το ένα από το άλλο δείχνει η έκθεση του IIF.
Για να υπάρξει μια ισχυρή κυβέρνηση συνασπισμού λέει ότι είναι ανάγκη η συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ.

Μάλιστα, η αρχή που εκπροσωπούσε τους ιδιώτες ομολογιούχους για το κούρεμα, αναλύει και τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύτηκαν στις 18-20 Απριλίου και διαπιστώνει μια ελαφρά ανάκαμψη των δύο κυρίαρχων παρατάξεων, οι οποίες έχουν ούτως ή άλλως δεχθεί τεράστιο πλήγμα μετά την είσοδο της χώρας στο μνημόνιο.

Εάν, ωστόσο, δεν επιτευχθεί συνεργασία των μεγάλων κομμάτων και την 7η Μαΐου προκύψει πράγματι ένα πολυκερματισμένο κοινοβούλιο, υπογραμμίζει το IIF, θα είναι αναγκαία η διατήρηση της μεταβατικής κυβέρνησης τεχνοκρατών, η οποία θα οδηγήσει τη χώρα σε νέες εκλογές αργότερα μέσα στο έτος.

Βρε τέτοια τρεμούρα για την Ελλάδα, το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης;
Ή λέτε να μας αγαπάνε τόσο πολύ που μας θέλουν μαζί τους στην ευρωζώνη;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τα μπικικινια, ο Μαμωνας, money money,ματσο,χαρτουρα,οβολα,αργυρια,τα λεφτα τα λεφτα.

    Ευχομαι τα σαβανα τους ναναι γεματα λιρες και χρυσαφι οπως των Φαραω αλλα τι διαφορα θα εχουν απ του μπαρμπα μου του Μητσου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφυξία έχουμε πάθει από τον πολύ έρωτά τους. Και πού είσαι ακόμα, όταν με το ζόρι (και με περισσότερες βούλες) θα απαιτούν να επισημοποιηθεί η σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας αγαπήσανε ξαφνικά.Ούτε ενδιαφέρονται για τα ζωγραφιστά χαρτάκια,πού δήθεν τούς χρωστάμε.Αυτοί θέλουν το πετρέλαιο μας,το φυσικό αέριο τα ορυκτά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοι θελουν την εξαφανιση μας κατα αρχην και με την ευκαιρια και τα χρυσαφικα . Παλαια τους συνηθεια και τα χουγια δεν κοβονται . Αλλα κοβονται λαιμοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]