Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τί είναι "ολοκληρωτισμός";

Γράφει ο Μάνος Μ.

Ολοκληρωτισμός είναι όταν, χωρίς να σε ρωτήσουν, σε εξαθλιώνουν, σου επιβάλλουν 25 φόρους στο ακίνητο, και ή το χάνεις, ή δανείζεσαι και προσεύχεσαι να μην το χάσεις!

Ολοκληρωτισμός είναι όταν οι φασίστες με το δημοκρατικό προσωπείο, καθιστούν οικεία βουλήσει την χώρα σου προτεκτοράτο, φέρνουν ξένους επιτρόπους.

Ολοκληρωτισμός -φασισμός, είναι όταν μειοψηφίες έκλειναν το 2007 τις σχολές, για να μην ιδρυθούν ιδιωτικά πανεπιστήμια, επειδή θα έχαναν τα προνόμιά τους, μη θέλοντας, ή μη μπορώντας να αντέξουν τον ανταγωνισμό!

Ολοκληρωτισμός – φασισμός είναι όταν ( άκουσον – άκουσον), περιφρουρείται μια απεργία! Δηλαδή εμένα, που για τους χ- ψ λόγους δε θέλω να χάσω το μεροκάματό μου, γιατί μου απαγορεύεις να δουλέψω!

Ολοκληρωτισμός – φασισμός, είναι όταν παρεμβαίνει, ο χειρότερος εξουσιαστής που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, προκειμένου να κλείσει ένας ιδιωτικός σταθμός, επειδή πράττει το λειτούργημα για το οποίο έχει ταχθεί, δηλαδή να υπερασπίζεται τον πολίτη

Ολοκληρωτισμός – φασισμός, είναι όταν δεν μπορείς να βρεις λόγω των πολιτικών σου πεποιθήσεων, ανεξαρτήτως προσόντων που διαθέτεις, αλλά να πρέπει να έχεις μπάρμπα από την Κορώνη, για να μπεις μέχρι και στον ιδιωτικό τομέα ( έστω και στις ελάχιστες περιπτώσεις που συμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα)!

Ολοκληρωτικός – φασισμός είναι όταν η αστυνομία, αντί να προστατεύει τον πολίτη, τον κυνηγά επειδή αντιδρά εναντίον των σχεδίων εξαθλίωσής του!

Ολοκληρωτισμός – φασισμός είναι όταν επιβάλλουν στα παιδιά να μαθαίνουν περί συνωστισμού της Σμύρνης!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και πάνω απ' όλα ολοκληρωτισμός είναι να νομίζεις ότι επειδή γεννήθηκες από κάπου..ή εντάχθηκες κάπου είσαι σεβαστός χωρίς αντίλογο και οι άλλοι οφείλουν να σε υπακούουν γιατί εσύ είσαι εκλεκτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοκληρωτισμός είναι όταν παίρνουν την πατρίδα σου, που δεν κληροδοτήθηκε σ' αυτούς, αλλά σ' εσένα, και την πουλάνε με το κομμάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]