Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ένα ηχηρό δωράκι έχει μετεκλογικά ο Τσίπρας για τον ΓΑΠ…

Εκτός από τα θέματα της “πράσινης ανάπτυξης”, της καταδολίευσης του ΔΝΤ, της ΕΛΣΤΑΤ και των CDS, υπάρχει και ένα άλλο, εξ’ ίσου σοβαρό θέμα το οποίο βρίσκεται στα χέρια του Τσίπρα.

Είναι μάλιστα τόσο ηχηρό και δεμένο που φαίνεται ότι αυτό θα ανοίξει τον χορό της δικαιοσύνης. Θα ανοίξει μάλιστα παρτίδες με μεγάλα, επώνυμα διεθνή λαμόγια, κάποιους μαϊμού νομπελίστες και κάποια ντόπια πλασιέ δημοσιογραφικά τους φερέφωνα.

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες υπάρχουν όλα τα στοιχεία και η δημοσιοποίηση της υπόθεσης θα κάνει πάταγο.

Είναι λογικό να μην βγαίνουν ακόμα στην φόρα αφού όλες οι εξεταστικές που έγιναν με
πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ κατέληξαν σε πλυντήριο. Κύκλοι του Τσίπρα μάλιστα υποστηρίζουν ότι η υπόθεση θα αποτελέσει παγκόσμιο ρεκόρ …ταχύτητας στην διαλεύκανση της και στην προθυμία με την οποία θα ανοίγουν τα στόματα για να δώσουν τον αμέσως επόμενο.

Ίσως εκεί να οφείλεται και η εμμονή του Τσίπρα να μην δεχτεί συμμετοχή στην παρούσα προτεινόμενη οικουμενική και να τα ρισκάρει όλα έχοντας ένα τέτοιο ατού στα χέρια του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δηλαδη να ψηφισουμε τον ανθελληνα και τους δολοφονους του , για να δικαστη στα σιγουρα ο ΓΑΠ , για...ανθελληνισμο ;!!!
    Αν εχει τετοια χαρτια , ας τα πει τωρα και ας δηλωση ΚΑΙ αυτος μετανοια και ας ζητηση συγχωμη απο τους σφαγμενους και βιασμενους και θα ειναι ελαφρυντικο στην δικη του για συνεργασια με τους λαθρεποικους .
    ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΦΘΑΣΑΜΕ !
    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ , ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ Ο Λ Ο Ι Τ Ο Υ Σ στα Ταρταρα και μονο ενα ΘΑΥΜΑ θα μας γλυτωση απο τα νυχια του ΤΕΡΑΤΟΣ που Ο Λ Ο Ι υπηρετουν , ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]