Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από τον Άγιο Παντελεήμονα στην... Βουλή;


Και όμως η πολυσυζητημένη πλατεία διεκδικεί είσοδο και φωνή μέσα στην βουλή. Δύο πολίτες από τους κατοίκους που πρωτοστάτησαν στις κινητοποιήσεις του Αγίου Παντελεήμονα διεκδικούν την είσοδο τους στην βουλή.

Μέσα από δεκάδες συγκεντρώσεις και ένα θέμα που «έπαιξε» σε όλα τα ΜΜΕ δημιουργήθηκε και η ανάγκη να εκπροσωπηθούν οι κάτοικοι της πολύπαθης πλατείας.

Ο ένας είναι ο δημοσιογράφος Ηλίας Λέντζος που είναι υποψήφιος στην Β Αθηνών και η άλλη είναι η τραπεζικός Θέμις Σκορδέλη υποψήφια στην Α Αθηνών.

Και οι δύο είναι υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή…

Πάντως όπως και να έχει η υπόθεση του Αγίου Παντελεήμονα όπως παραδέχονται όλοι ήταν η απαρχή που ανάγκασε το πολιτικό σύστημα να αρχίσει να ψάχνει λύσεις για το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες.

Αν επιβεβαιωθούν και οι δημοσκοπήσεις θα είναι σίγουρα μέσα στα 3 κυριότερα θέματα που θα απασχολεί την Ελλάδα ακόμη περισσότερο μετά την 6η Μαίου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]