Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: Όσο και να χτυπάτε, δεν θα μας γονατίσετε


«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ότι μέσον θέλετε. Αλλά καταλάβετε το. Τελειώσατε», ήταν το μήνυμα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Όσο και να χτυπάτε, ότι βρόμικο μέσον και να χρησιμοποιήσετε, όποιους και να προσλάβετε, δεν πρόκειται να μας γονατίσετε», διεμήνυσε ο κ. Καμμένος, μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

«Ενόχλησε ο κρατικός έλεγχος της τράπεζας της Ελλάδος και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και ενεργοποιήσατε μέχρι τους παλιούς φίλους σας βολεμένους σε θέσεις κλειδιά έτοιμους για τις προβοκάτσιες. Νομίζετε ότι θα φοβίσετε τους Έλληνες και θα μας βάλετε σε τεχνικές αντιπαραθέσεις του χθες.

ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. Αντίπαλοι μας είστε εσείς οι υπηρέτες των τραπεζών, οι δολοφόνοι των ονείρων των παιδιών μας. Εσείς που εξαθλιώνοντας τις Ελληνικές οικογένειες τώρα θέλετε την γη μας την θάλασσα μας, τον Ήλιο μας», προσέθεσε.

«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ότι μέσον θέλετε. Αλλά καταλάβετε το. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

kammenos_facebook_1

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ρε πατριώτες, μας μπερδέψατε όλοι. Εάν η επιστολή είναι ψεύτικη (πλαστή) τότε οφείλει ο Καμένος να κάνει μήνυση για πλαστογραφία στην "ο Θεός να την κάνει" προεδρία της δημοκρατίας. Γιατί στην περίπτωση που είναι αληθινή, τότε περίτρανα αποδεικνύεται ότι ο κύριος Καμένος δεν είναι παρά ένα ακόμα γρανάζι (μικρό ή μεγάλο δεν γνωρίζω) του σάπιου συστήματος που με την ανοχή μας , μας έφερε εδώ που μας έφερε. Όλα τα άλλα είναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη σκίσετε τα καλτσόν παιδιά εκεί στους ΑΕ. Η γελοιότητα των επιχειρημάτων έχει ξεπεράσει κάθε όριο και μόνο ηλίθιους μπορούν να πείσουν. Για το λόγο αυτό άρχισαν οι άναρθρες κραυγές για πόλεμο και προβοκάτσια. Σιγά τα ωά. Δεν έχετε ή κάνετε πως δεν έχετε καταλάβει ότι το 11% είναι απλά ένα 11% και όπως ισχυρίζεσθε ότι το 65 % δεν εγκρίνει μια πολιτική είναι βέβαιο ότι το 89 % δεν εγκρίνει τη δική σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ομοίως και για τη ΝΔ διαφωνεί μαζί της το 81%. Με τη διαφορά ότι οι ΑΕ είναι κόμμα 2 μηνών και πιθανά ανερχόμενο ενώ η ΝΔ 38 χρονών που βυθίζεται και βγάζει μπουρμπουλίθρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΠΡΟΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ορε για πια προεδρια μηλατε α ξεχασα για τον πολεμηστη οτα ηταν 11 χρονον ναι ορε η ζηνα πολεμα την αδικια απο τα ιλισια παιδια ο δανηστης της ροζ βιλας ορε που ηταν δυο χρονια και πια εφαρμογη του συνταγματος ζητησε ποτε να γινει που το καταπατουσαν ο αναπηρο ςτσονακογλου τζεφρι και ο τουρκογλου και στην συνεχια ο αβανταδορος ο κομανετσι επιστρατευσαν ολα τα μεσα για να σωθουν και ρηχνουν σε ολους λασπη αυτα τα αφηρματα εμπρος ελληνε μην κιοτευτε και μην του ςακουτε τελιωστετους π α ν ο προ χω ρα καμενο και τους κα ψα με κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ορε ζαπονε και τα 400 χιλιαρηκα τον χρονο και μας εχει γραψει σαν λαο και κρατος στα γερασμενα ουμπαλατου και κανει τα παιχνιδια τα γεροντικατου καμενο πανο και ζητω η λευτερια κωννος αγραφιωτης ε λ λ η ν μ ην κ ι ο τ υ ε ι ς ζ η τ ω η ε λ λ λ α ς καλυτερας μιας ωρας ελευτερη ζωη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]