Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αμετανόητοι για όσα μας έκαναν, αυτοί που ζητούν την επανεκλογή τους

To “Ναι σε όλα” που είπατε στη Βουλή θα αντηχεί στην αιωνιότητα, και θα σας συνοδεύει μέχρι τον τάφο σας

Οι αρχιερείς της καταστροφής και της παράδοσης της χώρας στα νύχια των τοκογλύφων και των εκμεταλλευτών της πλουτοκρατίας και του μεγάλου κεφαλαίου: Ο συγκυβερνήτης Σαμαράς και ο συγκυβερνήτης Βενιζέλος (που αντικατέστησε τον κυβερνήτη Γιωργάκη). Και από δίπλα ο υποκυβερνήτης Καρατζαφέρης, το βοηθητικό προσωπικό, των καταστροφέων της χώρας.

Αξιοι απόγονοι μιας πολιτικής κάστας, μοναδικής στα χρονικά του πλανήτη, της ελληνικής. Για την οποία είχε γράψει κάποτε ένας ξένος διπλωμάτης πως “θα πουλούσαν και τη μάνα τους για να κερδίσουν ακόμα και μια εβδομάδα παραμονής στην υπουργική τους θέση“. Η κάπως έτσι.

Μέσα σε λιγώτερο από δυο χρόνια, κατεδαφίσατε ότι έφτιαξε κι ότι κέρδισε ο ελληνικός λαός τους δυο τελευταίους αιώνες. Και τα δώσατε “πέντε φράγκα το χωνάκι”, πεσκέσι στους ξένους και στους εγχώριους εκμεταλλευτές.

Τα φοβερά σας χέρια έβαλαν τις πιο βαρειές και τις πιο ματωμένες υπογραφές στην ιστορία αυτής της χώρας. Εναν ολόκληρο λαό τον έχετε κάνει δουλοπάροικο των πιο άγριων και πιο αρπακτικών οικονομικών συμφερόντων που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Με το πρόσχημα πάντα της σωτηρίας του και της αφοσίωσής σας στην “πατρίδα”. Ενώ την μόνη “πατρίδα” που αναγνωρίσατε ποτέ ως τέτοια, είναι η εξουσία.

Από τα περιβόητα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, μέχρι το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου για τα εργασιακά “δικαιώματα”, κι από τον υποβιβασμό του δουλεμπορίου ανθρώπινων σωμάτων και ψυχών σε πλημμέλημα μέχρι το Ταμείο “Αξιοποίησης” της Ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου, τα νομοθετήματά σας είναι ότι πιο βάρβαρο, πρόστυχο και καταστροφικό νομοθέτησε ποτέ έλληνας νομοθέτης.

Η κορυφαία στιγμή της ζωής σας στην βουλή θα μείνει για πάντα εκείνη η εφιαλτική νύχτα του “Ναι σε όλα”. Ενα “Ναι σε όλα” που σκοτώνει τρεις έλληνες ημερησίως.

Εκείνο το εμβληματικό “Ναι σε όλα” που είπατε στη βουλή, θα αντηχεί στην αιωνιότητα. Και θα σας συνοδεύει μέχρι τον τάφο σας.

Θραξ o Αναρμόδιος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σωστά όλα τα αναγραφόμενα και τραγικά αυτά που θα επακολουθήσουν αν ο Ελληνικός Λαός δεν αντιδράσει, ΤΩΡΑ !!!
    Το τραγικό είναι ότι τα προδοτικά τομάρια της ομάδας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες εξακολουθούν θρασύτατα να μας απειλούν με διάφορες μπούρδες ότι θα καταστραφούμε αν δεν γίνει συγκυβέρνηση... θα μας διώξουν από το Ευρώ... θα πτωχεύσουμε.... και ταυτόχρονα υπόσχονται πολλά και διάφορα για το άμεσο καλό μας, ενώ είναι γνωστό του έχουν υπογράψει ότι δεν πρόκειται όσο αυτοί πολιτεύονται, δεν πρόκειται να εναντιωθούν σε τίποτα που εμπεριέχεται στα μνημόνια, έχοντας ήδη ετοιμάσει τα νέα επώδυνα μέτρα άμεσα από Ιούνιο, όπως μειώσεις μισθών και συντάξεων, χιλιάδες απολύσεις στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, καταιγίδα φόρων,αρπαγή κατοικιών και καταθέσεων, αύξηση τιμολογίων ΔΕΗ, κλπ...
    Μέχρι τώρα σε ελάχιστο χρόνο,πρωτοστατούντος του αρχιπροδότη ΓΑΠ και της παρεούλας του Βενιζέλου, Παπακωνσταντίνου, Λομβέρδου, Ραγκούση και λοιπων, κατόρθωσαν να καταστρέψουν τα πάντα και να επιφέρουν φτώχεια, ταπείνωση, αβεβαιότητα, θλίψη, αυτοκτονίες, πλήρη κατάρευση της κοινωνίας και των Ελλήνων και των Εθνικών θεμάτων.
    Είναι αξιοσημείωτο και φυσικά κατακριτέο το πως όλα τα ΜΜΕ προεξοφλούν την επικράτηση των τομαριών αυτών και την δήθεν συγκυβέρνησή τους ως μονόδρομο,πέραν των αισχρών επίθέσεων που κάνουν σε όλα σχεδόν τα αντιμνημονιακά κόμματα, με το απίστευτο παράδοξο, το ΚΚΕ να επιτίθεται καθημερινά και κυρίως στον Τσίπρα.... και στα άλλα αντιμνημονιακά κόμματα δευτερευόντως....
    Ελπίζω ο Ελληνικός Λαός να έχει καταλάβει πλέον περί ποίων προδοτικών μισελλήνων καθαρμάτων της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες μιλάμε
    και να τους στείλει στον αγύριστο οριστικά.
    Όπου και να πήγε η ληστοσυμμορία αυτή, είτε ως ΔΝΤ είτε ως Τρόικα, με τους αντίστοιχους δωσίλογους, μόνο φοβερά δεινά επέφερε στους Λαούς.
    Όσες χώρες που είχαν πέσει στη μέγγενη αυτή, όπως πχ Ρωσία,Βραζιλία,Τουρκία κα και τους έστειλαν στο βόθρο τους, δείτε πως έχουν προκόψει σήμερα και σε τι οικονομικό επίπεδο ευρίσκωνται.
    Νοείται βέβαια ότι είχαν πατριώτες πολιτικούς...
    Θα τους αφήσουμε λοιπόν, ώστε να μας αποτελειώσουν ???
    Την 6η Μαίου τσακίστε τους βρωμερούς αυτούς μισέλληνες προδότες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]