Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσίπρας: Εχθροί της χώρας και αδίστακτοι τυχοδιώκτες Παπαδήμος και Ταμβακάκης


Διπλή επίθεση με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς εναντίον του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου και του διευθύνοντος συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας Απόστολου Ταμβακάκη εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι "μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος για την Ελλάδα και το λαό μας, μεγαλύτερος εχθρός και κίνδυνος για την σταθερότητα της οικονομίας μας δεν είναι οι εταίροι, αλλά εγχώριες δυνάμεις που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με εξωθεσμικά αλλά και θεσμικά κέντρα των Βρυξελλών, όπως αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters. Εμάς δεν μας ξαφνιάζει αυτό. Θα θυμάστε ότι το είχε επισημάνει σε δηλώσεις του ο Γιάννης Δραγασάκης εκείνη την περίοδο, τότε που στείλαμε επιστολή στον κ. Μπαρόζο και στον κ. Ρομπάι".

Με τον τρόπο αυτό επέλεξε να επικρίνει την κίνηση του κ. Παπαδήμου - σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters- να ζητήσει από τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο δημόσια δήλωση με την οποία να προειδοποιεί ότι αθέτηση των συμφωνιών θα οδηγήσει την Ελλάδα εκτός ευρώ.
Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδήμος έχει διαψεύσει ότι ζήτησε από τον κ. Μπαρόζο να παρέμβει με δημόσια δήλωση ζητώντας την τήρηση των συμφωνηθέντων.

Μετά την συνάντησή του με την κυρία Λούκα Κατσέλη ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος με αφορμή την δημοσιοποίηση έκθεση για το ευρώ.

"Αυτό που μας ξαφνιάζει όμως είναι το πόσο αδίστακτοι είναι ορισμένοι που, προκειμένου να παίζουν πολιτικά παιχνίδια, δεν διστάζουν να θέτουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας. Και πιστεύουμε ότι στην ίδια ανεύθυνη τυχοδιωκτική σκοπιμότητα εντάσσεται και η σπουδή της ΕΤΕ χθες να δημοσιοποιήσει μια έκθεση για το ευρώ", υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

Συνεχίζοντας την κριτική του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: "Λυπούμαστε πραγματικά για το κατάντημα των πανικόβλητων, μέσα και έξω από τη χώρα. Ας γνωρίζουν όμως πως ότι κι αν σκαρφιστούν, όσο κι αν προσπαθήσουν, όποια κινδυνολογία κι αν επινοήσουν δεν είναι σε θέση να χειραγωγήσουν ούτε την αξιοπρέπεια, ούτε τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα στις 17 του Ιούνη θα γυρίσει σελίδα. Ο λαός μας στις 17 του Ιούνη θα γυρίσει σελίδα. Όλοι αυτοί, που προσπαθούν να τον τρομοκρατήσουν και να τον εμποδίσουν, το κάνουν ακριβώς γιατί γνωρίζουν ότι ανήκουν ήδη στο παρελθόν. Η αριστερά και οι προοδευτικές δυνάμεις του τόπου θα αγωνιστούν μαζί ώστε ενώνοντας το λαό να γράψουν τις σελίδες του μέλλοντος, σελίδες αξιοπρέπειας, ελπίδας και αισιοδοξίας".



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

  1. Δεν είναι απλώς αδίτακτοι τυχοδιώκτες, αλλά όντως εχθροί της Ελλάδος, παρόλα οσα τους προσέφερε αυτή η Χώρα.
    Τσιράκια του διεθνούς κατεστημένου και αναδειχθέντες/τοποθετηθέντες από ποιόν.....???
    Γνωστό τοις πάσι, φυσικά από το μισελληνικό ΠΑΣΟΚ....
    ΟΚ μάγκες , αναμείνατε .....την απάντηση του Ελληνικού Λαού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι , ενω ο τσιπρας δεν ειναι σαν και τους αλλους τους αλητες , τους αθεους , τους ψευτες και ανθελληνες , δωσιλογους και ΙΟΥΔΕΣ .
    Αυτος ειναι και Πιστος , μαλλον στον Αλλαχ και γι αυτο αλλωστε τους εταξε και χωρο λατρειας , αλλα και πατριωτης , και το μονο που εχει στο μυαλο του , και τα αστερια του που ακολουθουν , ειναι να σωσουν το Εθνος των λαθρεποικων !
    Και ενω το ευρωπαικο τοκογλυφικο τραπεζικο εκτρωμα τον πολεμαει(;) εν τουτης τον στηριζει το υπερ Ατλαντικο .Φανερο ειναι το γιατι .

    Και τα ερμα τα προβατα τρεχουν πισω απο ενα αλλον λυκο με προβια αμνου !
    Και δεν κυτταζουν γυρω τους , τα ερμα , να δουν οτι η ΝΕΜΕΣΙΣ ειναι εδω για ΟΛΟΥΣ οσους στηριξαν και στηριζουν τους ΙΔΙΟΥΣ , αυτους , που καταντισαν ενα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ Ορθοδοξο Εθνος ηρωων , σε βοθρο του πλανητη .

    ΑΜΑΡΤΕΙΑΙ ΕΘΝΗ ΕΛΑΤΤΟΝΟΥΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονη, ακομα δε πιασαμε πατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον φίλο 11:43
    Δεν είμαι υπέρ του Τσίπρα και των ιδεοληπτικών συνιστωσών του, αλλά τα παλληκάρια αυτά δεν τα τοποθέτησε αυτός!
    Τους τοποθέτησαν οι αλήτες του ΠΑΣΟΚ !!!
    Ειδικά για τον Τσίπρα πάντα είχα την απορία, το πως από το τίποτα, έγινε προταγωνιστής με τεράστια απήχηση και στην Ελλάδα και στον κόσμο όλο.
    ¨Οταν βλέπει κανείς τέτοια τεράστια προβολή, συνεντεύξεις στα Ευρωπαικά και Αμερικανικά μέσα, ε... όσο και να είσαι... κάτι θα σκεφθείς....
    Φαίνεται σαφώς πλέον ότι υπάρχει χοντρή κόντρα μεταξύ των Γερμανών και των ΗΠΑ, με αντικειμενικό σκοπό και μόνο τον αμύθητο πλουτο της Ελλάδας και την επικυριαρχία στην Ευρώπη.
    Πιστεύω ότι (για το καλό μας ?) θα επικρατήσουν άμεσα οι Αμερικάνοι.
    Τον Μπερλουσκόνι τον φάγανε, τον Σαρκοζί τον φάγανε, σειρά έχει τώρα η ακατανόμαστη μαντάμ του Βερολίνου, της μιλάνε και δεν το καταλαβαίνει καθότι είναι σκέτο ζώο.
    Δεν αντιλήφθηκε κανείς από αυτούς ότι είναι μαριονέτες και μόνο αυτό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις ξεκινησε η Κυπρος τις συμφωνιες για τα πετρελαια πατησε Γερμανος καγκελαριος [η Μερκελ] για πρωτη φορα στα χρονικα το ποδι του στο νησι.Αυτο κατι σημαινει και μαλιστα με τον αριστερο Χριστοφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ειναι ουτε οι Αμερικανοι , ουτε οι Γερμανοι , ουτε η καθε αχυρανθρωπος Μερκελ .
    Το "παιγνιδι" παιζεται αλλου .
    Αλλα τα συμφεροντα και τα ονειρα των ευρωπαιων τοκογλυφων και αλλα αυτων περα του Ατλαντικου .
    Και ασφαλως θα ξερεις ποιοι ειναι οι τοκογλυφοι .
    Οι "ηγετες" αυτων των κρατων ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι και δικοι μας . Υπακουα σκυλακια τους και δεν λενε ΟΥΤΕ μια λεξη δικια τους . Ολα τους τα γραφουν και αυτοι σαν μαριονετες εκτελουν .
    Οι λαοι τους ειναι οπως και ο δικος μας . ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο φίλο 6:23,
    Γενικά δίκιο έχεις, η ΝΤΠ είναι και όλοι τους (διεθνείς ηγέτες) είναι μαριονέτες τους.
    Αλλά τό εργο/παιχνίδι συνεχίζεται, έχει πολλές ακόμη σκηνές και σε αυτή την φάση αυτοί εμφανίζονται μπροστά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γενικα και σε ολουσ τουσ φιλουσ του σαιτ τον λουκα παπαδημο δεν τον εβαλε μονο το πασοκ αλλα και η νδ και μασ κατσικωθηκε στο σβερκο!αλλα ευτηχωσ η 17 ιουνιου πλησιαζει....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]