Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απίστευτο! Tα λυόμενα που είναι για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης θέλει να χρησιμοποιήσει για την Αμυγδαλέζα ο Χρυσοχοίδης!

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως κάποιοι πολιτικοί για προεκλογικούς λόγους μπορούν να κάνουν οτιδήποτε.

Εδώ και ημέρες γίνεται λόγος για το ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης ανακάλυψε ξαφνικά (30 ημέρες πριν τις εκλογές) πως υπάρχει πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες και για επικοινωνιακούς λόγους χωρίς κανένα σχεδιασμό ξεκίνησε να φτιάξει κέντρα προσωρινής κράτησης...

Ηταν τόση η πρεμούρα του που τον πρώτο χώρο που βρήκε τον θεώρησε κατάλληλο αγνοώντας τους πάντες και τα πάντα.

Το χειρότερο από όλα είναι πως για να στήσει αυτόν τον χώρο θέλει να χρησιμοποιήσει τα λυόμενα που ανήκουν στο υπουργείο υποδομών (εξού και οι αντιδράσεις Βορίδη) και συγκεκριμένα στην αρχή αντισεισμικής προστασίας!

Για να γίνει πιο κατανοητό σε περίπτωση σεισμού η οποιασδήποτε άλλης καταστροφής (πυρκαγιές, πλημμύρες κ.α) κάθε κράτος έχει κάποια αντίστοιχα λυόμενα με τα οποία επεμβαίνει και δίνει προσωρινή λύση στους άστεγους που προκύπτουν.

Με λίγα λόγια αν προχωρήσει το σχέδιο Χρυσοχοίδη η χώρα θα είναι ανοχύρωτη σε τέτοιες καταστασεις μόνο και μόνο για να κερδίσουν κάποιοι λίγα ψηφαλάκια.

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Τι καταστροφικοί ειναι αυτοί οι Πασοκοι. Και απο την ΝΔουλα δεν λένε τίποτα. Διαλύουν τα πάντα και συνεχίζουν. Τελικά εχθροί μας ειναι αυτοί που θα ψηφίσουν Πασοκ + ΝΔ. Ειτε συγγενείς είτε φίλοι, πρέπει να τους αποκόψετε τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω τους αποκοψα εδω και πολυ καιρο .
    Οταν λεμε ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ , δεν το λεμε για τους αλλους .
    Η Πατρις πανω απο ΟΛΟΥΣ .
    Θελει Αρετη και ΤΟΛΜΗ η Ελευθερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι μονο οσοι ψηφηζουν ή ψηφησουν ΝΔ Ή ΠΑΣΟΚ,το δησυ και ο κουβελης ειναι καλυτεροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΕ, ο χρυσοχοιδης ΝΤΑΞ ΜΩΡΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]