Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χρυσοχοΐδης για Σαμαρά: «Μειώνεται συνεχώς η αξιοπιστία του»

Οξεία επίθεση εξαπέλυσε εναντίον του κ. Σαμαρά με αφορμή τις δηλώσεις του στο Ζάππειο ΙΙΙ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη,Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του Βήματος.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης δήλωσε την έντονη δυσαρέσκεια του και κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι δεν παραδέχτηκε λάθη της παράταξης του το διάστημα 2004-2009 ενώ σχετικά με τις εξαγγελίες για τροποποίηση του Μνημονίου κάλεσε τον κ. Σαμαρά να αναλάβει τις ευθύνες του και να παραδεχτεί ότι εκτός της δανειακής σύμβασης ψήφισε και Μνημόνιο ΙΙ. Δήλωσε χαρακτηριστικά: "Εγώ το ψήφισα πρέπει να πει και θα το εφαρμόσω. Γιατί, εάν δεν το εφαρμόσω ο ελληνικός λαός δεν θα έχει να πάρει γάλα για τα παιδιά του".

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα αν θα δεχόταν να είναι υπουργός σε μια κυβέρνηση Σαμαρά και επιφυλάχθηκε να απαντήσει μετά τις εκλογές όταν δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη πολιτική ρευστότητα.

Επιπλέον, σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο κ Χρυσοχοΐδης, αποδίδει το μεγάλο ποσοστό που δίνεται στην ακροδεξιά στην «<αδυναμία του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος να δώσει πειστικές λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών ζητημάτων». Τέλος, σχετικά με τα κέντρα μεταναστών για τα οποία έχει γίνει τόσος λόγος όλο το τελευταίο διάστημα, ο υπουργός ξεκαθαρίζει ότι θα είναι κέντρα φιλοξενίας με όλες τις προδιαγραφές προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Θα έχουν ακόμα και λατρευτικό χώρο", όμως υπογραμμίζει ότι: «(…)θα είναι κλειστά .Δεν θα μπαινοβγαίνει όποιος θέλει, ό, τι ώρα θέλει…».


Αν και δεν "καλοβλέπω" τον Αντώνη τον Σαμαρά, διαβάζοντας τα παραπάνω σκέφτομαι: Κοίτα ποιός μιλάει!!! Ο άνθρωπος των wikileaks!!! "Όμοιως, ομοίω και η κοπριά στα λάχανα"..., ενθυμούμενος ταυτόχρονα ένα τραγουδάκι, ελαφρώς παραφρασμένο... "Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. "Στο στρατόπεδο μπορούμε να φιλοξενήσουμε μέχρι 1000 πολιτικούς" ...
    http://nonews-news.blogspot.com/2012/04/1000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ορε μπασταρδε πηγες ηλιουπολη να μηλισεις και ειχες απο οτι μου ειπε φιλος 80 ατομα και γυρο γυρο στην πλατεια ειχες 4 δημηριες ματ μεγαλε αδιαβαστε δημοκρατι γιατι ορε μπασταρδε λαμογιο δεν συλαμαβανεις τον τζεφρι και τον παπακωννου δηλαδη τον τσονακογλου και τον λογοθετοπουλο ορε νενεκε και να δεις πως θα σε ψυφησουν εγω ουτε πεθαμενος μπασταρδοπουλε αραδιαζεις τα τρελασου παραμυθια και σε συνοδευουν και 100 ματατσηδες για να μην σε λυντσαρι ο κοσμος και συ μαλακα λαε σκασε και πληρωνε τι μαλακας εισαι που μαζιμου ασχολησε λιγοι αξιοπρεπια τσογλανη εαν ειχες θα ειχες φυγει πωσοι μασα εχει ορε αυτο το συστιμα και τρωτε μαλον κλευετε ορε μπασταρδοπουλοι κων νος αγραφιωτης καμενο να καουν ουλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλη μια αποδειξη απο τις 300+1 , που οι νοημονες ξερουν οτι αν δεν εξαφανιστουν απο προσωπου γης τα ρεμαλια , οσες εκλογες και να κανουν , η Ελλας χαθηκε ΟΡΙΣΤΙΚΑ .
    Ο λογος που η ΑΠΟΧΗ ειναι μονοδρομος ειναι ακριβως το οτι οι Εφιαλτες μετα την προδοσια μιλουν !
    Πως μπορουν ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΛΛΗΝΕΣ , να συναγωνιζονται με ΠΡΟΔΟΤΕΣ ;
    Πρωτα λοιπον ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ και μετα εκλογες . Οταν ο λαος μαθει την Αληθεια και γινουν ΠΟΛΙΤΕΣ απο γιδοπροβατα κυριαρχα , τοτε δεν θα εχει νοημα η αποχη . Η συμμετοχη , εκ των πραγματων ειναι ΕΝΟΧΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ αγοριμου τους στηριζεις με το να μην ασχολησε και καιρδηζουν περισοτερο ο αρηστοτελης ειπε παν ανθρωπος πολητικοι οντοτιτα χρησημοπιησετο για να τους εξαφανησεις κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι , αλλα αγορι σου ...δεν ειμαι !
    Εγω ΔΕΝ ψηφισα ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ .
    ΠΟΤΕ δεν βοηθησα κανενα ΡΕΜΑΛΙ , ΚΑΝΕΝΑΝ Εφιαλτη . ΠΟΤΕ δεν σηκωσα αλλη σημαια παρα μονο την Γαλανολευκη με τον Σταυρο στην μεση .
    Τωρα θα τους βοηθησω ; Τωρα που επεσαν οι μασκες ;
    Πηγαινε ψηφισε , εισαι "ελευθερος" .
    Μαθε ομως οτι ΟΛΑ τα μαντρια ειναι φιδοφωλιες .
    Η Λευτερια δεν ερχεται με εκλογες .
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ , αν δεν το καταλαβες .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]