Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εκλογές, η αποσταθεροποίηση και οι δεσμεύσεις

Του Δημήτρη Μυ

Πηγαίνοντας προς τις εκλογές κάποιες «κουβέντες» αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αποκαλύπτουν μύχιους πόθους ή κρυφούς σχεδιασμούς. Τις δημοσκοπήσεις, προφανώς, τις διαβάζουν όλοι. Και οι εντός και οι εκτός της χώρας ενδιαφερόμενοι...

Ακούσαμε λοιπόν τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σ. Βαλυράκη να προβλέπει (εκτιμά) ότι η προσφυγή στις κάλπες θα «οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση», Ο πρώην υπουργός του ΠαΣοΚ είπε συγκεκριμένα ότι «την ώρα που οι κοινωνικές αντοχές της χώρας εξαντλούνται, η πρόωρη προσφυγή σε εκλογές σε αυτήν τη φάση, ενώ δεν έχει να προσφέρει τίποτα, υπάρχει ο κίνδυνος να οδηγήσει σε πλήρη αποσταθεροποίηση». Όπως είπε επίσης «η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές με άτυπο αλλά ουσιαστικό ερώτημα ναι ή όχι στο μνημόνιο, χωρίς να λύνει κανένα πρόβλημα, απειλεί να οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση της χώρας».

Επιφυλάξεις για τις επερχόμενες εκλογές διατύπωσε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠαΣοΚ Εμ. Μπεντενιώτης, ο οποίος είπε ότι «πρέπει να ευχηθούμε αυτές οι εκλογές να δώσουν διέξοδο στην κρίση που βιώνει η χώρα, γιατί ενδεχομένως τελικά να προσθέσουν προβλήματα. Πρέπει να σκεφθούμε τις επόμενες γενιές πριν από τις επόμενες εκλογές».

Οι εκτός της χώρας ενδιαφερόμενοι, πάντως, εμφανίζονται περισσότερο σίγουροι για το τι θα προκύψει από τις κάλπες. Έτσι ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις υπογράμμισε τις διαβεβαιώσεις που έχουν δώσει τα πολιτικά κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου για την εφαρμογή του νέου προγράμματος.

«Στην περίπτωση της Ελλάδας έχουμε λάβει επαρκείς διαβεβαιώσεις από τα κόμματα για την εφαρμογή του προγράμματος. Είναι σημαντικό να βλέπουμε τον ευρύτερο στόχο» τόνισε ο Ράις, προσθέτοντας πως σε κάθε περίπτωση από την εκλογική διαδικασία θα προκύψει η εντολή που θα λάβουν οι κυβερνώντες προκειμένου να εφαρμόσουν το πρόγραμμα.

Να λοιπόν πως ετοιμάζεται , εντός και εκτός της χώρας, με επιμέλεια, η διακυβέρνηση της χώρας. Με «αρίστους» και πρόθυμους να ολοκληρώσουν τις πολιτικές της καταστροφής...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Καλα καλα τωρα θυμηθηκατε τις επομενες γενιες.Να δειτε οι τωρινες γενιες τι σας επιφυλασσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ που μας φτασαν νομίζουν ότι έχουμε να φοβηθούμε λάθος αυτή να φοβούνται για την ζωή τους Γιατί αν είναι να χάσω την δικιά μου θα πάρω και την δικιά τους και όχι να κάνω την χάρη στους μαλακες του συστήματος να αυτοκτονισω όπως κάνουν πολλοί είναι λάθος θες να αυτοκτονισεις πρόσφερε στην ΕΛΛΆΔΑ καθάρισε μερικούς προδότες και θα σε γράψει η ιστορία όπως και είναι το τέλος τους πλησιάζει και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να ανοίξει ρουθούνι με τις εκλογές παρόλη την προπαγάνδα τα κόμματα του μνημονίου θα πανε στον πατέρα τους τον ΔΙΆΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]