Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χιλιάδες θέσεις εργασίας μόνο για... λαθρομετανάστες!!!


Τελικά, μήπως θα πρέπει ν βγαίνουμε από την Ελλάδα, να ξαναμπαίνουμε λαθραία και να δηλώνουμε... Γεωργιανοί, Πακιστανοί (και ποιός ξέρει τι άλλο) για να μπορέσουμε να βρούμε δουλειά στην... πατρίδα μας;

Τι άλλο μπορεί να σκεφθεί κανείς, όταν μαθαίνει πως με κοινή απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εργασίας θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους... λαθρομετανάστες!!!

Στην Ελλάδα του 1,2 εκατομμυρίων ανέργων υπάρχουν θέσεις εργασίας μόνο για αλλοδαπούς. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) των συναρμοδίων υπουργείων Εσωτερικών, Εξωτερικών και Εργασίας, βάσει της οποίας 17.136 θέσεις απασχόλησης θα διατεθούν σε υπηκόους τρίτων χωρών ενώ ακολουθούν άλλες 30.000!

Όλοι οι παραπάνω θα αποκτούν άδεια διαμονής και θα μπορούν να φέρουν και τις οικογενειές τους! Όπως φαίνεται η ελληνική Πολιτεία υπέκυψε για μία ακόμη φορά στο αίτημα γνωστών μεγαλοεργολάβων που προτιμούν τους τριτοκοσμικούς γιατί δεν εκδηλώνουν απαιτήσεις ούτε και εγείρουν λοιπές διεκδικήσεις. Όλα για το κεφάλαιο και ας πεθάνει στην ψάθα ο Έλληνας εργάτης!

Δεν γνωρίζουμε εάν ο κύριος Χρυσοχοΐδης θα "περάσει" και νόμο για προσλήψεις τους στην Αστυνομία (ή και στην ΕΥΠ, ξέρει αυτός από την "προίκα" που του άφησε ο Χρήστος Παπουτσής), στις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις (για να υπάρξει και σχετική αποκέντρωση χωρίς να χτιστούν νέοι χώροι μαζικής κράτησής τους), στον στενό και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (γιατί, πως θα εξυπηρετούνται οι λαθρομετανάστες εάν δεν υπάρχουν υπάλληλοι που να μιλούν τη γλώσσα τους!!!).

Εντωμεταξύ, ο Τσίπρας χαρακτήρισε "πολιτικό απατεώνα" τον Χρυσοχοΐδη, για τον τρόπο που χειρίζεται το μεταναστευτικό , κι όταν ο Δελατόλας του ζήτησε περαιτέρω διευκρινήσεις, απάντησε πως" ο χαρακτηρισμός πολιτικός απατεώνας για τον κύριο Χρυσοχοϊδη, είναι... ίσως επιεικής".

Και πρόσθεσε πως, ο Χρυσοχοϊδης δεν μπόρεσε να ξεπλύνει την ρετσινιά για " το μνημόνιο που δεν διάβασε", και δημιουργεί στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανεβάζοντας την δύναμη της Χρυσής Αυγής...

Επειδή, λοιπόν, η ηθική κατάντια και η απαξία των πολιτικών "ταγών", έχουν ξεπεράσει προ πολλού κάθε φυσιολογικό δείκτη, από τούδε και στο εξής θα πρέπει να τους γίνει κατανοητό και απολύτως σαφές η φράση των αμερικανών αστυνομικών όταν προχωρούν σε σύλληψη: "οτιδήποτε πεις ή κάνεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Καλά μας κάνουν !!!
    Αφού ανεχόμαστε ακόμα όλο το αληταριό ΠΑΣΟΚ-ΝΔ είμαστε άξιοι της τύχης μας.
    Να δούμε τελικά θα ξυπνήσουμε ποτέ ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τα δυο αυτα "αποκομματα"παρουν και τα δυο μαζι πανω απο 18-20%,τοτε
    ΕΛΛΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια αφελή ερώτηση μόνο. Στις θέσεις "εργασίας" περιλαμβάνεται και αυτή του ψηφοφόρου "Παπανδρέλληνα"; Αν ναι, θα λυθεί εντελώς το πρόβλημα ανεργίας τους. Aφού στις περιφερειακές εκλογές στο κέντρο της Αθήνας ο ένας στους πέντε που ψήφιζε ήταν λαθρομετανάστης, με ένα διπλωμένο χαρτί χωρίς φωτογραφία αντί για ταυτότητα, φανταστείτε τι θα γίνει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]