Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πρώτη μάχη για την ανακατάληψη της χώρας


Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Η περίοδος είναι ακατάλληλη, αφού ορίζεται ως προεκλογική. Εχει δηλαδή στα χαρακτηριστικά της την αναξιοπιστία των εκλογικών και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων. Δεν θα πρέπει όμως να μας διαφύγει η ουσία του ζητήματος. Την Ελλάδα τη χάνουμε όχι μόνον εξαιτίας της οικονομίας, αλλά και γιατί δεν μπορούμε να κρατήσουμε στεγανά τα σύνορά μας από τους λαθρομετανάστες.

Η Ευρώπη, από το Δουβλίνο 2 που υπέγραψαν ο Κ. Σημίτης, συνεπής εχθρός του εθνικού κράτους, και η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μας έχει εγκαταλείψει στην τύχη μας, μια αποθήκη ανθρώπων στα νοτιοανατολικά σύνορά της. Μάλιστα με οδηγίες και κανονισμούς κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να υποθάλψει την ισλαμοποίηση της Ελλάδας, τον αφανισμό της εθνικής κοινωνικής μας συνοχής.

Από την άλλη πλευρά, ο θεωρητικός των πολυπολιτισμικών κοινωνιών, ο απολογητής των «λατιφούντια» της παγκοσμιοποίησης, ο Γ. Παπανδρέου, όταν βρέθηκε στη θέση του πρωθυπουργού, πέρασε από το υπουργείο Εσωτερικών, με τον εξ απορρήτων υπουργό του τότε Γ. Ραγκούση, τον νόμο 3838/2010 περί ιθαγένειας. Με τη νομοθεσία αυτή άνοιξε ο δρόμος για εύκολες «ελληνοποιήσεις» λαθρομεταναστών, όχι εντός της Ευρώπης όπως πολλοί θέλουν να λένε, αλλά εντός της Ελλάδας, αφού η χώρα μας, χάρη στο Δουβλίνο 2, είναι αποκλεισμένη από την υπόλοιπη Ενωση στο ζήτημα αυτό.

Φυσικά, από τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο καμία ενόχληση δεν υπήρξε για τον νόμο αυτό, τουναντίον, μάλλον ενθάρρυνση. Στη συνέχεια όμως άρχισαν τα ζητήματα με την ασφάλεια που προσφέρει η Σένγκεν στην Ευρώπη, το κατά πόσον θα πρέπει να εξαιρεθούν χώρες όπως η Ελλάδα από αυτήν και όλα τα υπόλοιπα. Ταυτόχρονα, στα αεροδρόμια της Γερμανίας, για παράδειγμα, οι Ελληνες, παρά το απολύτως αξιόπιστο ευρωπαϊκό τους διαβατήριο, κάθονται στον έλεγχο στην ουρά των επιβατών που προέρχονται από χώρες εκτός Σένγκεν...

Τις περιόδους διακυβέρνησης της χώρας από τον Κ. Σημίτη και τον Γ. Παπανδρέου, με το ΠΑΣΟΚ πλειοψηφόν στο Κοινοβούλιο, θα πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε ως μια ενότητα, όχι μόνο στα ζητήματα της οικονομίας και του ευρώ αλλά και σε αυτά της απεθνικοποίησης του κράτους των Ελλήνων. Ετσι, στα χρόνια του πρώτου οργανώθηκαν οι ΜΚΟ και οι Ανεξάρτητες Αρχές, στην περίοδο του δεύτερου, που το καθεστώς ανερυθρίαστα γκρέμισε την Ελλάδα των Ελλήνων, κάποιες από τις ΜΚΟ χρηματοδοτήθηκαν αδρά για να χειριστούν και να χειραγωγήσουν εκλογικά τους χιλιάδες λαθρομετανάστες που διέρχονται καθημερινά τα σύνορά μας και καταλαμβάνουν τις πόλεις και τα χωριά μας.

Η εμπλοκή της συγγενούς του Γ. Ραγκούση, Αννας Νταλάρα, στα περί μεταναστευτικής πολιτικής επέτεινε τα προβλήματα και οργάνωσε ακόμη περισσότερο την Ελλάδα-Μπαγκλαντές που θα βρουν οι γερμανικές ειδικές ζώνες για να παράγουν φθηνά προϊόντα και υπηρεσίες. Αλλά, φυσικά, το «βαθύ κράτος» του ΠΑΣΟΚ και οι «μεταρρυθμιστές» του Γ. Παπανδρέου, υπό τον γενικό τίτλο «ανθρώπινα δικαιώματα», απλώς οργάνωναν έναν κομματικό στρατό ανώνυμων ψηφοφόρων τους, μια πράσινη «λεγεώνα των ξένων», και δεν ενδιαφέρθηκαν για τίποτα παραπέρα.

Από κοντά και η τάχα ανανεωτική Αριστερά της εποχής Αλαβάνου, και φυσικά η εξωκοινοβουλευτική Αριστερά των «μπαχαλάκηδων», των κουκουλοφόρων και των επιχειρησιακών ομάδων ειδικών αποστολών ξένων μυστικών υπηρεσιών. Αλλοθι απέναντι σε όλα αυτά η πάντα καθωσπρέπει Νέα Δημοκρατία, που φοβόταν να αναδείξει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης μήπως την κατηγορήσουν για ακροδεξιά απόκλιση και ρατσισμό.

Φθάσαμε στο σήμερα. Οι λαθρομετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας υπολογίζονται στα 2.000.000. Σημαντικές πόλεις μας, και ειδικά η Αθήνα, έχουν ολόκληρες περιοχές γκετοποιημένες, η εγκληματικότητα στα ύψη, ενισχυμένη και από την πρωτοφανή οικονομική κρίση, το παρεμπόριο έχει κυριαρχήσει του εμπορίου, τα προβλήματα δημόσιας υγείας εκτός ελέγχου, η πορνεία πρωτοφανής, οι νοικοκυραίοι κι οι ηλικιωμένοι απολύτως ανυπεράσπιστοι. Η οργάνωση της «Χρυσής Αυγής», μαζί με κατοίκους των περιοχών που πλήττονται έχει αναλάβει, ως μορφή αυτοδικίας και αυτοπροστασίας, την ασφαλή μετακίνηση ηλικιωμένων και την αστυνόμευση μέρους του κέντρου της Αθήνας και παραδοσιακών αστικών περιοχών.

Η Ελλάδα σε διαδικασία βίαιης «ισλαμοποίησης», αφού τα στίφη των λαθρομεταναστών προέρχονται κατά κύριο λόγο πλέον από την Ασία και τη Βόρειο Αφρική, και μάλιστα από χώρες του ριζοσπαστικού Ισλάμ, γίνεται πρόσφορο έδαφος επέκτασης της επιρροής της Τουρκίας. Οχι μόνο σε επίπεδο Θράκης, αλλά ολόκληρης της επικράτειας, με υπουργούς όπως η πρώην Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου να καθιερώνει την τουρκική γλώσσα ως δεύτερη υποχρεωτική στις μειονοτικές περιοχές, όπου όμως σε λίγο θα έφθανε και στο κέντρο της Αθήνας, μεταφράζοντας τους Μουσουλμάνους σε Τούρκους.

Στο οικονομικό πεδίο τα αποτελέσματα και τα κέρδη από το δουλεμπόριο ανθρώπων και προϊόντων είναι εντυπωσιακά. Το «μαύρο χρήμα» πακτωλός, διαφθείρει πολιτικούς, κόμματα, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δημοσίους υπαλλήλους, ενώ χρηματοδοτεί στρατιά από ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Αυτό όμως που σοκάρει είναι τα διαφυγόντα κέρδη για το κράτος και τους Ελληνες. Με στοιχεία ΟΟΣΑ, ο τζίρος του παρεμπορίου, στο οποίο επιδίδονται οι λαθρομετανάστες και τα κυκλώματα που τους διακινούν, φθάνει στην Ελλάδα, σε ετήσια βάση, τα 25 δισ. ευρώ σε τζίρο. Τα διαφυγόντα κέρδη σε ΦΠΑ υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 9 δισ. ευρώ, χωρίς να προστίθεται σε αυτά η ασύλληπτη φορολογητέα ύλη. Επίσης, από τη μαύρη εργασία και τις άλλες δραστηριότητές τους οι λαθρομετανάστες εξάγουν τον χρόνο σε παράνομο συνάλλαγμα περίπου 12 δισ. δολάρια.

Αν αυτά τα ποσά τα προσθέσουμε στον κρατικό προϋπολογισμό, τότε η δημοσιονομική εικόνα της Ελλάδας αλλάζει άρδην και τα περιθώρια αποπληρωμής των δημόσιων χρεών προς την Ευρώπη γίνονται ρεαλιστικά. Ταυτόχρονα θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι σε συνθήκες μόνιμης ύφεσης, όπως αυτή που βρίσκεται η Ελλάδα, το παρεμπόριο/λαθρεμπόριο και η «μαύρη εργασία» των λαθρομεταναστών εκτοξεύουν τη χρεοκοπία μικρομεσαίων επιχειρήσεων αλλά και την ανεργία των νέων Ελλήνων.

Απέναντι σε όλα αυτά, η τελευταία μετακίνηση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη του Μ. Χρυσοχοΐδη, που είναι από τα σημαίνοντα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα την εθνική του ταυτότητα και ευθύνη υποστηρίζοντας τις αρχές του νόμου και της τάξης, αλλά και η αναβάθμιση του πολύπειρου και πολύτιμου σε τόσο δύσκολα «στοιχήματα», πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ Λ. Οικονόμου και γραμματέα του ίδιου υπουργείου, σε υφυπουργό, άνοιξαν τον δρόμο για αντίδραση στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Και τελικά είναι καλό που όλα αρχίζουν επί εποχής κοινοβουλευτικής κυριαρχίας ΠΑΣΟΚ. Το κράτος αντιδρά με συντονισμένες ενέργειες, επιλογές και αποφάσεις στον εθνικό και κοινωνικό εξανδραποδισμό, πέρα από τις κομματικές περιχαρακώσεις. Δίνει κάποια πρώτα μηνύματα ότι οι Ελληνες μπορούν να διαχειρισθούν την επικράτειά τους και να σταθεροποιήσουν τα σύνορά τους. Είναι μια πρώτη μάχη για την ανάκτηση της χώρας μας, που τη χάσαμε με τα μνημόνια και όχι μόνον.

Τριάντα στρατόπεδα παραμονής λαθρομεταναστών αναγγέλθηκαν για όλη την Ελλάδα. Εκτός οικιστικού ιστού, με μέτρα ασφαλείας, αυστηρό υγειονομικό έλεγχο, συγκρότηση αυστηρότερων διαδικασιών επαναπροώθησης. Στη βάση της προστασίας της Δημόσιας Υγείας και αντιμετώπισης της πορνείας και του αίσχους των διαμερισμάτων-αποθηκών στις πόλεις, και ειδικά στην Αθήνα, όπου μένουν δεκάδες λαθρομετανάστες με την ώρα.

Υπάρχουν περιφέρειες που αντιδρούν στα στρατόπεδα. Κάνουν λάθος! Αν εμείς δεν εμπιστευθούμε το κράτος μας, τότε δεν δικαιούμαστε κράτους. Θα μείνουμε όμηροι στη γερμανική Ευρώπη που ανατέλλει. Από αριστοκρατικό έθνος της Ευρώπης, της Μεσογείου και του κόσμου, θα καταλήξουμε παρίες, στο Μπαγκλαντές της Ευρώπης, να σφαζόμαστε με τους Ασιάτες και τους Αφρικανούς για ένα κομμάτι ψωμί και μια θέση εργασίας στη νέα «λίστα του Σίντλερ», που έχουν ήδη δρομολογήσει για μας οι «εταίροι» μας.

Την Ελλάδα θα την ανακαταλάβουμε εκ των έσω. Ετσι άλλωστε τη χάσαμε. Οφείλουμε, ειδικά μετεκλογικά που η καχυποψία θα έχει εκλείψει, να δείξουμε εμπιστοσύνη και συμμετοχή στην εθνική προσπάθεια επιβολής ελέγχου στην Ελλάδα. Το όλον θα κρίνει το μέλλον μας. Η επικράτεια και η κυριαρχία των Ελλήνων επί αυτής, τη μοίρα μας. Αν αντιμετωπίζουμε την περιοχή μας ως Ελλάδα, τότε θα ηττηθούμε και στην περιοχή και στη χώρα μας. Η ισλαμοποίηση και η ανομία είναι ο καρκίνος που κατατρώει τα κόκαλα του έθνους μας. Η συνοχή, η συγκρότηση, η συστράτευση, η επιβολή του εθνικού νόμου και της δημόσιας τάξης θα είναι μια πρώτη μάχη και μια συντεταγμένη πρώτη εθνική νίκη.

Οχι άλλο τοπικιστικές μονομέρειες και μικροαστικές υστερίες. Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μας, η υπέρτατη κοινωνική συλλογική αναφορά μας. Αν τη χάσουμε, δεν υπάρχουμε. Αν αρχίσουμε να την ξανακερδίζουμε, θα πάμε και πιο πέρα. Κάθε μάχη, με συγκροτημένο εθνικό τρόπο, είναι μια κρίσιμη καμπή. Η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι εθνική υπόθεση, δεν είναι ξενόδουλη επιταγή. Η Ευρώπη, με οδηγίες για το πολιτικό άσυλο και απαγορεύσεις, προσπαθεί να ναρκοθετήσει την πρώτη αυτή εθνική προσπάθεια. Μην τους διευκολύνουμε, μη δικαιώσουμε τα απαξιωτικά σχόλια και τα βρωμερά σχέδια τους για μας.

Και ας ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη μια πρόβλεψη στελέχους της Frontex, το 2007: «Αν η είσοδος των παράνομων μεταναστών συνεχισθεί με τους ίδιους ρυθμούς, τότε το 2018 ο αριθμός των μουσουλμάνων που θα ζουν στην Ελλάδα θα φτάσει τα 5 εκατομμύρια». Ο ρυθμός από τότε έχει αυξηθεί. Το 2018 είναι δύο χρόνια νωρίτερα από το 2020 των μνημονίων…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Συμβουλος του Χρυσοχοίδη εισαι ;
    Αν δεν εισαι τι σε κανει να πιστευης οτι οι αχυρανθρωποι εχουν βουληση ελευθερη και μαλιστα πανε και κοντρα στις διαταγες ;
    Εγω πιστευω οτι παιρνουν μερικες χιλιαδες φονιαδες και τους σκορπουν στην περιφερεια (οχι τυχαιως βορεια).Μην ξεχνας και τα χιλιαδες πολεμικα οπλα , που δεν εχουν βρη . Λες οι κλεφτες να εχουν αναγκη πολεμικων οπλων ;
    Αλλωστε 300 (λεμε τωρα) πιανουν ; 500 ερχονται καθε βραδυ , καινουργιοι.
    Αν εβαζαν τις ναρκες και τον στρατο να κανει την μοναδικη αποστολη που εχει και πηγαιναν στα αεροδρομια και στα λιμανια τους λαθρεποικους , ισως να πιστευα οτι μετανοϊσαν για την προδοσια και προσπαθουν κατι να κανουν .
    Οσο γι αυτα που εχουν υπογραψη , δεν ειναι παρα κωλοχαρτα .
    Αν ρωτουσαν τον κοσμο πριν υπογραψουν , θα ειχαν καποια αξια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον πρώτο σχολιαστή. Ναρκοθέτηση των συνόρων και φύλαξη από τον στρατό. Επίπλέον αυτοί που έχουν μπεί μετακινούνται σε ερημονήσια μέχρι την απέλασή τους. Ας καλλιεργούν ότι μπορούν και να τρέφονται. Αν δεν μπορούν να ψοφήσουν. Ουδόλως μας ενδιαφέρει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (λογω του ευρους του σχολιου, χωριζεται σε δυο μερη)
    Κ.Τασιοπουλε ,

    θεωρειται υπευθυνο ανθρωπο τον Χρυσοχοϊδη πραγματικα?
    Αυτον που οταν καηκε η εβραϊκη συναγωγη Χανιων μιλουσε για "ακροδεξιους" ενω οι προβοκατορες ησαν Αμερικανοι και Αγγλοι στρατιωτες των βασεων στην Κρητη!?!
    Αυτον που εδωσε ελληνικη υπηκοοτητα σε Χιλιανο επειδη δεχοταν "επιθεση" απο αστυνομικους μεσα σε αστυνομικο τμημα?!
    Αυτον που πηγε να δικαιολογησει το 12χρονο Αφγανοπουλο-δηθεν "θυμα"-εκρηκτικου μηχανισμου μεσα σε καδο?!
    Αυτον που δικαιολογουσε τον θανατο ενος Ελληνα απο αλλοδαπους στο κεντρο της Αθηνας αργα νυχτα ως θανατο ενος ναρκομανη!?
    Αυτον που προσπαθησε να διαφημιζει το μεγαλειο των μουσουλμανων μεσω Ομπαμα?!
    Ο Χρυσοχοϊδης δεν ψηφισε και αυτος την τροπολογια για την αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας?
    Αυτος δεν ηταν υπουργος επι Σημιτη και επι ΓΑΠ οταν ψηφιζονταν τα επαισχυντα λαθρονομοσχεδια και δημιουργουνταν οι ΜΚΟ?
    Δηλαδη ειναι αμοιρος ευθυνων οταν ειναι συμμετοχος σε κομμα που επιδιωκει πολυπολιτισμικη κοινωνια και τωρα εγινε υπεθυνος και τον επιασε ο πονος?
    Για να μπορει ο Ελληνας να εμπιστευεται το κρατος,θα πρεπει πρωτιστως το κρατος να εχει συγκεκριμενη μεταναστευτικη πολιτικη,με κυριο αξονα την ποσοστωση και την ασφαλεια πρωτιστως του γηγενους στοιχειου,δηδ. του ελληνικου!
    Ποτε τα ειδατε αυτα?
    Και ποιος σας ειπε οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να σεβομαστε ενα κρατος το οποιο εχει εξαθλιωσει και προδωσει τους Ελληνες σε οικονομικα και εθνικα θεματα?
    Η εμπιστοσυνη κερδιζεται και δεν χαριζεται!!!
    Επιπλέον θα πρέπει να απαντηθούν σημαντικά ερωτήματα που αφορούν την-δυστυχώς ανύπαρκτη- μεταναστευτική πολιτική στην Ελλάδα:
    1) Χρειαζόμαστε μετανάστες, αν ναι πόσους;
    2) Απο ποιές χώρες είναι σκόπιμο να προέρχονται οι μετανάστες και σε ποιά αναλογία;
    Η μεγάλη συγκέντρωση μεταναστών απο μια χώρα ή γενικώς μουσουλμάνων είναι σωστή πολιτική;Το γεγονός ότι οι Αλβανοί μετανάστες αποτελούν το 55% του συνόλου είναι επικίνδυνο για την χώρα μας;
    3) Ποιά επαγγέλματα χρειαζόμαστε ,και, συνεπώς ποιά εκπαίδευση θέλουμε να έχουν οι μετανάστες που θέλουν να εργαστούν στην χώρα μας ;
    4) Πως γίνεται η επιλογή μεταναστών; Υπαρχει ενα σύστημα μορίων που ευνοεί ή αποκλείει όσους έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά (π.χ. μόρφωση,ηλικία,φύλλο ,θρησκεία) ή δεχόμαστε μετανάστες ανάλογα με την προσφορά τους ή τυχαίως ή με κάποιον άλλο τρόπο;
    5) Για πόσο χρονικό διάστημα παρέχεται η άδεια παραμονής ή εργασίας;Θέλουμε εποχικούς μετανάστες ή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα;

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. (συνεχεια σχολιου)

    Τα στρατοπεδα στα οποια αναφερεστε απαιτουν οικονομικους πορους για να συντηρουν λαθρομεταναστες.
    Και ρωταω:
    πως ειναι δυνατον να κοβονται επιδοματα,μισθοι και συνταξεις,να κλεινουν σχολεια,να μην υπαρχει σαλιο και να υπαρχουν λεφτα για τους λαθρομεταναστες?????
    πως ειναι δυνατον να συντηρουνται αυτοι οι ανθρωποι οταν οχι απλως δεν εχουν χρημα αλλα ουτε και με μαυρη εργασια δεν επιβιωνουν?
    Οταν καποιος δεν επιβιωνει,πως ζει?
    Δηλαδη στην Αθηνα και στις μεγαλουπολεις θα υπαρχει εγκληματικοτητα και στην επαρχια δεν θα υπαρχει?
    Την υποβαθμιση (και)της επαρχιας μεσω αυτης της γκετοποιησης δεν την αντιλαμβανεστε?
    Ειστε βεβαιος πως η αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας δεν θα εφαρμοστει σε αυτους?
    Διοτι 300 λαθρομεταναστες επιβληθηκαν με το ετσι θελω στο Πανεπιστημιο Αθηνων πριν μηνες!
    Για να μην σας θυμισω και τα επεισοδια του Μαϊου του 2009!!
    Σας πληροφορω ,επειδη δυστυχως ζειτε στονο κοσμο σας,οτι η Ελλαδα εχει ηδη μετατραπει σε τριτοκοσμικη χωρα διοτι δεν υπαρχει ουδεμια κουβεντα για απελασεις!

    Ξεχνατε δυστυχως οτι στη σύγχρονη εποχή του έθνους-κράτους μία πολυπολιτισμική κοινωνία δεν είναι κοινωνία,αλλά ένα συνονθύλευμα φυλών που δεν ενδιαφέρονται για το συλλογικό συμφέρον, παρά μόνο για το συγκεκριμένο φυλετικό.
    ΚΑι στην επαρχια λοιπον θα δουμε τον κινδυνο:
    -καταστροφης του κοινωνικου ιστου της χώρας και της ομοιογένειας του γηγενούς πληθυσμού ,διότι πέρα από την γκετοποίηση- λόγω της μη αφομοιώσεως-, τα συμφέροντα των διαφορετικών φυλετικών στοιχείων δεν επιτρέπουν καμία ανοχή εις βάρος τους όσον αφορά τα «δικαιώματά» τους.
    -της μη ληψης των υποχρεώσεων των μεταναστών απέναντι στην χριστιανική ταυτότητα της πατρίδας μας και την ιστορία της που οφείλουν να σέβονται αλλά απαιτούν ακόμα περισσότερα δικαιώματα(π.χ. προσευχές σε ανοικτό χώρο,δικαίωμα ψήφου,κατάργηση σταυρού από σχολικές αίθουσες)
    -δημιουργίας παραεμπορίου και λαθρεμπορίου απο επιτηδειους, καθώς και της υποβάθμισης του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών από την στιγμή που το πλήθος των μεταναστών είναι υπερμεγέθες και αργα ή γρηγορα θα κυκλοφορει ελευθερο στην επαρχια και δεν θα είναι απαραίτητοι,καθώς οι περισσότεροι (λαθρό)μετανάστες εισέρχονται παρανόμως στην Ελλάδα, όπως και στην αύξηση της εγκληματικότητας,αφού δεν είναι δυνατόν να υπάρξει δυνατότητα εργασίας για όλους.
    Η αποδειξη της αφελειας σας οπως και ολων αυτων που βλεπουν με καλο ματι αυτη την υποκρισια ολων των πολιτικαντηδων ειναι το ανυπαρκτο τειχος στον Εβρο!
    Υποτιθεται οτι ΘΑ εφτιαχναν ενα ειδος προφυλαξης για τον ελληνικο λαο απο αυτο το φαινομενο!
    Γιατι πιστευετε οτι θα μας προφυλαξουν με αυτες τις αθλιες επινοησεις?
    Ο σκοπος τους ειναι αλλος,απλως εσεις δεν τον βλεπετε!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το υπ'αριθμόν ένα πρόβλημα της Ελλάδας είναι το μεταναστευτικό, γιατί η μη ορθή αντιμετώπισί του επιφέρει ανεπίστρεπτα αποτελέσματα (προσωπικώς πιστεύω ότι επήλθαν)...ενώ όλα τα άλλα προβλήματα, όπως άλλωστε μας έχει διδάξει το παρελθόν, αναστρέφονται.
    Τά κόμματα θα πρέπει να κριθούν στις θέσεις τους με δύο ΚΡΙΤΗΡΙΑ, που πρέπει να αποτελέσουν την λυδία λίθο για τις αγαθές!! η μη προθέσεις τους...Το ένα είναι η απόρριψι της "νέας" ευρώπης( alma mater του μεταναστευτικού "ὁράματος"!!) των αφορολογητων διαπλεκόμενων καρτέλ, που επιβάλλουν την απαγόρευσι του μικροεπιχειρηματικού κέρδους σε όλους τους ευρωπαίους, καθιστώντας τους τελικώς ανασφαλείς υπαλλήλους των πολυεθνικών που λυμαίνονται με χαριστικους νόμους διαπλοκής τα πάντα...και το άλλο είναι η απόρριψι της ελλείψεως σεβασμού στις ιστορικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες των λαών, που σημαίνει βίαιη αλλοίωσι των εθνικών πληθυσμών. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]