Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Λεπέν, η Αριστερά και οι καφέδες στον Ευθυμίου...

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Δύο γεγονότα των τελευταίων ημερών και η αντιμετώπισή τους από τα ΜΜΕ έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πιο σαφή τρόπο αυτό που χρόνια τώρα υποστηρίζαμε. Την ιδεολογική κυριαρχία ή καλύτερα αιχμαλωσία της ελληνικής κοινωνίας από την αριστερά. Γεγονός πρώτο το ηπερήφανο18% της Μαρίν Λεπέν κόντρα στις δημοσκοπήσεις που την ήθελαν τέταρτη και δεύτερον η επίθεση των «χρυσαυγιτών» στον Πέτρο Ευθυμίου με νερά και καφέδες.

Πραγματικά από τις περιγραφές των ΜΜΕ θα νόμιζε κανείς ότι ζούμε στα 1939, λίγες μέρες πριν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Ο «Φασισμός» έχει απλώσει παντού στην γηραιά ήπειρο την βαριά σκιά του... Ούτε λίγο ούτε πολύ έτσι μας περιγράφουν το γεγονός της ανόδου της Μαρί Λεπέν στην Γαλλία και συνεχίζουν με βαθυστόχαστες αναλύσεις για το πως επωάστηκε «το αυγό του φιδιού» στην Ευρώπη και άλλα τέτοια φαιδρά.

Ο μόνος υπαρκτός φασισμός αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη είναι αυτός του διευθυντηρίου των Βρυξελλών. Είναι ο φασισμός του Γαλλο-γερμανικού άξονα, είναι ο φασισμός των τραπεζιτών που ζητούν ολόκληρους λαούς θυσία στον θεό των ''αγορών'' αρκεί να σωθούν οι τράπεζές τους. Αυτός είναι ο μόνος φασισμός στην γηραιά ήπειρό, αλλά και παγκοσμίως. Ο φασισμός της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και οι πραγματικοί φασίστες είναι όσοι υποστηρίζουν τα μνημόνια και τα διευθυντήρια ενάντια στις ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

Η Μαρίν Λεπέν με λόγο σύγχρονο κατήγγειλε τον βιασμό των εθνών από την παγκόσμια τραπεζική ολιγαρχία, κατήγγειλε το Ευρώ, κατήγγειλε ακόμα και τους «πατριώτες» που ψηφίζουν τα μνημόνια υποδούλωσης. Σήμερα η απειλή για τα έθνη δεν είναι βεβαίως ο «φασισμός» αλλά η παγκοσμιοποίηση και όσοι το αντιλαμβάνονται στρέφονται στα εθνικά και πατριωτικά κινήματα της Ευρώπης.

Στο δεύτερο επεισόδιο τώρα, αυτό με τους «χρυσαυγίτες», έγινε χοντρή προπαγάνδα από τα κανάλια προκειμένου να φοβηθούν κάποιοι πολίτες που θα ήθελαν ενδεχομένως να ψηφίσουν «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ». ΚΑΙ ΤΊ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ μέχρι και ότι τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» κάνανε διαδήλωση για το καθεστώς της 21 Απριλίου!

Κατ’ αρχάς είναι γνωστή η άποψη της Χ.Α. για την χούντα και όποιος θέλει μπορεί να την διαβάσει στη σελίδα τους. Οι άνθρωποι δεν κρύβονται. Δεν είναι σαν τους τσαρλατάνους των κομμάτων που αλλάζουν θέσεις και ιδεολογία αναλόγως του ακροατηρίου στο οποίο απευθύνονται. Όμως δεν είναι βλάκες ώστε να κάνουν φιλοχουντική διαδήλωση μέρα μεσημέρι στο κέντρο του Αμαρουσίου! Τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» ήταν εκεί για την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός τους όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του Κυρίου Ευθυμίου. Οι χρυσαυγίτες όμως δεν έκαναν τίποτα παραπάνω απ’ αυτό που βλέπουμε δύο χρόνια τώρα να κάνουν εκατοντάδες ανώνυμοι συμπολίτες μας όλων των κομματικών αποχρώσεων μόλις έρθουν σε επαφή με πολιτικούς. Οι χρυσαυγίτες έβρισαν τον Ευθυμίου και πέταξαν κάποιους καφέδες και κάποια νερά φώναξαν και μερικά συνθήματα εναντίων των πολιτικών... και αυτό είναι όλο... Έχουμε δει και πολύ χειρότερα επεισόδια στα δύο αυτά χρόνια του μνημονίου…

Είδαμε τα κόμματα, όλες τις παρατάξεις της Βουλής, ακόμα και τον Σύριζα, να βγάζουν πύρινες ανακοινώσεις υπέρ της δημοκρατίας που κινδυνεύει από τον φασισμό!
Ακούσαμε να ομιλούν για μέτωπο εναντίον του φασισμού (λες και είμαστε στο μεσοπόλεμο!) και άλλα τέτοια...
Από ποιούς όμως όλα αυτοί οι μύδροι;
Από τα κόμματα που ψήφισαν τα μνημόνια και δέσανε την Ελλάδα στην χούντα των παγκόσμιων τοκογλύφων (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ) και από τούς υπερασπιστές της μνήμης Ιωσήφ Στάλιν και προστάτες των κουκουλοφόρων, τους οποίους συνδράμουν με πολιτική ηθική αλλά και νομική κάλυψη όποτε βρίσκονται κατηγορούμενοι για εμπρησμούς και λεηλασίες. Δεν γίνεται οι λεηλασίες και η τρομοκρατία να βαφτίζονται «κοινωνικοί αγώνες» όταν οι κατηγορούμενοι πρόσκεινται στον χώρο της Αριστεράς, αλλά να είναι φασισμός όταν κατηγορούνται Χρυσαυγίτες. Και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ένα καθεστωτικό φύλλο όπως είναι το ''Βήμα'' να δίνει χώρο για να αρθρογραφούν στελέχη της πιο σκληρής αντικοινοβουλευτικής και αντεθνικής αριστεράς, αλλά να μην διαθέτει ποτέ αντίστοιχο χώρα για αρθρογραφία από στελέχη του πατριωτικού χώρου...

Μιλάμε για τεραστία υποκρισία. Ακούσαμε τον Τσίπρα να λέει ότι δεν είναι πρόβλημα τα γιαούρτια και οι καφέδες, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τα πετάξανε οι συγκεκριμένοι άνθρωποι! Δηλαδή άλλη βαρύτητα έχει το γιαούρτι όταν το πετάει ένας μακρυμάλλης συριζαίος σαν και αυτούς τους άπλυτους που κατεβαίνουν στις πορείες και άλλη όταν το πετάει ένας ξυρισμένος φουσκωτός της «Χρυσής Αυγής»;

Υποκρισία σκέτη όλες αυτές οι αντιδράσεις που αντί να λειτουργήσουν ενάντια στην «Χρυσή Αυγή» τελικά θα λειτουργήσουν υπέρ της, διότι όλο και πιο πολύς κόσμος πανευρωπαϊκά βλέπει ότι υπάρχει μόνο μια διαχωριστική γραμμή σήμερα.
Ή ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΗ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ…
Και δυστυχώς για την αριστερά, η μόνη δύναμη που δίνει ξεκάθαρη απάντηση είναι τα εθνικά και πατριωτικά κόμματα της Ευρώπης. Αυτοί είναι οι φορείς αντίστασης σήμερα στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η αριστερά κολλημένη στις ιδεολογικές της αγκυλώσεις καταντάει να γίνεται ο ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. οπα ρε παιδια οι καφεδες επεσαν μετα που εκλεισαν οι καμερες του bbc? γιατι στο βιντεο που προεβαλαν αντ1,μεγα,και λοιπα φασιστοκαναλα μονο τους "ελεγαν" δεν "εκαναν" κιολας.

    Οταν ο συριζα μιλαει για φασισμο καλο ειναι να συμβουλευεται τα κατα τοπους αναρχοφασιστικα του καφενεια/στεκια/σχολεια.

    οπως φυσικα και ολοι οι υπολοιποι δημοκρατικοι πολιτικοι μας να ανατρεχουν στο παρελθον,το κοντινο παρελθον ωστε να βλεπουν με τι δημοκρατικες διαδικασιες μας εφεραν ως εδω.

    και τελος για τα καναλακια,θα θελα να δω που θα κρυφτουνε ολοι αυτοι παπαγαλοι μετα τις εκλογες αφου ακομα και στον εθνικο κηπο γεμισε "γατες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]