Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας ζητά η Τρόικα”

Αυτό υπαγορεύουν οι ντόπιοι τραπεζίτες στους ενημερωτές μας…

Η αλήθεια βεβαίως είναι τελείως διαφορετική. Η τρόικα δεν ζητά και δεν την απασχολεί κάτι τέτοιο.

Αυτό είναι απαίτηση των ντόπιων τραπεζιτών που εκτός από τα λεφτά του Ελληνικού λαού, θέλουν να του παρουν και τα σπίτια.

Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η Ελλάδα ξεπουλήθηκε για να μείνουν αλώβητοι οι τραπεζίτες, την ίδια στιγμή που θα έπρεπε να βρίσκονται με βραχιολάκια ή απλώς χρεοκοπημένοι. Όπως συνέβει σε κάθε πολιτισμένη χώρα της Δύσης.

Σπουδή λοιπόν της επόμενης κυβέρνησης είναι η άμεση κρατικοποίηση τους και των πολιτών, να μην στείλουν στην βουλή ούτε έναν από αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν οι νταβατζήδες. Για πρώτη φορά η σωτηρία μας είναι στα χέρια μας, αρκεί να επιδείξουμε… νοημοσύνη.

Είναι πλέον θέμα επιβίωσης..
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. αντε ρε μανα... μου ΦΩΤΙΑ & ΤΣΕΚΟΥΡΙ που εχει να πεσει..
    αυτο με τα δανεια του κοσμακι...ειναι η ΚΑΤΑΛΥΚΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ...παντος εδαφους-αερος-κατω απο την θαλασα..μεχρι τον ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xυδαια μεθοδευμενη πτωχευση προς οφελος των.."μεγαλοεπενδυτων"
    π.χ.Δανείστηκες και πληρώνεις για διαμέρισμα 130 χιλιάδων ευρώ
    που σήμερα έχει αξία 80 και αύριο θα έχει 50 και -πολύ πιθανό- μεθαύριο 30,
    αλλά εσύ χρωστάς και θα πληρώνεις με βάση το 130 που ήταν η αξία του δύο χρόνια πριν!

    Οι χρεωκοπημένοι δανειολήπτες ΓΙΑΤΙ δεν διεκδικούν αποζημιώσεις για τις ζημιές που υπέστησαν..απο αυτη την ΕΛΕΕΙΝΗ μεθοδευμενη πτωχευση..προς οφελος των τραπεζων & των "μεγαλοεπενδυτων"
    Η ενθάρρυνση & παρότρυνση για ανάπτυξη στο επιχειρείν ητανε το "ΝΤΕΜΑΡΑΖ" & η αρχή του τέλους αυτού του ελεεινού & άθλιου μεθοδευμένου σχεδίου που είχαν δρομολογήσει οι "ΑΓΟΡΕΣ" μέσο των Τραπεζών στην κατάρρευση της οποιασδήποτε ισορροπημένης πραγματικής αγοράς σε ενα άθλιο περιβάλλον ύφεσης ασφυκτικής που οδήγησε στην ευνόητη πτώχευση..και τώρα λοιπόν ζητούν να πληρωθούν τα πολυδιαφημιζόμενα τους δάνεια και με τις τότε διαμορφωμένες τιμές!!! της πολυδιαφημιζόμενης ανάπτυξης ..και που τώρα ούτε τα μισά δεν πιανουν- βγαίνουν..ούτε τα στεγαστικά ούτε τα μικρά επιχειρηματικά..αφού οι περισσότεροι βαλανε λουκέτο..(& τους κυνηγουν οι δοσεις,οι ΔΕΚΟ, οι προμηθευτές..μαζι με το εγκεφαλικο)
    & άλλοι τους έγινε ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ τους ΕΦΙΑΛΤΗΣ..
    Και είναι γνωστό ποιοί ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ..
    όπως είναι γνωστό πώς αυτή η ελεεινή & άθλια μεθόδευση ώστε να περιέλθουμε στην ανεπιθύμητη πτώχευση δεν είναι έργο των ανυποψίαστων υποψηφίων θυμάτων-πολιτών,επιχειρήσεων..κλπ.
    πού αν μη τι άλλο σε ένα ευνομούμενο κράτος διεκδικούν την ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ τους και οχι την ΕΞΟΝΤΩΣΗ τους.
    Ο Συνήγορος του Πολίτη (αν ειναι ικανος) γιατί δεν παίρνει θέση για το σοβαρότατο αυτό θεμα...αλλά (για ποιες ικανοτητες να μιλαμε) σε Κράτος ευνομούμενο και οχι συνυπεύθυνο
    ..και οπως ελεγε καποιος Ανταμ Σμιθ καπου στα 183τοσα..(αν θυμαμαι καλα)

    πως στην παγκοσμια κοινοτητα ΕΛΕΥΘΕΡΑ ειναι οι ΙΔΕΕΣ,τα ΤΑΞΙΔΙΑ,τα ΠΡΟΙΟΝΤΑ..κλπ.

    αλλα ΟΧΙ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]