Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας απειλούν οι Γερμανοί, αν ζητήσουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις...!

Προειδοποιεί ο γερμανοελληνικός σύνδεσμος ότι η Ελλάδα θα απομονωθεί, αυτή τη δύσκολη περίοδο, αν μπει σε “κόντρα” με τη Γερμανία

Όπως εξηγεί, η Ελλάδα “ανοίγοντας και ένα άλλο μέτωπο, να απομονωθεί πλήρως ευρωπαϊκά με απρόβλεπτες επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία, την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη”…

“Σχεδόν 70 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν είναι διανοητό φίλες και σύμμαχες χώρες να απειλούν αλλήλους με δικαστικές διαμάχες και τον διασυρμό τους σε εθνικά ή διεθνή δικαστήρια.

Εφόσον υπάρχουν αξιώσεις, πρέπει αυτές να τίθενται επί τάπητος την κατάλληλη ιστορικά, στρατηγικά και πολιτικά στιγμή”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του Συνδέσμου και αναφέρεται (ίσως με νόημα)σε “πολλές τέτοιες ευκαιρίες (που) χάθηκαν ανεπιστρεπτί και η πολιτική και η επιστημονική ‘ελίτ’ της Ελλάδας το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά”.

Την ίδια ώρα πάντως όπως αναφέρουν τα “Χανιώτικα Νέα” πέντε Γερμανοί πολίτες εγκαλούν τη σημερινή γερμανική κυβέρνηση για τις τελευταίες δηλώσεις της απόρριψης των αποζημιώσεων που αξιώνει η Ελλάδα.

Οι Γερμανοί που είναι μόνιμοι κάτοικοι στα Χανιά θα ξεκινήσουν μάλιστα εκστρατεία συλλογής υπογραφών και όπως αναφέρουν
“ελπίζουμε να συνυπογράψουν και άλλοι Γερμανοί με σκοπό να πάρει διαστάσεις το θέμα, να δημοσιευτεί και αλλού το κείμενό μας και να μαζέψουμε πολλές υπογραφές και στην Ελλάδα και παντού. Αυτή τη στιγμή είναι υποχρέωση των Γερμανών να καθαρίσουν το σπίτι τους”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αν υπηρχαν οι δυτικοι βαρβαροι την εποχη των Θερμοπυλων θα μας πολεμουσαν οπως μας πολεμησαν και στο Βυζαντιο . Το '21 , το 22 , το '40 τα ιδια . ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΠΡΟΔΟΣΙΑ .
    Ποτε επιτελους θα καταλαβουμε οτι μας μισουν οι "συμμαχοι" .
    Εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας γιατι οπου και να κυτταξουν γυρω τους , οποτε ανοιγουν τον στομα τους , οποτε τρωνε , εμας εχουν μπροστα τους .
    Αλλα ηλθε ο καιρος να τους εγκαταλειψουμε , να τους αφησουμε μονους και τοτε μονο θα μας παρακαλουν να τους ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ , ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ .
    Οι "συμμαχοι" ειναι υπο τας διαταγας της ΝΤΠ . Εκτελουν υπακουα , σαν δουλοι που ειναι και ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ . ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΜΙΑ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΩΡΕΣ .
    ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ .

    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γερμανοί φταίνε, ή οι προδότες/δωσόλογοι/μιζαδόροι που δήθεν δεν γνωρίζουν τίποτα.....
    Οι Γερμανοί κρατάνε διαχρονικές λίστες και ντοκουμέντα προδοτών, δωσιλόγων, μιζαδόρων και φυσικά τους έχουν στο χέρι.
    Αν δεν ξεβρωμίσουμε από όλους αυτούς (δύσκολο μεν, αλλά κατορθωτό) το έργο θα συνεχίζεται αενάως...
    Τώρα με τις εκλογές ίσως υπάρχει κάποια ελπίδα, στο χέρι μας είναι
    να την εκμεταλευθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]