Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τραπεζίτης Παπαδήμος εναντίον Τραπεζίτη Προβόπουλου; Εϊναι δυνατόν;


Ουαι υμίν Φαρισαίοι Υποκριτές…
Διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλον!!!

Του Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ κ. Νικ. Κιουτσούκη

Τελικά όσο περνάει ο καιρός, αποκαλύπτονται οι “κουκουλοφόροι” της Τρόικα, μακραίνοντας τον κατάλογο.

Δεν υπάρχει άλλωστε καμία διαφορά στις απαιτήσεις της Τρόικα, των μεγαλοεργοδοτών, του Παπαδήμου, και του Προβόπουλου!!! Όλοι τους, ζητούν ΑΙΜΑ!!!

Ο Διοικητής της Τ τ Ε, με το μισθό του οποίου θα μπορούσαν να ζήσουν 40 οικογένειες, προτείνει περαιτέρω μειώσεις μισθών όχι μόνο στον δημόσιο τομέα, αλλά και στον ιδιωτικό, αναδιανέμοντας από τους φτωχούς εργαζόμενους στους πλούσιους εργοδότες 10 δις € υιοθετώντας την πολιτική της ύφεσης, των λουκέτων και της φτωχοποίησης της ελληνικής κοινωνίας ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ πλήρως στις ΟΡΕΞΕΙΣ όλων αυτών, που δεν θέλουν να αλλάξουν ούτε κατ’ ελάχιστο τις συνήθειες πολυτελούς διαβίωσής τους.

Γνωρίζει ότι η ύφεση που θα φθάσει πάνω από το 5% του Α.Ε.Π. είναι αποτέλεσμα της πολιτικής μείωσης των μισθών αλλά ζητά συνέχιση της καταστροφής!!!

Γνωρίζει ότι τα λουκέτα στην αγορά και η τεράστια ανεργία είναι αποτέλεσμα του στραγγαλισμού των εισοδημάτων, αλλά ζητά συνέχιση τους !!!

Γνωρίζει ότι οι μειώσεις μισθών επιφέρουν έλλειμμα 6 δις € το χρόνο στα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία μετά και το “KOYΡΕΜΑ” των αποθεματικών τους με ευθύνη του ιδίου αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα ρευστότητας, αλλά επιμένει να στηρίζει την καταστροφή!!!

Αναρωτιέμαι ειλικρινά πόσες… ΩΡΕΣ θα μπορούσε να ζήσει ο κ. Προβόπουλος με 460 €;

Φαίνεται ότι η μοναδική του έγνοια είναι να εξυπηρετήσει τους εγχώριους και διεθνείς δανειστές όπως άλλωστε πράττει και ο Παπαδήμος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνά ότι είναι Τραπεζίτης της Ελλάδος και των Ελλήνων και τα συμφέροντα αυτών πρέπει να προστατεύει!!!

Εκτός κι αν όλα έχουν…τιμή!!!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]