Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα… βγήκε από το Μνημόνιο!

Απόψε το βράδυ, αν δεν το καταλάβατε, η Ελλάδα βγήκε από το Μνημόνιο. Δεν υπάρχει πλέον δανειακή σύμβαση με εξοντωτικούς όρους από την πλευρά της τρόικας. Η εγκληματικότητα πατάχθηκε, όπως κάποτε… η τρομοκρατία. Η καθημερινή ανασφάλεια των πολιτών, έδωσε τη θέση της σε μια κοινωνία ευδαιμονίας. Το μέλλον ξεπρόβαλε και πάλι, φωτεινό και χειροπιαστό.

Γελάτε… Μα πώς να προσεγγίσει κανείς διαφορετικά την εικόνα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων των καναλιών, όπου περίπου το 50% του χρόνου του δελτίου αφιερώθηκε στο debate και το ναυάγιο που συνόδευσε τις συζητήσεις στη Διακομματική Επιτροπή. Ακόμη και εικόνα από την Ιπποκράτους υπήρξε, όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος προχώρησε σε διάγγελμα καταγγελίας του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας.

Φυσικά, το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το debate. Το πρόβλημα της Ελλάδας είναι το Μνημόνιο. Και το ΠΑΣΟΚ. Που απέκτησε ιστορικά πλέον βιωματική σχέση με το Μνημόνιο, το ενέγραψε στο πολιτικό και ιδεολογικό dna του, και οι μελλοντικές ηγεσίες του, θα δυσκολεύονται να μην απολογούνται για τη συγκεκριμένη επιλογή εθνικής καταστροφής.

Βεβαίως, τα κανάλια πέτυχαν σήμερα να «χαθεί» μια μέρα πολιτικής αντιπαράθεσης, στη διάρκεια της οποίας το ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε και πάλι να απολογείται απέναντι στην ελληνική κοινωνία. Τι είναι όμως μια μέρα μπροστά… στην αιωνιότητα; Τίποτα φυσικά. Θα έχουμε στη διάθεσή μας άπλετο χρόνο για να συζητούμε τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ. Ακόμη και όνομα ή έμβλημα, κι αν αλλάξει. Όσο για τα κανάλια… υπάρχει και το διαδίκτυο.


Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εχω παψει να βλεπω MEGA προ πολλου, ακομα και οι μεγαλης ηλικιας γνωστοι μου ανθρωποι που βλεπαν καποια σηριαλ το καταλαβαν.Αυτες δεν ειναι ειδησεις, ειναι σκετη προπαγανδα.Ειναι σαν να μας λενε-βλεπετε μας ηλιθιοι για να σας παραμυθιαζουμε να τρεχει ο μισθος μας-.Αργει ο Ελληνικος λαος λιγο αλλα στο τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι γνωστό η τηλεοπτική χούντα που θέλουν να επιβάλουν. Δεν πρόκειται ποτέ να σας ενημερώσουν για τα πραγματικά γεγονότα με αντικεμενικότητα.Δείτε τις μούρες τους, από που ξεκίνησε ο καθένας τους, την πορεία τους και την όλη εν γένει παρουσία τους και ελπίζω να γνωρίζετε τι εκπροσωπούν πραγματικά και τι προσπαθούν να περάσουν στο κόσμο.
    Άλλωστε είναι γνωστό προ καιρού ότι η απαίτηση της Χουντο-Τρόικας-Δωσιλόγων, έχει σκοπό να αφήσει μόνο 2-3 κανάλια και ομοίως 2-3 εφημερίδες με πανελλαδική κυκλοφορία.
    Με κάθε τρόπο θα φροντίσουν να κλείσουν κάθε ελέυθερη φωνή που υπάρχει.
    Η ΑΕ ΠΑΣΔΟΚ-ΝΔ-πρόθυμοι με κάθε τρόπο προσπαθούν με βλακώδεις απειλές πάσης μορφής, αεροψεκασμούς, πρόθυμους δυστυχώς δημοσιογράφους και σπέρνοντας καθημερινά τον τρόμο και την απελπισία να μας καθυποτάξουν μεταβάλοντάς μας σε φθηνά ρομπότ.
    Ελπίζω ο Ελληνικός Λαός όσο τουλάχιστον αντιλαμβάνεται του τι γίνεται να τους δώσει την απάντησή του την 6η Μαίου 2012, ψηφίζοντας αντιμνημονιακά κόμματα, στέλνοντάς τους στη λήθη και στη συνέχεια στην τιμωρία που τους αξίζει.
    Αν δεν το πράξει και παρασυρθεί από τους αλήτες αυτούς,παρ΄όλες τις επισημάνσεις που έχουν γίνει,τότε είναι άξιος της τύχης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]