Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ομπάμα κατά της Τουρκίας!!!


Αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων ζητά ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα τίμησε σήμερα τη μνήμη της Σφαγής των Αρμενίων, στις αρχές του περασμένου αιώνα, ζητώντας μία «πλήρη, ειλικρινή και δίκαια αναγνώριση των γεγονότων».

Καταγγέλλοντας την Γενοκτονία των Αρμενίων, από την Οθωμανική Τουρκία, ως μία από τις «απεχθέστερες ωμότητες του 20ου αιώνα», ο Ομπάμα απέφυγε να χρησιμοποιήσει τον όρο ‘γενοκτονία’, αλλά κάλεσε διαρρήδην την Τουρκία να παραδεχθεί τον ρόλο που είχε διαδραματίσει.

«Έχω κατ’ επανάληψη εκφράσει την άποψή μου για όσα διαπράχθηκαν το 1915.
Η άποψή μου για το ιστορικό γεγονός καθαυτό δεν έχει μεταβληθεί», τόνισε ο Ομπάμα στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος για την 97η επέτειο της Σφαγής.

«Μία πλήρης, ειλικρινής και δίκαια αναγνώριση των γεγονότων θα είναι συμφέρουσα για όλους μας.
Δεν μπορούμε να βαδίσουμε μπροστά εάν δεν λάβουμε υπ’ όψη τα γεγονότα που εξελίχθηκαν κατά το παρελθόν», τονίζει ο Ομπάμα στο κείμενό του.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]