Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι παπαγάλοι του χάους

Άρχισαν πάλι οι παπαγάλοι της ακυβερνησίας και οι Κασσάνδρες της καταστροφής το γνωστό βιολί τους

Γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλας

«Ψηφίστε σωστά, λογικά, να έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων μετά τις εκλογές, αλλιώς η χώρα θα διαλυθεί, θα ζήσουμε στο χάος», και άλλα τέτοια βαρύγδουπα και εφιαλτικά.

Δηλαδή κάντε αυτό που θέλουν Μέρκελ και Λαγκάρντ, αλλιώς με μια κλωτσιά θα βρεθείτε εκτός ευρώ.

Ε, και; Ρωτάω εγώ. Εκεί που φτάσαμε και με το νέο αίμα που ζητάνε από τον ελληνικό λαό τον Ιούνιο οι ληστές-δανειστές μας το μόνο που μας προσφέρει η παραμονή μας στο ευρώ είναι νέος πόνος και περισσότερη απόγνωση.

Τι απομένει λοιπόν πριν γυρίσουμε στη δραχμή – με τις όποιες επιπτώσεις στη ζωή μας;

Μια κυβέρνηση όχι δούλων, αλλά αγωνιστών που θα πουν επιτέλους ένα όχι στα απάνθρωπα και ανελέητα μέτρα της Τρόικας.

Κι αυτό το όχι μπορεί να το κάνει είτε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση, είτε ένας συνασπισμός κομμάτων σε εθνική βάση (με την Αριστερά και τους αντιμνημονιακούς μέσα στην κυβέρνηση) που θα ορθώσουν ενωμένοι το ανάστημα της Ελλάδας απέναντι στον κάθε ανελέητο Σόιμπλε και Όλι Ρεν.

Δεν θα σας πω τι να ψηφίσετε. Θα σας πω όμως για μια ακόμα φορά «μην μασάτε» στους διάφορους τρομολάγνους και καταστροφολόγους Ρουμπινί που θα ξεφυτρώνουν γύρω μας διαρκώς όσο οι δημοσκοπήσεις δεν θα δείχνουν παντοδυναμία των δύο μεγάλων κομμάτων.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Δεν μας λες τι να ψηφισουμε , αλλα μας λες να ψηφισουμε ανθελληνες αριστερους ! για να μας σωσουν !!!!!
    Δεν εχεις παρει χαμπαρι τιποτα .
    Ἒιναι ΑΜΑΡΤΙΑ αυτο που κανετε και θα πεση στα κεφαλια σας και των παιδιων σας .
    Οι Κυριοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ .
    Αριστερες αμπελοφιλοσοφιες μας καταστρεψαν .
    Εσυ μας λες να διωξουμε τους δυτικους βαρβαρους και να αφησουμε τους
    κατσιαπλιαδες , αυτους που προστατευουν οι αριστεροι , για να μας σφαξουν και να ελθουν και παλι οι δυτικοι να συνεχισουν το κομματιασμα .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .Υπαρχει και Θεος και θα σας πληρωσει τα αναλογα των προσπαθειων σας να μας διαλυσετε .
    Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ .
    Ειναι φανερον σε ολους πλεον , γιατι ακομη και αυτος ο ελεηνος Καμμενος θελει τους Συριζα για παρεα .
    Δεν του κανουν οι αλλοι ;ΠΧ η κοινωνια , η Νεα Ελλαδα κτλ .
    Αλλα οχι ! Ανθελληνες και οτι ναναι .
    Αλλα δεν εχουν σημασια πλεον αυτα .
    Ειμαστε προ του χαους , διοτι αυτο επιδιωκουν μνημονιακοι και αντιμνημονιακοι .
    Σε αυτο το συμπερασμα καταληγω απο την σταση τους . Κομματιαζουν τους Ελληνες , για να κομματιασουν ανενοχλητοι και την Πατριδα .
    ΚΙΝΑΙΔΟΙ ειστε γιατι εφυγε η ντροπη απο τα αψυχα κορμια σας .

    Καλη Ανασταση στους ΕΛΛΗΝΕΣ και καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ 10 Απριλίου 2012 2:52 π.μ.
    Από το έντονο αντικομμουνιστικό μένος σου καταλαβαίνω πως τόσα χρόνια κι εσύ κάποιους από τους πουλητάδες μας ψήφιζες και υποστήριζες.
    Έχεις δίκιο να προτρέπεις σε αναστοχασμό και αυτοκριτική, θα συμφωνήσω επίσης μαζί σου ότι πολύ λίγα μπορούν πλέον να ανατρέψουν την κατάσταση και σίγουρα θα είναι επώδυνα. Εν τέλει, ή πεθαίνουμε όρθιοι ή προσφέρουμε το σβέρκο μας στο τσεκούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ! Ποτε δεν ψηφισα ΚΑΝΕΝΑΝ . Ειμαι 50 χρονων και αν για κατι μπορω να ειμαι υπερηφανος ειναι οτι δεν βοηθησα στην καταστροφη της Πατριδος .Τουναντιον μαλιστα και αυτος ειναι ο λογος που με λενε γραφικο .
    Ποτε δεν πιστεψα οτι ο κοινοβουλευτισμος εχει σχεση με την ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ .
    Ποτε δεν ασπαστηκα τις αριστερες αμπελοφιλοσοφιες .
    Δεν εχω μενος με τους κομμουνιστες . Απλα ξερω ποιος και γιατι εγραψε αυτες τις αρλουμπες που αντεγραψε ο Μαρξ .
    Ποτε δεν πιστεψα οτι ο κομμουνισμος και ο καπιταλισμος ηταν αντιθετοι , διοτι φροντισα να μαθω ποια υπανθρωπα υποκειμενα τα διημουργησε και γιατι .Το ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΕ .

    Ειναι αργα γιατι αυτα που λεμε τωρα επρεπε να τα λεμε πριν 40 χρονια . Αλλα αφησαμε πολυ χρονο στον ΕΧΘΡΟ (ενας ειναι) και ολες οι κερκοπορτες παραβιαστηκαν με την βοηθεια κυριως των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ . Οι δεξιοι ηταν και ειναι σαπιοκωλοι γραικυλοι και προσκυνημενοι , οι πρασινοι , τυχοδιωκτες ΑΛΗΤΕΣ και ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ και οι αριστεροι ανθελληνες .
    Αυτη ειναι η Αληθεια .

    Καλη Ανασταση και καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΟΝ 2:52 ΑΝΩΝΥΜΟ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΣΤΟΧΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΛΛΑ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΑΡΕΣΑΝ Ή ΟΧΙ; ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ; ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΔΕΞΙΑ; ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΌ ΤΗ ΝΔ, ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΓΙΑΤΙ Η ΝΔ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΤΑΤΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ (ΠΧ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΥΒΕΛΗ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ; ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΙ; ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ; ΠΡΟΣΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΜΗ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΕΦΑΛΙ Η ΑΣΤΡΑΠΗ. ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ. ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστεροι δεν υπαρχουν, ειναι ολοι με δεξιες τσεπες.Ακομα παιδευεστε με ιδεολογιες;Μονο το κομμα του συμφεροντος υπαρχει.Οταν θα το διωξουμε κι αυτο και θα γινει το "εγω" "εμεις", τοτε θα δουμε Θεου προσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντησα στις 3:39 . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΜΑΛΗ
    Οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ κυβερνουσαν ολα αυτα τα χρονια , διοτι αριστερες αμπελοσοφιες μας καταστρεψαν . Αυτοι δεν θελουν σημαιες , εικονες , Εθνος ,αυτοι προστατευουν τους σφακτες , αυτοι ειναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ .Αυτοι εκλεισαν ΟΛΕΣ τις βιομηχανιες , αυτοι φορουν κουκουλες , αυτοι διαλυσαν τα (ας πουμε) πανεπιστημια . Αυτοι υποχρεωσαν τα προβατα να καταθετουν μπροστα σε κεφαλες στεφανια .Αυτοι δηλητηριασαν τα ηθη και τα εθιμα του Εθνους . Απλα οι πρασινοι και οι γαλαζιοι εκτελουσαν . Μην ΞΕΧΝΑΣ ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ , ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ .

    Αυτη ειναι η ΑΛΗΘΕΙΑ .
    Καλη Ανασταση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]