Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" δεν εκχωρούν την Ολυμπιακή Φλόγα


Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η Ελλάδα η δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες

Τα κόμματα της συγκυβέρνησης που οικοδόμησαν τη πλήρη εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, συνεχίζουν να συμβάλλουν με τη γνωστή τους υποταγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, στα απαράδεκτα και επικίνδυνα παιγνίδια σε βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού Έθνους.

Η εξαίρεση Καστελλόριζου-Ρόδου-Δωδεκανήσων από την διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας, δείχνει ότι οι παραδομένοι στα Μνημόνια Κατοχής:

1. Αδυνατούν να επιβάλουν στη διεθνή κοινότητα,το αυτονόητο. Ότι το Καστελλόριζο δεν μπορεί να είναι πιόνι στις βλέψεις εκείνων που επιβουλεύονται την απόλυτη ελληνικότητα του Αιγαίου και την ΑΟΖ της χώρας μας.

2. Συμπράττουν στην μη παγκόσμια τουριστική προβολή των Δωδεκανήσων,αφήνοντας τη Τουρκία να πουλάει διαφημιστικά το Αιγαίο ως... τουρκικό.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπενθυμίζουν στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και στους άβουλους παράγοντες της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων όπως και στους Πολιτικούς-θεατές αυτής της απαράδεκτης εξαίρεσης, ότι η Ολυμπιακή Φλόγα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και δεν εκχωρείται για να παίζονται σκοτεινά πολιτικά παιγνίδια σε βάρος της χώρας μας.

Η διαδρομή της Ολυμπιακής Φλόγας ή θα γίνει όπως το επιθυμεί η μητέρα της η Ελλάδα η δεν θα ανάψει για τους φετινούς αγώνες.

Οι αγώνες ας ονοματισθούν απλά "Αγώνες του Λονδίνου" και ας ανάψουν φλόγα με τον αναπτήρα που πρόθυμα θα τους δώσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΟΥΣΤΑΑΑΑΑΑΑΡΩ..!!!!!!!!!!
    ΤΕΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι!
    Προσοχή, γιατί αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία. Αν σας κάνει κωλοτούμπες ο Καμμένος δε δικαιούστε να ομιλείτε για την υπόλοιπη ζωή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό φοβάμαι και εγώ, μήπως τελικά ο Καμμένος αρχίσει τις κωλοτούμπες μετά τις εκλογές. Γι' αυτο τον λόγο θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδη επειδη ολοι εκαναν κωλοτουμπες θα πρεπει να κανει και ο Καμμενος? αυτο μενει να το δουμε.Αν μετα μας τα γυρισει και αυτος,μαυρο και σε αυτον δεν υπογραψαμε συμβολαιο...αλλα οχι να προεξωφλουμε καταστασεις,κρινω καποιον απο τις πραξεις του και οχι υποθετικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (οι πραγματικα καθαροι ΕΛΛΗΝΕΣ)Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΙΣ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ.!!!!!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ...ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;; ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΝ "οχι" ΔΕΝ ΠΟΛΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ). ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΛΟΙ (ΟΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ελεος ορε παιδια γιατι να κανει κολοτουμπα επειδι καεικαμε στην κουρκουτη φυσαμε και στο γιαουρτι οχι δεν θα κανει κολοτουμπα και ειμε συγουρος για αυτο στηριξτε καμενο αλωστε ο μαριας δεν θα ηταν μαζιτου ουτε ο κασηματης ουτε ο δημαρα ςουτε τοσοι αλλη επονημοι και τοσοι ελληνε ςπου θελουν την ανεξαρτησιατους και την λευτεριατιυς και την δημοκρατια η νδ και το μπατσοκ μας προδοσαν εκεινους τους σηγουρους θα στηριξουμε που μας πουλησαν αυτος τουλαχηστον δεν μα ςπροδοσε ουτε μας πουλησε αγωνα εκανε στην βουλη για την ελλαδα στηριζω με νυχια και με δοντια καμενο τα σηγουρα ξεπουλιταρια θα τα θαψω ποτε ξανα νδ και μπατσοκ εχω σωας τας φρενας μου κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μπλοκο δεθει να μην την δοσουμε την φλογα στους ουνους ας αναψουν με τσακμακοπετρα οχι ορε οχι οχι μονο με αυτοι την λεξη κερδηιζουμε και παμε μπροστα με το κεφαλι ψυλα ορε ζωντοβολα το ξεχασατε ορε το οχι του 40 ζησαμε 70 χρονια ορε περιφανα και μας τσακισαν ορε οι μπασταρδοι και εσεις θα τους ψηφησετε ορε τους μπασταρδους παλοι οχι ορε καμενο ορε κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]