Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκρηξη στο γραφείο του Σημίτη

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 21.00, στον αριθμό 35 της οδού Ακαδημίας, ένα κτίριο στον πέμπτο όροφο του οποίου στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Σημίτη.

Η έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη πυρκαγιά, και να καταφτάσουν στο σημείο για να την σβήσουν 9 οχήματα με δύναμη 27 πυροσβεστών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο γραφείο δεν υπήρχαν πολίτες, ώστε να έχουμε τραυματισμούς, ενώ δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα σε κάποια εφημερίδα η ραδιοτηλεοπτικό σταθμό, όπως συνηθίζεται όταν το χτύπημα είναι οργανωμένο.

Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί αν η έκρηξη προήλθε από εμπρηστικό μηχανισμό ή από γκαζάκια.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μην μασατε . Το κατοχικο και δουλοπρεπες χουντικο κοιμοβουλευτικο εκτρωμα τα κανει αυτα για να δικαιολογησουν την δικτατορια τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κριμα που το αφεντικό δεν ήταν μέσα την ώρα της έκρηξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]