Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρώσος κατάσκοπος συνελήφθη στην κατεχόμενη Αμμόχωστο από τους Τούρκους

Υπό τον τίτλο «Συνελήφθηκε Ρώσος κατάσκοπος», η εφημερίδα Κίπρισλι αναφέρεται πρωτοσέλιδα στη σύλληψη χθες Ρώσου ναύτη ως υπόπτου για κατασκοπεία, αφού φωτογράφιζε στρατιωτικά τουρκικά σκάφη στο κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρόκειται για το Ρώσο υπήκοο Nanec Hikov, ναύτη στο εμπορικό πλοίο με την ονομασία «Nataly 1», το οποίο αγκυροβόλησε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες χθες στο κλειστό λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Μετά τη σύλληψή του, μεταφέρθηκε για «ανάκριση» σε παράνομο αστυνομικό σταθμό (ο οποίος δεν αναφέρεται) και από έλεγχο που έγινε στη φωτογραφική μηχανή που κρατούσε διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν φωτογραφίες των στρατιωτικών τουρκικών σκαφών.

Ακολούθως, διενεργήθηκε έρευνα από την ''αστυνομία'' στο εμπορικό πλοίο στο οποίο εργαζόταν ο ναύτης, χωρίς όμως να γίνει γνωστό κατά πόσο υπήρχε στο πλοίο οποιοδήποτε άλλο ύποπτο υλικό. Το πλοίο μετέφερε τσιγάρα και σιτάρι και, όπως αναφέρει η εφημερίδα, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, παρόμοια εμπορικά πλοία φορτώνουν από το λιμάνι της κατεχόμενης Αμμοχώστου και ακολούθως μεταφέρουν εμπορεύματα σε άλλες χώρες. Η εφημερίδα αναφέρει ότι είναι άγνωστο κατά πόσο ο ναύτης θα παρουσιαστεί ενώπιον του επαρχιακού λεγόμενου δικαστηρίου Αμμοχώστου ή στρατοδικείου. Διευκρινίζεται ότι για τη σύλληψη του Ρώσου υπηκόου ενημερώθηκε η Πρεσβεία της Ρωσίας στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]