Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τουρκοκύπριοι αποκλείουν την επιστροφή της Μόρφου

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου δήλωσε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την Μόρφου και επανέλαβε τα περί λύσης του Κυπριακού στη βάση των λεγόμενων «πραγματικοτήτων στο νησί».

Μιλώντας σε συγκέντρωση στην κατεχόμενη Μόρφου, ο Έρογλου είπε ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν θα την εγκαταλείψουν και ότι θα κρατήσουν το κράτος τους, κατά την έκφραση του.

Σημειώνεται ότι χθες στην κυπριακή Βουλή, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Λ. Παπαδήμος τόνισε την ανάγκη της επιστροφής της Μόρφου στους Ελληνοκυπρίους νόμιμους κατοίκους της.

Ο Έρογλου είπε επίσης ότι σήμερα στην Κύπρο «επικρατούν συνθήκες ειρήνης και ότι έχει μετατραπεί σε νησί σταθερότητας στη Μεσόγειο».

Επίσης, δήλωσε ότι οι Τουρκοκύπριοι δεν επιθυμούν συνέχιση των διαπραγματεύσεων χωρίς χρονοδιάγραμμα και ότι «επιθυμούν την εξεύρεση λύσης σύντομα».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Έρογλου έτσι μιλάει και θα εξακολουθήσει να μιλάει έτσι, όσο του προσφέρουν πλάτες οι μεγάλοι εχθροί του σύγχρονου Ελληνισμού: η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ. Aυτοί όπλισαν τους Τούρκους, αυτοί τους στηρίζουν και δεν έχουν πάψει στιγμή να το κάνουν. Και την επόμενη φορά που θα τους ξαναπούμε "εταίρους" ή "συμμάχους" ας το ξανασκεφτούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]