Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ντουέτο της ολικής καταστροφής

Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν

«Έπεφτε βαθιά σιωπή...», έτσι δε λέει το τραγουδάκι; Έπεφτε βαθιά, πολύ βαθιά, απελπισία στο «ΖΑΠΠΕΙΟ», την ώρα τα μεγάφωνα παιάνιζαν τους «ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ!»

Ο λόγος Του Αντώνη Σαμαρά, που υποτίθεται ότι θα έδινε απαντήσεις στα προβλήματα και στην αβεβαιότητα που ταλανίζουν τον Ελληνικό λαό, κατάφερε το ακριβώς αντίθετο!

Τα βλέμματα και των πλέον αισιόδοξων νεοδημοκρατών φάνηκαν να είναι περισσότερο φοβισμένα!

Τι γίνεται με τα μέτρα του Ιουνίου;

Πόσο κοντά στη χρεοκοπία είμαστε;

Όταν μιλάει ο αρχηγός για αυτοδυναμία, άραγε το εννοεί; Τα 12.5 δισεκατομμύρια που απαιτεί η Τρόικα από πού θα βγούν;

Πού θα βρεθούν τα λεφτά;

Τί άλλο φασούλι θα μας ξεφουρνίσουν οι Τροϊκανοί;

Θα βρούνε άραγε δουλειά τα παιδιά μας;

Θα αντέξει η Ελλάδα μας;

«Έπεφτε βαθιά σιωπή...»

Μικροσκοπικός ο Σαμαράς, πελαγωμένος και περίτρομος... Ασήμαντος πρίγκιπας ενός χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος, όπου ο αρρωστημένος ηγεμονισμός του, μοιραία τον οδήγησε στη ρήξη με την υπαρκτή πραγματικότητα, στην άρνηση, στην εκτός τόπου και χρόνου εμμονή στην τακτική του ψεύδους και στην πολιτική ακροβασία του «κωλοτουμπισμού» και τέλος στη διάλυση της παράταξής που του εμπιστεύτηκε τις τύχες της... Άθλος!

Το τραγικότερο, όμως, όλων είναι ότι ενώ για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας υπήρχαν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που μπορούσαν να τον αναδείξουν σε «λαϊκό ηγέτη», αυτός κατόρθωσε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να φτάσει στο σημείο, για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει, να παίξει κορώνα-γράμματα κι αυτήν ακόμα την πολιτική του ύπαρξη!

Και όλα, δυστυχώς, δείχνουν ότι το βράδυ της 6ης Μαίου ο Α. Σαμαράς θα αποχαιρετήσει την παράταξη της ΝΔ την οποία εν τω μεταξύ οδήγησε με την εγκληματική πολιτική τακτική του στα πρόθυρα της διάλυσης...

Σκληρό ίσως ακουστεί αυτό που θα πω, αλλά δύσκολα κάποιος που γνωρίζει πράγματα και γεγονότα μπορεί να το αμφισβητήσει: Ο Α. Σαμαράς αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων, ελάχιστος, δειλός και πολιτικά ατάλαντος. Διέλυσε τη ΝΔ και επέφερε δεινά επί δεινών στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου ως ο πλέον αποτυχημένος (περαστικός στην ουσία) πολιτικός της μεταπολίτευσης και ομού μετά του συμμαθητή του Γ. Α. Παπανδρέου θα καταγραφούν ως το «ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!»
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Σάπιοι, ανεύθυνοι, πουλημέμνοι, προδότες, ψεύτες, δωσίλογοι..
    Έλληνες την 6η Μαίου 2012, δώστε την ετυμηγορία σας, ώστε να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα η αισχρή αυτή κατάσταση....
    ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην περίπτωση της Ελλάδας έγιναν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά, που συνέβησαν με την Αργεντινή.

    Η ηγεσία της προστατεύτηκε στο "απυρόβλητο" και ο λαός της ήταν αυτός, ο οποίος κατηγορούνταν.
    Οι ηγεσία της προστατεύτηκε σαν μια "καλή" και "τίμια" ηγεσία, η οποία απλά ηγούνταν "ζώων", που δεν καταλάβαιναν τίποτε.

    Οι πάντες έβριζαν τον ελληνικό λαό και όχι τους "Μένεμ" της διαφθοράς.

    "Τίμιοι" οι Σημίτηδες, οι Κωστάκηδες και οι Γιωργάκηδες, οι οποίοι ψήφιζαν από κοινού τους νόμους της διαφθοράς και της ατιμωρησίας των πολιτικών και "άτιμοι" οι μεροκαματιάρηδες οι Έλληνες.
    Μιλάμε για πραγματικό βρίσιμο, που όμοιό του δεν έχει υποστεί κανένας άλλος λαός στη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία.
    -------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=PXAeFzY5Sv0&context=C46faa83ADvjVQa1PpcFNApY_RxgCl_CToXD2ccEmkjylzTLaKxmY=

    fnous-ΕΑΜ β'- Το εβραικό 4ο Pαιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α ρε Χάρυ..γιατί ασχολείσαι μ αυτή την Κυρία την ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!! Αυτού του ελεεινού κωλοτούμπα , του τακτικού θαμώνα της Μπίντελμπερκ, αυτού που διέγραψε βουλευτές της ΝΔ για ψήφισαν το Μνημόνιο και ξαναδιέγραψε πάλι βουλευτές γιατί δεν ψήφισαν το Μνημόνιο..Αυτού του κτηνανθρώπου που με την ύπουλη στήριξή του στον ΓΑΠ έριξε τους Έλληνες στην εξαθλίωση και εν συνεχεία με την λυσσασμένη ψήφο του στο Μνημόνιο 2 μας είπε ότι και με τριακόσια ευρώ μπορούν να ζήσουν οι Έλληνες ,όταν τον ίδιο τριακόσια ευρώ δεν τον φτάνουν για κολόνιες για τον κώλο του. Και στα γράφω αυτά εγώ ένας πρώην ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ. Στο μόνον που με βοήθησες ρε μςγάλε ήταν να κάνω εμετό και να ησυχάσει κάπως το στομάχι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα τα υποσχόμενα απο τη ΝΔ δια στόματος σαμαρά ειναι ομοια με αυτά που αναφέρονται στην ιδρυτική διακήρυξη του κομ. "ανεξαρτητοι ελληνες". Τώρα ξαφνικά τα θυμήθηκαν ολα απο ΑΟΖ μεχρι δεν ξερω τι άλλο. Τόσο καιρο υπάρχει συγκηβερνηση γιατί δεν υλοποιήθηκε;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι νεολακηδες το ντουετο των πρωδοτων ληπει ο τουρκογλου και εκεινο το μιασμα ο παπακωννου χαρυ μα κλεπτες ηταν παντα κλεψαν τον ελληνα και ολοι την ελλαδα τωρα κλευουν και τις ιδεες των αλλων οταν εχεις να κανεις με νενεκους δεν πιστευω να εχει κανεις εντυπωσει οτι δεν θα των προδωσει η δεν θα τον κλεψει αφου υπηρετουν κατα γραμα το 4 ραιχ δεν μπορουσαν να τα κανου αυτα στην συγκηβερησει του παπαδημιου γιατι η εντολη ητα πως να τελιωσουμε τους ελληνες να μας τσακισουν δηλαδη τωρα ειδαν τα δ υσκολα και προσπαθουν και ειδηκα ο κομανετσι μαζει με τον τουρκογλου να μας πησουν οτι υπαρχει ο αλος δρομος που κλεψαμαι και εμεις μπορουμε αν ειναι δυνατον να μας σωσει αυτος που μας εκαψε και να μας σβησει καμενο να τους καψουμε ακι ελληνηκα πανω απο ολα να γηνουμε παλη ελληνες τοτζεφρακι εχει εξαφανηστει τωρα ειδατε το συστημα πηραν τις βαλιτσες και μετα εξαφανιζοντε ντουετο ο τσονακογλου και ο λογοθετιδης δυο διαφορητικοι μπασταρδοι σε διαφορετικο χρονο που κανανε την ιδια δουλια και μας προδωσαν να τους χαιρομαστε κακοχρονο αιωνα να εχου οι προδωτες κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]