Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βενιζέλος: Στις 7 Μαΐου έρχεται ο λογαριασμός για τη χώρα

«Πιστεύουν οι Έλληνες ότι η κρίση τελείωσε και μπορούμε πλέον να αποφασίσουμε έξω από το πλαίσιο των υποχρεώσεων μας προς τους εταίρους και τη δανειακή σύμβαση;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντηση που είχε με στελέχη της αυτοδιοίκησης και υποστήριξε ότι «κάποιοι ζουν με την ψευδαίσθηση ότι οι εκλογές είναι μια κοινωνική διαμαρτυρία».

«Δεν είναι έτσι», σημείωσε ο κ. Βενιζέλος και υπογράμμισε ότι «ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί» ότι «πρέπει να θέσουμε σαφή και σωστά ερωτήματα» και πως «η κοινωνία δεν μπορεί να δώσει αόριστες απαντήσεις».

Διερωτήθηκε ακόμη «ποιοι Έλληνες είναι έτοιμοι να αποδεχτούν την ιδέα της καταγγελίας της δανειακής σύμβασης και ποιοι πιστεύουν ότι η ιδέα της επαναδιαπραγμάτευσης είναι αξιόπιστη, όταν δεν το πιστεύει και την έχει εγκαταλείψει και ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ που την είχε λανσάρει».

«Όσα λέγονται τώρα, είναι πληρωτέα άμα τη εμφανίσει τους», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε ότι στις εκλογές κρίνεται το μέλλον του τόπου και υπογράμμισε ότι «στις 7 Μαΐου έρχεται ο λογαριασμός, όχι για τα κόμματα και για τα πρόσωπα, αλλά για τη χώρα».

Είναι και δική μας ευθύνη και όχι μόνο της δεξιάς παράταξης να ανακόψουμε την πορεία της ακροδεξιάς, ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δεύτερη παρέμβασή του, στην εν εξελίξει συνάντησή του με στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επίσης ο κ. Βενιζέλος είπε ότι υπάρχει μια νέα γενιά δημοσκοπήσεων που αλλάζει το κλίμα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. το αιμα κυλαει εκδηκηση ζηταει θελει σκοτομα ο τουρκογλου ο νενεκος που ξεφτηλισε την αξιοπρεπιαμας τωρα θυμηθικαν γενοπ δεει λαυρεντιαδη τα ζημενακια ρε τους μπασταρδους μην αυτοκτονιτε σκοτοστετους πρωτα το πρωι ειπαν χρωσταγε ενω δεν χρωσταγε το απογευμα ειπαν ηταν αρωστος μην τος ακουτε 4 καναλια που λενενε συνεχομενα ψεματα και εκτελουν εντολες σαν τονμηστερ ντηλ καργα στην κοκα ο ανθρωπος αυτος δεν θα εξυπερετησει τα συμφεροντα του γεροξεκουτι που παντρευτικε την πιτσιρακα ορε ντουφεκι θελουν σκοταμα ολοι αυτοι που μας φεραν εδω κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φτου ρε γ....το...και εκατσα να φαω...
    τι ηθελα και ανοιξα σε αυτη την ειδηση...
    παρτε ματι φατσα.. αηδια... ξερατοοο.. που αφου εγινε προεδροσ του πασοκ...μοναδικος υποψηφιος+ολοι οσοι ειχαν κανει αιτηση δεν ειχαν σωστα τα χαρτια τους....χαχα_ εργο που το ξαναειδαμε..
    αφου κατεστρεψε την Ελλαδα με τισ μ@λ@κουκες του... αυτου και της παρεας του..
    αυτος λοιπον εχει και αποψη ..ακομα...και το χειροτερο οτι εχει και ....ποσοστο..
    πωωωω...θα ξερασω!!
    φαντασου αυτο τον κ@λο να χΕζζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταντια !
    Οι εφιαλτες ακομη μιλουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...... Ας ψηφίσουν Κ…….. ή Τ……, αλλά να στείλουν επιτέλους τα σκουπίδια στα σπίτια τους ...
    Ας ψηφίσουν Χ….. Α….., Ο………. , Χ………….. , Λ………. ... ή ακόμα και Έλληνες κ………...

    Άπειρα ψηφοδέλτια θα υπάρχουν μπροστά στις κάλπες ...

    Ό,τι θέλουν ας ψηφίσουν.

    -------------------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S64tQIU7QDg#!

    fnous-ΕΑΜ β'- Οι εκλογές της υπέρβασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπα, κάτι άλλο βλέπω να έρχεται στις επτά του επόμενου μηνού...έρχεται
    το "Ποιός είδε το Θεό και δε φοβήθηκε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]