Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

269 βουλευτές θέλουν και πάλι να μας σώσουν…

Από τους 300 βουλευτές που είχε μέχρι τώρα η ελληνική Βουλή, οι 31 δήλωσαν ότι δεν θα συμμετάσχουν, τουλάχιστον στις προσεχείς εκλογές. Όμως οι υπόλοιποι 269 κατεβαίνουν και πάλι υποψήφιοι και υπόσχονται να μας ξανασώσουν. Τόσο πολύ νοιάζονται για το καλό μας αυτοί οι άνθρωποι; Δίνουν λέει και αγώνες για τη δημοκρατία και τη σωτηρία μας. Μπράβο τους.

Από αυτούς τους 269 βουλευτές, ο καθένας από την πλευρά του και ανάλογα με αυτά που έπραξε τα προηγούμενα χρόνια, ισχυρίζεται ότι καλώς έπραξε, όσα έπραξε μέχρι σήμερα (κανέναν δεν θα ακούσετε να λέει ότι έσφαλε) και επιζητεί τώρα και επιβράβευση από πάνω με νέα ψήφο, ώστε να… του δοθεί λέει η δυνατότητα να συνεχίσει τις σωστές του ενέργειες και τον ιστορικό του ρόλο, που έχει επιφορτιστεί για να μας σώσει, από το κακό που οι άλλοι (ποιοι άραγε;) μας προκάλεσαν.

Εμείς απευθυνόμαστε στους απανταχού ακόμα κομματοχτυπημένους συμπολίτες μας και τους λέμε: Εφόσον επιμένετε να ψηφίσετε το κόμμα που μέχρι τώρα ψηφίζατε και θέλετε να το επιβραβεύσετε και να το ενισχύσετε να συνεχίσει τα ίδια, κάντε το.

Τουλάχιστον όμως μην επιβραβεύσετε και τα αποτυχημένα πολιτικά πρόσωπα. Ψηφίστε από το κόμμα σας νέα πρόσωπα. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι δηλαδή (το σύστημα θα παραμείνει το ίδιο), αλλά σπάστε τουλάχιστον την έπαρση της ισοβιότητας που έχουν κάποιοι και τα στεγανά που έχουν αναπτύξει!!!

Κάντε επιτέλους τη δημοκρατία να πάει παραπέρα…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]