Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τα "στρατόπεδα συγκέντρωσης" κάνουν την λαθρομετανάστευση ωρολογιακή βόμβα!!!


Του Νίκου Αργεάδη

Αφού ως Λαό

1) Μας χλεύασαν

2) Μας ταπείνωσαν

3) Μας έφεραν ξένη διοίκηση με τη μορφή του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

4) Μας φτώχυναν, για να σώσουν τις ξένες και τις Ελληνικές τράπεζες αλλά και το σύστημα που τους συντηρεί οικονομικά και πολιτικά

5) Μας κορόϊδεψαν, και συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν

6) Μας αφαίρεσαν την ασφάλεια αλλά και την αίσθηση της ασφάλειας

7) Άφησαν ανοχύρωτη την Ελλάδα για να μπαινοβγαίνει ο πάσα ένας όποτε θέλει

Τώρα μεταφέρουν το εκρηκτικό –πλέον- και πρωτίστως πολιτικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης από τον βόθρο της Αθήνας στην επαρχία.

Και εγένετο λύση και η λύση είναι «στρατόπεδα συγκέντρωσης!!» για κατά το πλείστον βασανισμένους ανθρώπους που ούτε Πατρίδα έχουν αλλά ούτε και που την κεφαλήν κλείναι.

Σήμερα το πρωϊ στην τηλεόραση του Σκάϊ ο υπουργός –λέμε τώρα!- προστασίας του Πολίτη στο αγωνιώδες ερώτημα της συντονίστριας των κινητοποιήσεων στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Νεάπολη Κοζάνης, δήλωσε πως οι άνθρωποι αυτοί που θα μεταφερθούν δεν είναι εγκληματίες και -άκουσον-άκουσον- «δεν θα μπορούν ούτε να εισέρχονται ούτε και να εξέρχονται!! από τα στρατόπεδα. Επίσης ότι θα απελαυνονται γρήγορα.

Δεν περίμενα λογική και εμπεριστατωμένη απάντηση από εκπρόσωπο του σοσιαλφασιστικού συστήματος (κυρίως) ΠΑΣΟΚ που οδήγησε την Πατρίδα μας στην προτεκτοροποίηση και στην μετανεωτερική δουλεία, στην κοινωνική διάλυση και στην εθνική ανυποληψία.

Οδηγούμαστε πλέον αργά αλλά σταθερά σε καταστάσεις εμφυλιοπολεμικές γιατί η ελίτ, ανίκανη να διαχειριστεί την χώρα και το κράτος, κοινωνικοποιεί και μεταφέρει πλέον το εκρηκτικό ζήτημα της λαθρομετανάστευσης στην επαρχία μετατρέποντας το σε ωρολογιακή βόμβα που θα συνεκραγεί με τα υπόλοιπα που έχουν οξύνει μόνοι τους με τις αντεθνικές πολιτικές εντός και εκτός ΕΕ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Δεν τους παει στην επαρχια απο ανικανοτητα . Βαση σχεδιου δουλευουν .
    Μεταφερουν με δικα μας εξοδα την 5η φαλαγγα σε ολη την Ελλαδα .
    Αφου φανερα χουντικα πλεον "κυβερνουν", ετοιμαζουν τον στρατο τους .
    Αλλα ...θα προλαβουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοβαμαι πως στα ενδοτερα του μυαλου τους εχουν να τα γεμισουν με τους αντιμνημονιακους και οσουν δεν πληρωνουν τα χαρατσιατους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιφρονούντες και αντιστεκόμενοι θα βαφτίζονται τρομοκράτες η επικινδυνοι και θα δουλεύουν για ενα ξεροκόμματο σε αυτά τα "στρατόπεδα" μεχρι θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΦΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ... ΓΙΑ ΨΙΦΑΛΑΚΙΑ...
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ!! ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ!!!!
    ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμβαίνει πολλές φορές να μην μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει "ιδιοκτησία" από πλευράς λαού.

    Ενώ καταλαβαίνουμε για παράδειγμα την έννοια της "προσωπικής ιδιοκτησίας", δεν καταλαβαίνουμε την έννοια της "λαϊκής ιδιοκτησίας".

    Δεν καταλαβαίνουμε πώς είναι δυνατόν ένας φτωχός και άκληρος πολίτης μιας χώρας να είναι ένας πλούσιος μέτοχος μιας τεράστιας περιουσίας.

    Η παρανόηση αυτή, που τις περισσότερες φορές είναι κατευθυνόμενη από τους άθλιους οι οποίοι μας κυβερνάνε, είναι το "άλλοθί" τους, για να λένε ψέματα και αθλιότητες.

    Για να λένε για παράδειγμα τις ηλιθιότητες περί "σύγχρονων" πολυπολιτισμικών ή πολυεθνικών κοινωνιών ή περί των δικαιωμάτων των λαθρομεταναστών με τα δικαιώματα στην εργασία, στην ασφάλιση κλπ..

    -----------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=3nVd4yOVcjM&context=C33512b3ADOEgsToPDskIuLUMSzXtzLINoD5dLzhPx

    fnous-ΕΑΜ β- Τα Διακαιώματα τ Οικον Μεταναστών (2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αντισυνταγματικότητα είναι προφανής.
    Γιατί;

    Γιατί, όταν ασφαλίζεις κάποιον ξένο στο ΙΚΑ, αδικείς τον γηγενή.
    Τον ξένο ή τον ασφαλίζεις σε ένα ταμείο καινούργιο και άρα άδειο ή τον ασφαλίζεις στο ΙΚΑ, δίνοντας όμως πίσω στους γηγενείς ασφαλισμένους αυτά τα οποία κατέβαλαν οι πρόγονοί τους.
    Οι γηγενείς ανέχονται το ΙΚΑ να κληρονομεί τους προγόνους τους και δεν ζητάνε τα παρακρατημένα εκατομμύρια, γιατί όλοι βρίσκονται στον ίδιο "παρονομαστή".
    Δεν τα ζητάνε, γιατί υποτίθεται θέλουν ν' απολαμβάνουν τα όσα προκύπτουν από τα εκατομμύρια αυτά.
    Θέλουν ν' απολαμβάνουν τα όσα μπορεί να τους εξασφαλίσει ένα πανίσχυρο ασφαλιστικό ίδρυμα.

    -----------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=loQFe73kOoA&feature=youtu.be

    fnous-EAM β-Δικαιώματα Λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλά ακούγονται και πολύ περισσότερα θ' ακουστούν στο εγγύς μέλλον γύρω από τα δικαιώματα που πρέπει ή δεν πρέπει ν' απολαμβάνουν οι οικονομικοί μετανάστες στις χώρες οι οποίες τους φιλοξενούν.

    Επιχειρήματα, που τις περισσότερες φορές είναι αστεία και που η λογική τους στηρίζεται επάνω στις γενικές αρχές του ανθρωπισμού.

    Γιατί όμως θεωρούμε τα επιχειρήματα, που στηρίζονται στον ανθρωπισμό, ως εκ των δεδομένων αστεία;
    Γιατί απλούστατα υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του γενναιόδωρου ανθρώπου και του κορόιδου, μεταξύ του πολιτισμένου και του αφελούς.
    Αυτό το οποίο αναζητούμε δηλαδή στην περίπτωση αυτήν είναι τα όρια μεταξύ της ανθρώπινης ευαισθησίας και της ανθρώπινης βλακείας.

    Αυτό το οποίο αναζητούμε είναι μήπως κάποιοι πονηροί παίζουν παιχνίδια πάνω στην πλάτη μας, χρησιμοποιώντας τα όσα ο άνθρωπος θεωρεί "ιερά και όσια".

    --------------------------------------
    http://www.youtube.com/watch?v=d2Lh_-0-zyw&feature=youtu.be

    fnous-ΕΑΜ β-Τα Δικαιώματα Τ Οικονομικών Μεταναστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]