Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

REUTERS: Οι τόκοι της δανειακής Νο1 έδωσαν κέρδη 380 εκατ. στη Γερμανία!

Τόσο καιρό ο κόσμος φωνάζει ότι ακόμα και οι χώρες της Ευρώπης που συμμετέχουν στις δανειακές συμβάσεις της Ελλάδας, κερδίζουν εκατ. ευρώ στην πλάτη και τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Οι κυβερνώντες φυσικά συνεχίζουν να λένε στον κόσμο ότι οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι πληρώνουν τους «κακούς» Έλληνες, εκταμιεύοντας τεράστια πακέτα προς την χώρα μας.

Έγγραφο του γερμανικού Υπουργείου Οικονομικών που έχει στην διάθεσή του το Reuters, αποκαλύπτει ότι η Γερμανία και οι Γερμανοί φορολογούμενοι, όχι μόνο δεν έχουν βγάλει ούτε ευρώ από την τσέπη τους για τη «σωτηρία» των Ελλήνων, αλλά και γερμανικό δημόσιο ως τα τέλη του 2011, έχει κερδίσει 380 εκατ. ευρώ από την δανειακή σύμβαση Νο1!

Μέχρι στιγμής οι τόκοι των δανείων που έχει καταβάλει η Ελλάδα από τα συνολικά 15,17 δις της Γερμανίας, τα 380 εκατ. έχουν πάει στα ταμεία της κυβέρνησης Μέρκελ.

Να θυμίσουμε ότι το επιτόκιο σε αυτά τα δάνεια κυμαίνεται μεταξύ 3,423% και 4,528%, σύμφωνα με το έγγραφο.

Να θυμίσουμε επίσης δηλώσεις του Σόιμπλε, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους Γερμανούς πολίτες είπε πως η Γερμανία δεν δίνει στην Ελλάδα τίποτε άλλο από εγγυήσεις...

Δηλαδή, χωρίς να βάλουν καν το χέρι στην τσέπη τους, μας κατηγορούν ως απατεώνες ενώ εισπράττουν τόκους εκατοντάδων εκατομμυρίων...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]