Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβέρνηση δολοφόνων

Μειώνει και το προσδόκιμο ζωής η κυβέρνηση Παπαδήμου

Θα ζούμε λιγότερο; Δυστυχώς ναι! Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι η φαρμακευτική δαπάνη στην Ελλάδα δεν θα ξεπερνάει τα 23 ευρώ το μήνα κατά κεφαλήν, δηλαδή τα 276 ευρώ το χρόνο ή 367 δολάρια.

Το ποσό αυτό αποσπά τη χώρα μας από την ομάδα των χωρών με προσδόκιμο επιβίωσης τα 80+ χρόνια και μας φέρνει στην ομάδα των χωρών με προσδόκιμο επιβίωσης τα 70-75 χρόνια, μαζί με Τσεχία, Πολωνία, Σλοβακία, και Ουγγαρία και λίγο πάνω από Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία. Ετσι, μειώνοντας αρκετά τη διάρκεια ζωής των Ελλήνων, εξοικονομούνται χρήματα όχι μόνο από τα φάρμακα αλλά και από τις συντάξεις…

Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από την ειδική μελέτη Life Expectancy των Ηνωμένων Εθνών που συνδέει τη φαρμακευτική κατανάλωση με το προσδόκιμο επιβίωσης.

Βλέπε σελ. 2

Ποιά ανάγκη αποδείξεων υπάρχει λοιπόν, μετά από την συγκεκριμένη μελέτη του ΟΗΕ; Οι κυβερνώντες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα αποτελέσματα των αποφάσεων και των εκτρωματικών τους νομοθετημάτων. Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι δολοφονούν τον Ελληνικό λαό, αλλά ποσώς τους ενδιαφέρει. Το μοναδικό τους μέλημα είναι να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των "δάνειων δυνάμεων", που τους διασφαλίζουν την παράταση της δικής τους αντισυνταγματικής εξουσίας. Μόνο εάν μείνουν ικανοποιημένες οι "δάνειες δυνάμεις" θα νιώθουν οι ίδιοι ασφαλείς, μακριά από την απόδοση της Δικαιοσύνης για όλα όσα έχουν πράξει και συνεχίζουν να κάνουν εις βάρος αυτής της πατρίδας, που ποτέ δεν την ένιωσαν δική τους.

Είναι στυγνοί δολοφόνοι ενός ολόκληρου λαού, καταστροφείς μίας ολόκληρης χώρας, αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Απλά, δεν τους ενδιαφέρει, παρά τις όποιες παρόλες τους και τα ψέματά τους που αποκαλύπτονται την επόμενη ημέρα...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Πρόκειται για προμελετημένη επιστημονικά εφαρμοζόμενη γενοκτονία. Συγκεντρωθείτε ξυπνήστε τους γείτονες σας μας εξοντώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για το λιτό αυτό άρθρο, Κωνσταντίνε, που υπερτερεί άλλων, πολυσέλιδων.

    Aυτό είναι το "Σχέδιο της Χιλιετίας" του ΟΗΕ, που δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεστομίζει συχνά πυκνά ο Τζέφρι. Αυτή είναι η εφαρμογή της "Ατζέντας 21", για πρώτη φορά με τόσο βάναυσο τρόπο σε κράτος που δεν ανήκε και δεν ανήκει στον "Τρίτο Κόσμο", αφού ο πλούτος και τα περιουσιακά στοιχεία που διαθέτει ξεπερνούν κατά πολύ τα χρέη του.

    Ξυπνήστε πατριώτες, να διεκδικήσουμε την πατρίδα μας, τη ζωή μας, πριν την ρημάξουν οι διεθνείς γραβατοφορεμένοι εγκληματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ασυνείδητοι αλήτες, γιατί ο σκοπός της "υπερχρέωσης" επετεύχθη και ο Παπανδρέου δικαιούται να λάβει τα αργύρια της προδοσίας του. Όλα αυτά τα παραφερνάλια είναι περιθωριακές συμφωνίες για να βγάλουν τα δικά τους χαρτζηλίκια τσιράκια τύπου Λοβέρδου και Βενιζέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]