Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καταργείται η πυρηνική ενέργεια στη Γερμανία

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ εξέφρασε σήμερα την ικανοποίησή της για τη σταδιακή κατάργηση της πυρηνικής ενέργειας στη Γερμανία, την παραμονή της πρώτης επετείου της καταστροφής στη μονάδα της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία.

''Είδαμε τους κινδύνους να επέρχονται σε ιδιαίτερα ανεπτυγμένες βιομηχανικά χώρες, τους κινδύνους που θεωρούσαμε ως απίθανους, ή που εγώ π.χ. θεωρούσα απίθανους'', αναφέρει η Μέρκελ σε εβδομαδιαία συνέντευξή της που δημοσιεύεται από τον ιστότοπο της κυβέρνησης.

''Νομίζω ότι πράγματι ένα μεγάλο μέρος του γερμανικού πληθυσμού είναι

πεπεισμένο για τη σταδιακή κατάργηση της πυρηνικής ενέργειας έως το 2022'', πρόσθεσε. Το Μάρτιο του 2011, η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης αποφάσισε να σταματήσει αμέσως τους οκτώ παλαιότερους πυρηνικούς αντιδραστήρες της και στη συνέχεια να κλείσει τους άλλους εννιά μέχρι το τέλος του 2022.

''Εχουμε μια καλή ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την ηγετική θέση σε άλλες αγορές, όπως η αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό για μας στο μέλλον'', πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μας εξάπτεις τη φαντασία σαββατιάτικα, Κωνσταντίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Ουνοι νομιζουν οτι εδεσαν τον γαϊδαρο , προσπαθοντας να κλεψουν τον Ηλιο της Πατριδας και τους αεριδες .
    Νομιζουν οτι επειδη μερικοι εκατονταδες Εφιαλτες υπογραψαν την παραδοση της χωρας , εμεις θα τους αφησουμε να μας ποδοπατησουν .
    Ακομη δεν ειδαν και δεν ακουσαν ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''Εχουμε μια καλή ευκαιρία να εξασφαλίσουμε την ηγετική θέση σε άλλες αγορές, όπως η αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, και αυτό μπορεί να είναι πολύ καλό για μας στο μέλλον''
    ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]