Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρώτα θα φυλακίσουμε τους πωλητικούς κι έπειτα θα τα πούμε με τους "φίλους"


Οι πωλητικοί απαιτείται να δικαστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά

Μέχρι στιγμής, τρία ήταν τα κορυφαία –αλλά όχι μοναδικά- και κομβικά σημεία που έχουν καταγραφεί στην πορεία της Ελλάδας από τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου έσυρε τη χώρα στο ΔΝΤ και τα Μνημόνια.

Το πρώτο κομβικό σημείο είναι το θέμα με το μαγείρεμα των στοιχείων της χώρας μας στην ΕΛΣΤΑΤ, ελέω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο οποίος καταγγέλλεται για καταστροφική έως εγκληματική «τροποποίηση» των Ελληνικών οικονομικών στοιχείων.

Το δεύτερο σημαντικότατο σημείο το οποίο έχει καταγραφεί, είναι η πρόσφατη ομολογία της τρόικας, πως ενώ οι προτάσεις της αφορούσαν τον δημοσιονομικό έλεγχο και την περικοπή των δημοσίων εξόδων, η κυβέρνηση Παπανδρέου προτίμησε την εύκολη λύση της επιβολής φόρων στον λαό.

Το τρίτο και εξίσου σοβαρότατο σημείο στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε, είναι η σύμπλευση των δύο μεγάλων (πρώην) κυβερνητικών κομμάτων, τα οποία κατόρθωσαν να φορτώσουν με ένα τεράστιο χρέος τον Ελληνικό λαό, να ξεπουλήσουν ολόκληρη την χώρα αντί πινακίου φακής και να αποδεχθούν την διάλυση του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της χώρας, υπό την κενή περιεχομένου (όπως ομολόγησαν Μέρκελ και Σόιμπλε) απειλή εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ…

Αυτά ήταν τα κομβικά σημεία της πωλητικής των μαριονετών που συνεχίζουν να παραμένουν στις θέσεις εξουσίας που παρανόμως και αντισυνταγματικά έχουν καταλάβει. Δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε και θέματα που άπτονται των εθνικών συμφερόντων, που αφορούν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, της γκριζοποίησης του Αιγαίου, της αύξησης της εγκληματικότητας (εισαγόμενης σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν), της διάλυσης της Παιδείας, της Υγείας, της παύσης των κοινωνικών παροχών, της επιβολής της Αστυνομοκρατίας και άλλων πολλών καταστροφικών παρεμβάσεων…

Αναρωτιέται εύλογα ο πολίτης: Και δεν θα τιμωρηθεί κανείς για όλα αυτά; Μόνα τους συνέβησαν ή είμαστε κι εμείς οι πολίτες μέτοχοι αυτών των νέο-πατριωτικών αποφάσεων; Κατά τα φαινόμενα και παρατηρώντας (αρχικά) την απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από το «κάδρο» (τον τόπο του εγκλήματος), χωρίς την έγκλησή του από την Δικαιοσύνη, τείνουμε να πιστέψουμε πως δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς «υπεύθυνος». Στα «ίχνη» του ΓΑΠ, γρήγορα μπήκε και ο πολιτικά θρασύτατος Θόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ανακοίνωσε την μη κάθοδό του στις επόμενες εκλογές προσβάλλοντας την κοινή λογική λέγοντας «δεν θέλω να με ψηφίσουν από συνήθεια…», κατατάσσοντας τους ψηφοφόρους (τουλάχιστον τους προσωπικούς του) στην κατηγορία των άβουλων ή ηλιθίων όντων… Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα περιμένουμε να μάθουμε και άλλες «αποχωρήσεις» από την «πωλητική ζωή», επιφανών καρεκλοκένταυρων.

Γνωρίζουν πολύ καλά όλοι αυτοί που έχουν υπογράψει την κατοχή της χώρας και τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων πολιτών, πως εάν δεν προλάβουν να απομακρυνθούν εγκαίρως, ενδέχεται να τους προλάβει η επερχόμενη κοινωνική έκρηξη. «Μαζί τα φάγανε», αλλά εμείς θα τα πληρώσουμε, εάν δεν προλάβει κάποια πολιτική νεοσυσταθείσα παράταξη πολιτών να καταθέσει αίτημα προς την Δικαιοσύνη, για απαγόρευση εξόδου από την χώρα όλων των πολιτικών και λοιπών προσώπων που ενεπλάκησαν στην διακυβέρνηση ή την δημόσια διοίκηση. Ίσως το αίτημα σήμερα να ακούγεται αστείο, αλλά όταν μάθουμε πως «πέταξαν τα πουλάκια», θα είναι αργά για να ξεκινήσουμε την ανάκαμψή μας ως χώρα χωρίς ηθική ικανοποίηση, η οποία θα έρθει μόνον όταν ΟΛΟΙ οι ανευθυνο-υπεύθυνοι τοποθετηθούν δια βίου εκεί που τους αξίζει (βλ. ειδικές φυλακές).

Απαιτείται, λοιπόν, η παραδειγματική τιμωρία εκείνων που τόλμησαν να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας. Εάν δεν συμβεί αυτό, ποτέ δεν θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την δύσκολη πορεία μας προς το αύριο, επειδή και οι επόμενοι «ταγοί» θα κάνουν τα ίδια, αφού δεν θα έχουν να φοβηθούν τίποτε από τον… κοσμάκη που τους ψηφίζει από συνήθεια.


YΓ: Αφού τακτοποιήσουμε τα "τζόβενα", θα ασχοληθούμε και με τα αφεντικά τους...



Τα φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. Συγχαρητήρια Κωνσταντίνε και για το άρθρο, αλλά και για το ευφυέστατο λογοπαίγνιο των "πωλητικών"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριοι το πολιτικό μας πρόβλημα έγκειται στο ότι αυτοί που ψηφίζουμε για να μας κυβερνήσουν και να φροντίσουν τα λαικά συμφέροντα δηλ. εμας δεν προέρχονται από εμάς...ή και εάν..τάχιστα αφομοιώνονται και περνούν τον ρουβίκωνα...προς Κίρκη μεριά! Άρα τώρα θα ήταν επίκαιρο το σύγγραμμα "δημοκρατία στο απόσπασμα" και όχι όταν γράφτηκε πριν 40 χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαταπληκτικό το άρθρο σου, Κωνσταντίνε, αφού μπόρεσες με συνοπτικό και σαφή τρόπο να τοποθετήσεις τα πράγματα στην σωστή τους προοπτική, σε ό,τι αφορά τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί από αυτό το αδελφάτο της απάτης και της υποκρισίας. Όλοι μιλούν (συχνά με σκληρή γλώσσα) για τη δικαιοσύνη που πρέπει να αποδοθεί, τις τιμωρίες που οφείλουν να υποστούν οι δράστες, αλλά εσύ έκανες απόψε τη διαφορά, δείχνοντάς μας, πότε άμεσα και πότε έμμεσα, τους λόγους για τους οποίους η τιμωρία αυτή είναι επιτακτικής σημασίας. Και σίγουρα η σκέτη, τυφλή εκδίκηση δεν θα είναι ένας από αυτούς. Θα είναι κάτι σημαντικότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια το πωλητικους γραφετε με πολιτικους ο και ι φταχτετο για την ορθη γραφη της ελληνικης γλωσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορθή είναι η γραφή της γλώσσας φίλε μου. Αυτοί οι πωλητικοί παράγονται από την πώληση... Κατάλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μη βρεθεί φτυάρι για να τους χώσει !!!!!!!
    Η αγανάκτηση του κόσμου και η οργή έχει ξεχυλίσει. Ψάχνει να βρεί ο καθένας τρόπο να ξεθυμάνει.
    Δύο συνταξιούχοι συζητούσαν όρθιοι στην πλατεία. Η συζήτηση φυσικά γύρω απο τα μέτρα και τα μνημόνια, τίς εκλογές και τους πολιτικούς.
    Πόσα σου έκοψαν εσένα? ρωτάει ο πρώτος.
    Άσε μη ρωτάς, απαντάει ο δεύτερος και συνεχίζει. Μ΄ αυτά τα "καλά" που έχουν κάνει, να μη βρεθεί ούτε φτυάρι να τους χώσει !!!!!!!!
    Αυτή την "ευχή" δεν την είχα ξανακούσει ........
    Και που είσαι ακόμα, τι έχουμε να ακούσουμε και τί θα δούν τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους μια σωστή φωνή ,με λίγα λόγια τα είπατε όλα ,ας ξυπνήσουμε και μεις ας καταλάβουμε τις ευθύνες μας και ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων σαν άνθρωποι και σαν λαός,...να πάψουμε να επαιτούμε το ξεροκόμματο ,να απαιτούμε καθημερινά την ποιότητα στην Ζωή μας ....για τα παιδιά μας για την πατρίδα μας ,για ένα καλύτερο κόσμο..!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το "πωλητικοί" κορυφαίο ! υιοθετήθηκε !
    Η άποψη ότι προέχει η τιμωρία της ΠροδοΣΙΑ'ς είναι και δική μας
    Διασαλπίζοντας ξανά τώρα την ελληνική ανεξαρτησία απέναντί μας θα βρούμε πέρα από τους παραδοσιακούς αγγλοαμερικάνους αφέντες μας και τους τούρκους τοπάρχες, τα αμερικάνικα και σιωναζί ανδρείκελα των μπανκς στους ευρωπαϊκούς θεσμούς. Αντιθέτως οι Μερκοζύ ευχαριστημένοι θα είναι γιατί χωρίς την ελλάδα στο αμήν πιό έυκολα θα βγεί το μακρύ το δάχτυλο του ΔΝΤ από τα οπίσθιά τους και θα προχωρήσει ταχύτερα η ευρωπαϊκη χειραφέτηση. Σ' αυτή την τελευταία δεν θά 'χαμε ίσως αντίρρηση να συμμετάσχουμε τότε ούτε εμείς ούτε ακόμη κι οι ρώσοι, εάν και άν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κων/νε δικιο εχεις και σωστος με το πωλητες !
    Αλλα ποιος θα τους μπαγλαρωση;
    Παντως σιγουρα οχι η κοινοβουλευτικη ολιγαρχια .
    Ξερεις οτι αυτη η φαρσοδημοκρατια τους μας πουλουσε τοσα χρονια .
    Ο λαος , δηλαδη το κοπαδι τους και τα κουκια τους ακομη ενα μεγαλο ποσοστο τους προστατευη με την ψηφο τους .
    Οι Ελληνες πολιτες που ξερουν την αληθεια , ουτε ν ακουσουν θελουν για εκλογες με τους ιδιους εφιαλτες και προσκυνημενους .
    ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ , αλλα θα ματωσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]