Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ανυπεράσπιστοι είναι οι Έλληνες

Κατά τα άλλα τα δικαιώματα των πολιτών, σύμφωνα με το Σύνταγμα, τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους
Κατά το Σύνταγμα (άρθρο 25 παρ. 1,2) τα δικαιώματα του ανθρώπου ως ατόμου και ως μέλους του γενικού συνόλου και η αρχή του κοινωνικού κράτους δικαίου τελούν υπό την εγγύηση του Κράτους.
Όλα τα κρατικά όργανα υποχρεούνται να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη και αποτελεσματική άσκησή τους.
Οι κάθε είδους περιορισμοί, που μπορούν κατά το Σύνταγμα να επιβληθούν στα δικαιώματα αυτά, πρέπει να προβλέπονται είτε απευθείας από το Σύνταγμα είτε από το Νόμο, εφόσον υπάρχει επιφύλαξη υπέρ αυτού και σέβονται την αρχή της αναλογικότητας.
Η αναγνώριση δε και προστασία των θεμελιωδών και απαράγραπτων αυτών δικαιωμάτων, αποβλέπει στην πραγμάτωση της κοινωνικής προόδου μέσα σε ελευθερία και δικαιοσύνη.

Τηρούνται σήμερα στοιχειωδώς οι διατάξεις αυτές;

Δεν περιορίζεται καθημερινώς το δικαίωμα της ελευθερίας της κινήσεως με το να κλείνουν οι δρόμοι από έναν ή δύο αστυνομικούς, για να διευκολυνθούν οι διαδηλώσεις 30 και 40 ατόμων;

Επομένως, περί ποιας δημοκρατίας γίνεται λόγος σήμερα, όταν δεν υπάρχει καμία σταθερότητα στη νομοθεσία, στην αμοιβή της εργασίας και το δικαίωμα της ελευθερίας κινήσεως.

Ας μη μιλήσουμε για την υγεία, την παιδεία και την ασφάλεια των πολιτών, γιατί αυτές ευρίσκονται εν υπνώσει.

Αστυνομικές δυνάμεις διατίθενται κατά το δοκούν σε επιχειρηματίες, ηθοποιούς και δημοσιογράφους, αλλά δεν υπάρχουν στην κατάλληλη στιγμή για την επ' αυτοφώρω σύλληψη κακοποιών.

Οι πολιτικοί επιδιώκουν την επιβίωσή τους.

Οι μαρξιστές την επικράτησή τους.

Οι επιχειρηματίες τα συμφέροντα τους.

Οι ατυχείς μισθωτοί και συνταξιούχοι οφείλουν να ανέχονται θυσίες, χωρίς να έχουν το δικαίωμα της διαμαρτυρίας.

Ποιος θα προστατεύσει τον Ελληνικό Λαό;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ας τα θυμηθουν ολα αυτα οι Ελληνες την ωρα των εκλογων και ας ψηφισουν επιτελους και μια φορα για τη πατριδα και οχι για τα συμφεροντα τους.Κολακευομαστε να πιστευουμε οτι ειμαστε εξυπνος λαος,κουταμαρες,κουτοπονηροι ειμαστε γι αυτο φτασαμε σ αυτα τα χαλια,ποτε δε σκεφτομαστε σαν Ελληνες,ο καθενας τα ατομικα του.Τωρα ομως δε παει παρακατω,πεσαμε στους τοκογλυφους και θα ματωσουμε.Ας σφιξουμε το ζωναρι-το καναμε κι αλλες φορες στο παρελθον-κι ας ψηφισουμε το μη χειρον βελτιστον,γιατι αριστο δεν υπαρχει,οπου ανθρωπος και ελαττωματα,και ας βγει επιτελους κι ενας ανθρωπος που να μιλαει για Ελλαδα και για Θεο κι οχι για τις αρλουμπες της παγκοσμιας διακυβερνησης.Να φροντισει να μορφωθουν Ελληνοχριστιανικα τα παιδια μας για να μπορουν να αντιμετωπισουν ο,τι ερχεται.Παντα ετσι πορευοταν η Ελλαδα και τα εβγαζε περα.Απο τη εποχη του κρυφου σχολειου μεχρι το επος του Αλβανικου.Τωρα αλλαξαμε και το θεωρησαμε πολιτισμο,εκσυχρονισμο οπως αλλιως θελετε...Ομως τα πατροπαραδοτα γι αυτο λεγονται ετσι,γιατι ειναι γεματα απο πειρα και σοφια αιωνων και μεις οι Νεοελληνες τα πεταξαμε στα σκουπιδια.Επιστροφη λοιπον χρειαζεται στις αρχες μας,οχι Θεος το χρημα και καντε και κανα Σταυρο,ειναι η καλυτερη συνταγη για να βγουμε απο τα δυσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΑ
    2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ . :

    THN KΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ , ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ , ΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ , ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥ ,
    ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΕΛΗΞΗΣ ..........


    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ?
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ?

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ
    ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ?

    ......ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]