Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έγδυσαν τον Παπανδρέου και τον... έκαψαν!

Ο διεθνούς φήμης πλέον πρώην πρωθυπουργός ο αξέχαστος ΓΑΠ εμπνέει το Καρναβάλι της Βαλένθια.

Ως Γυμνός δισκοβόλος ετοιμάζεται να πετάξει το ευρώ…

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ Las Fallas «έγδυσαν» τον Παπανδρέου και στο τέλος έκαψαν το ομοίωμά του μαζί με τα άλλα άρματα.

Πηγή

Σχόλιο ιστολογίου: Οι Ισπανοί τον κατάλαβαν και του αποδίδουν τα "δέοντα". Εμείς, εδώ στην Ελλάδα, τον αφήνουμε να απομακρυνθει από "τον τόπο του εγκλήματος" χωρίς να του αποδώσουμε αυτά που του "πρέπουν"...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Σωστό το σχόλιο, Κωνσταντίνε. Θα πρέπει όμως να λάβουμε υπ' όψιν πως ό,τι δεν έπαθε ακόμη οφείλεται στο γεγονός ότι κυβερνούν οι όμοιοί του. Και όσο αργεί να αποδοθεί δικαιοσύνη, τόσο η οργή συσσωρεύεται, με απρόβλεπτες συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα του πηγαινε περισσοτερο για Αφροδιτη της Μηλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσβαλεις τον γλυπτη και το αγαλμα και τους αρχαιους αυτος θα του πηγεναι περησοτερο ενα σουφλη στον πισηνο το παλουκομα που καναν οι τουρκοι αυτο του τεριαζει οι ισπανοι ξερουν εμεις εδω αργουμε πολυ οταν παρουμε φωτια τοτε θα τους καψουμε η θα τον παλουκοσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]