Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εγκλήματα εναντίον του λαού και της πατρίδας

Τα εγκλήματα κατά του λαού και της πατρίδας δεν έχουν σταματημό.

Η ληστρική μανία των διεθνών τοκογλύφων και των ντόπιων τοποτηρητών τους δεν καταλάγιασε μετά την υποθήκευση της χώρας και την αρπαγή των εθνικών πόρων, που διασφάλισαν με τις επαχθείς συμβάσεις. Αντιθέτως, αυξήθηκε. Εφτασε σε επίπεδα που είναι δύσκολο να περιγραφούν με λέξεις.

Μόνο οι αριθμοί μπορούν να καταδείξουν το μέγεθος της απανθρωπιάς και της αθλιότητας που χαρακτηρίζει τους «σωτήρες» της Ελλάδας. Ενας αποκαλυπτικός αριθμός είναι το 359. Τόσα ευρώ θα λαμβάνει πλέον ως επίδομα ανεργίας όποιος έχει κάνει το λάθος να... απολυθεί από την εργασία του· χρήματα που δεν φτάνουν ούτε για την κάλυψη των αναγκών σίτισης ενός λιτοδίαιτου πολίτη.

Οι αδίστακτοι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας Ευ. Βενιζέλος και Γ. Κουτρουμάνης με μία μονοκονδυλιά ωθούν τους ήδη εξαθλιωμένους και ανήμπορους ανέργους στο έρεβος της απόλυτης φτώχειας.

Εφτασαν τόσο χαμηλά στου κακού τη σκάλα, ώστε αποφάσισαν να μειώσουν το επίδομα ανεργίας! Σημειωτέον ότι η ανεργία είναι μια μάστιγα που εκείνοι, οι συναυτουργοί του Παπανδρέου, προκάλεσαν και διαιωνίζουν.

Οι ίδιοι πολιτικοί εγκληματίες δίνουν τώρα τη χαριστική βολή στους έχοντες ανάγκη.

Τα πενιχρά 461 ευρώ του επιδόματος έγιναν 359. Το ποσοστό του ψαλιδίσματος ανέρχεται στο 22% και η συγκεκριμένη πράξη συνιστά μια κορυφαία πρόκληση εναντίον της κοινωνίας. Είναι αμφισβήτηση του στοιχειώδους αισθήματος αλληλεγγύης, που πρέπει να έχουν όλοι όσοι ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο ανθρώπινο είδος.

Αυτό δεν πρέπει να μείνει αναπάντητο. Την ίδια ώρα που οι υπεράριθμοι παρατρεχάμενοι των κέντρων εξουσίας αυξάνονται και πετιούνται εκατομμύρια σε νεφελώματα όπως οι ΜΚΟ, οι άνεργοι, με Κοινή Υπουργική Απόφαση, οδηγούνται σε κανονική εξόντωση.

Η αιδώς αγνοείται...

Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]