Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πάντα πριν τις εκλογές όλοι κόπτονται για τους λαθρομετανάστες!

Τα κόμματα της κυβέρνησης βλέπουν τα ποσοστά τους να πιάνουν την κατηφόρα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να καλύψουν τις απώλειες.

Μετά την παροχολογία που θα ξεκινήσει (όση μπορεί εν μέσω χρεοκοπίας) επόμενος σταθμός είναι οι παράνομοι μετανάστες. Ένα θέμα που κανείς από την κυβέρνηση δεν έχει αγγίξει εδώ και χρόνια – μήνες, αλλά ως δια μαγείας το ανακινεί τώρα, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές, με την εγκληματικότητα στα ύψη.

Όπως πάντα, με κινήσεις αποσπασματικές και τις τελευταίας στιγμής, οριστική λύση δεν πρόκειται να υπάρξει, αλλά θα γίνει όπως πάντα: για τα μάτια του κόσμου.

Για την είδηση και μόνο, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με τον Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προωθούν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου τη νομοθέτηση της κατασκευής τριών κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών σε κάθε μία από τις δέκα Περιφέρειες της ηπειρωτικής χώρας.

Και όλα αυτά, φυσικά, πριν τις εκλογές.

Γιατί άραγε;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σήμερα στις ειδήσεις.."η ΕΕ κατηγορεί την Ελλάδα γιά την αθρόα είσοδο των λαθρομεταναστών".
    Εάν αυτό το συνδυάσουμε με την άσμενη αποδοχή τους απο τα αριστερά και όχι μόνο κόμματα-πχ Παυλόπουλος συν ότι είναι προκλητική η φοροδιαφυγή αυτών που τους προωθουν συν ότι οι αρχές κάνουν στραβά μάτια και με δεδομένο ότι το μπαγιόκο είναι δίς (άρα και η πιθανή μίζα στις "αρχές" και τους παπαγάλους μεγάλη)σύν τα "ψιλά" που προσφέρει η ΕΕ γιά ανθρωπιστικούς λόγους...μήπως εδώ έχουμε μια καλή οικονομική επιχείρηση της ντόπιας μας παραεξουσίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]